Terasele pentru iarna, salvarea HoReCa in iarna pandemica

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Terasele pentru iarna, salvarea HoReCa in iarna pandemica


Daca ai un local de tip bar sau restaurant, cu siguranta pandemia Covid-19 ti-a imbolnavit afacerea. Acum, cand a inceput sezonul rece, sperantele de a obtine profit scad odata cu temperaturile. Si totusi exista o solutie marca Sun Leader pentru sanatatea business-ului tau: posibilitatea de a amenaja o terasa ce poate functiona in parametri optimi chiar si iarna.

Pergole retractabile pentru terase acoperite
Capcitatea la care pot functiona localurile este limitata la 30% sau 50% in functie de gradul de infectare din fiecare localitate, insa o terasa amenajata in afara poate fi solutia salvatoare.

Hotelurile sau pensiunile pot asigura mai multe locuri pentru relaxare si luat masa si, astfel, pot atrage si mai mult turistii, cu o terasa inchisa, alipita constructiei principale sau cu structura independenta, in care te poti simti in mijlocul naturii chiar si intr-o toamna tarzie sau iarna, fara a resimti disconfortul termic.

Solutia perfecta poarta numele Sun Leader
De ce ai nevoie pentru o terasa multifunctionala, unde clientii sa se poata relaxa la o cafea, sa ia masa sau sa stea la povesti in voie, indiferent de anotimp? De o tehnologie care sa permita ca terasa sa functioneze deschisa, semideschisa sau inchisa, in functie de conditiile meteo. Sun Leader are solutiile perfecte pentru acoperirea teraselor si personal calificat care iti va oferi toate sfaturile necesare si va pune in practica proiectul, asa cum ti-l doresti.

Pergole retractabile rezistente
Un acoperis mobil iti ofera o flexibilitate foarte mare, pentru ca pergolele pot fi trase sau retrase fix cat si cand ai nevoie; ele pot fi controlate foarte usor prin telecomanda sau printr-o aplicatie instalata pe telefonul mobil, fiind actionate electric.

Inchideri sau separatoare din sticla glisanta
O terasa multifunctionala poate fi si inchisa, si semideschisa in acelasi timp. Inchiderile laterale din sticla glisanta, cu sisteme automate (panorama, pe orizontala) sau manuale (pe verticala, tip sliding) transforma rapid o terasa intr-un spatiu inchis, dar in care te poti bucura in continuare de privelistea din jur.
Sistemele cu sticla glisanta pot fi folosite si ca separatoare, pentru a delimita o zona de nefumatori de cea de fumatori sau, daca terasa este suficient de mare, pentru a gazdui doua evenimente restranse in acelasi timp. La nevoie, poti renunta la separatoare, pentru a obtine un spatiu mai larg.

De ce sticla glisanta si nu folie transparenta?
In primul rand pentru ca materialul este mai rezistent si inchiderile izoleaza mai bine spatiul pe care il doresti inchis, decat foliile transparente pentru terase, care se inchid cu bride.

In timp, folia de plastic pentru inchiderea terasei se degradeaza, sub actiunea razelor soarelui si din cauza diferentelor de temperatura la care este expusa. Sticla securizata din care sunt facute inchiderile Sun Leader este, insa, rezistenta la fluctuatiile de temperatura zi-noapte, vara-iarna si are o durata de viata mult mai mare, in lipsa unor accidente.

Cel mai mare inconvenient al foliei transparente pentru inchiderea teraselor il reprezinta, insa, deformarea. Daca la inceputul sezonului cald rulezi folia pentru a deschide terasa, toamna, cand vei dori sa o inchizi la loc exista riscul ca ea sa fie contractata si sa nu se mai potriveasca pe sistemul de inchidere, ceea ce este un mare inconvenient.

Realizate din materiale rezistente, de ultima generatie, acoperisurile retractabile si inchiderie din sticla asigura confort si siguranta clientilor, care nu vor inceta sa iti calce pragul nici cand vremea de afara devine absolut neprietenoasa. Amenajarea unei terase multifunctionale este o investitie pe termen lung in afacerea ta, in vremuri in care tot mai multi antreprenori din domeniul HoReCa pun lacatul pe usa fara a sti daca il vor mai deschide vreodata.


27

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Franta  |  Germania  |  Belgia  |  Spania  |  Austria  |  Romania  | 
Stiai ca?
Majoritatea statelor lumii, cu foarte putine exceptii, se recunosc intre ele drept state suverane și independente, intretinand relatii diplomatice. Cele mai cunoscute exceptii sunt: - Republica ... Slovenia se mai numeste si "Tara Alpilor insoriti"....
Dictionar turistic
Calatorie - Deplasare colectiva sau individuala, organizata de o agentie de turism, pentru un pret fix, determinat; programul de calatorie poate fi oferit de agentie sau stabilit la cererea clientului.
7 recomandari