Tehnologie de masare la urmatorul nivel cu Divina, de la Masatto

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Tehnologie de masare la urmatorul nivel cu Divina, de la Masatto


O șansă de a exprimenta luxul și relaxarea la un cu totul alt nivel, Divina este fotoliul de masaj care se adresează celor care sunt dispuși să realizeze o investiție care promite să le schimbe viața. Ceea ce pentru unii pare costisitor, pentru mulți se demonstrează a fi soluția la îndemână pentru a duce un stil de viață sănătos.

Fotoliul Divina este cel mai recent model lansat de Masatto și se recomandă prin tehnologiile revoluționare pe care le înglobează, precum și prin design-ul compact care îl caracterizează și îl face potrivit atât pentru casă, cât și pentru birou. Face parte din cele 3 modele lansate recent de producător care se deosebesc prin funcții ultraperformante, esențiale pentru ultrarelaxare. Alături de Thai și Maia, Divina vine cu promisiunea de a schimba complet modul în care publicul percepe noțiunea de masaj, de relaxare, destresare, eliberare de tensiunea și presiunea omniprezente astăzi în societate.

Fotoliul de masaj care a reinventat luxul și relaxarea
O primă impresie pe care inevitabil o va crea Divina celor ce vor beneficia de o sesiune de masaj în confortul ei va fi legată de excelența cu care revoluționează pe partea de tehnologie și înțelepciunea cu care vizează partea biologică a corpului uman.

Cu siguranță că detaliul special prin care a reușit să cucerească chiar și atenția specialiștilor maseuri se referă la excelența cu care potențează fascia, partea corpului care susține vitalitatea și complexitatea corpului. Practic prin stimularea acesteia, corpul se simte mai în formă, iar organismul revitalizat.

Este vorba despre tehnologia de masaj 3D, care face posibilă masarea eficientă a fasciei, realizând un masaj mai profund. Este unul dintre detaliile care face ca fotoliul Divina să fie special: dispune de 2 mecanisme 3D și nu doar de unul cum este cazul modelelor alterioare de fotolii. Cum acționează acestea? Mecanismele acoperă toată lungimea începând cu zona capului până la coapse. Pentru o suprafață de 300 mm, mai exact între fese și zona lombară, cele două se suprapun și oferă astfel experiențe de masare inedite.

Întreaga tehnologie înglobată de Divina a fost creată special pentru cei care doresc să se bucure de astfel de experiențe în confortul propriei locuințe sau a spațiului de birou, fără a mai fi necesare programările la saloane și spa-uri. Pe termen lung, investiția este amortizată, comparativ cu sumele și timpul pe care în mod normal le-ar fi cheltuit o persoană pentru masaje la saloane.

Accesând site-ul https://www.masatto.ro/fotolii-de-masaj/divina și alte detalii valoroase cu privire la dispozitiv vor fi disponibile celor interesați. Înainte de orice sesiune de masaj, fotoliul scanează corpul prin tehnologia specială de care dispune, după care va adapta și personaliza masajul. Lățimea rolelor de asemenea va fi adaptată după conturul corpului, după constituția celor ce urmează să fie masaj. Vorbim aici desigur vorba despre tehnologii ultra moderne, din cele mai puțin accesibile vieții cotidiene.

Cei interesați să testeze noul model de fotoliu, dar și alte produse inovative lansate de Masatto pot vizita noul showroom din București.


22

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii isi serbeaza oficial ziua de nastere pe 11 iunie. Eveniment..
Franta  |  Turcia  |  Belgia  |  Cehia  |  Spania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Parul este una din cele mai rezistente parti ale corpului uman, degradandu-se extrem de lent. Mumiile care au fost descoperite in Egipt inca aveau par pe capete, desi trecusera intre timp mii de ani. ... O maimuta a fost odata judecata si condamnata pentru ca fumase o tigara in South Bend, Indiana?...
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari