TISA - Interviu Ioana Rebenciuc, Manager General TISA Hotels&Spa

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

TISA - Interviu Ioana Rebenciuc, Manager General TISA Hotels&Spa


BAILE OLANESTI

1. Care este profilul clientului dvs. tipic, atat la unitatile de cazare, cat si la centrul Spa? S-a schimbat in ultimii ani genul de client care vine la Olanesti?
Baile Olanesti este o statiune specializata in tratament balnear. Pana acum cativa ani, marea majoritate a clientilor nostri erau persoane de varsta a treia, venite la tratament, prin intermediul facilitatilor tarifare puse la dispozitie de caza de pensii si casa de sanatate. De cativa ani incoace s-au dezvoltat insa cateva trenduri care au favorizat diversificarea profilului clientului catre generatii mai tinere, cu venituri medii si ridicate:

- Persoane tot mai tinere si inclusiv multi copii sufera de probleme de sanatate care nu isi gasesc leacul prin tratament medicamentos. Acestia sunt indrumati de catre medici catre crenoterapie (cura cu ape minerale).

- Cresterea interesului pentru medicina alternativa, holistica. Tot mai multe persoane au grija de starea lor de sanatate, apeland din timp la curele profilactice oferite la Baile Olanesti.

- Orasele devin tot mai aglomerate, iar oamenii sunt afectati de stres, de zgomot si de poluare. Baile Olanesti are o pozitie privilegiata, fiind inconjurat de campii, paduri dese si de munti falnici. Multi oaspeti aleg Baile Olanesti pentru liniste, pentru aerul limpede si pentru plimbarile lungi de pe aleile inverzite.

- O data cu lansarea centrului de agrement TISA Spa Resort, posibilitatile de petrecere a timpului liber au crescut considerabil. Piscine, tobogane, jocuri pentru copii, elemente termale si saune, peste 30 de tipuri de terapii spa semnatura, constituie impreuna un important punct de atractie turistic.

Ca urmare a acestor trenduri, am sesizat o crestere a turismului de weekend si al celui de relaxare. Suntem vizitati de multe familii tinere, care cauta un loc prietenos, curat si linistit, unde copiii se pot distra in siguranta. Noul val de clientii au venituri medii si ridicate, solicita conditii si servicii la standarde inalte si au bugetul necesar pentru a-si asigura o vacata cat mai completa.

2. Ce servicii si facilitati puteti asigura pentru evenimentele corporate (teambuilding, conferinte etc)? Ne referim inclusiv la partea de entertainment, care sufera in general in statiunile din Romania.

Tot mai multe persoane cauta cazare baile olanesti pentru conferinte si team-buildinguri recomandam Hotelul TISA din Baile Olanesti, care ofera 150 de locuri de cazare, restaurant, sala de conferinte si centru wellness integrat, cu piscina, sauna si baie de aburi. Hotelul TISA dispune de asemenea de gradina, terase, foisor cu gratar, spatiu de plaja si o platfoma multi-sport pentru activitati de tip team-buiding. Hotelul este inconjurat de padure. Pentru grupuri mici, recomandam si Vila TISA din Ocnele Mari, cu 30 locuri de cazare, jacuzzi si sauna; Pensiunea Nina Baile Olanesti cu acceasi capacitate; sau Casa TISA din Baile Olanesti, cu 18 locuri de cazare, jacuzzi, sauna, semineu si un peisaj de poveste.

Pe partea de entertainment, clientii se bucura de proximitatea centrului de agrement TISA Spa Resort, unde beneficiaza de multiple piscine, saune, elemente termale si zeci de terapii spa semnatura. Este unul din cele mai frumoase spa-uri din Romania, foarte apreciat de catre clienti.

Baile Olanesti este situat intr-o pozitie privilegiata, la doar o ora distanta de Pitesti, o ora jumatate de Sibiu, doua ore de Craiova sau Targu Jiu si doua ore jumatate de Bucuresti; primim deseori solicitari din aceste orase. De mentionat ar fi cresterea solicitarilor dinspre Bucuresti, Baile Olanesti fiind luat in ca o buna alternativa pentru iesirile spre Valea Prahovei.

3. Dar pentru turismul de sanatate?

Suntem de mai mult de 10 ani specializati in turismul de sanatate. Baza de tratament din cadrul Hotelului TISA pune la dispozitia clientilor o gama larga de servicii medicale, precum:
Consultații medicale specializate
Magnetoterapie: MDF
Ultrasonoterapie: ultrasunete
Pneumoterapie: ultrasonoaerosoli
Termoterapie: solux și infraroșu, unde scurte, împachetări silicon
Electroterapie: curenți interferențiali, diadinamici, ionizări
Electro-hidroterapie: băi galvanice
Crenoterapie (cură de ape)
Aerosol și injecții izvor 7
Masaj terapeutic
Hidrokinetoterapie
Kinetoterapie
Echipa medicala este fomata din profesionisti: medic specialist, asistenti medicali si asistenti bfkt, kinetoterapeuti.

Important de stiut, baza de tratament a Hotelului TISA are contract cu casa nationala de sanatate, astfel incat oaspetii hotelului beneficiaza de tratament gratuit, in baza trimiterii de la medicul de familie.

4. Prin ce va diferentiati fata de alte locatii de pe Valea Oltului ?

In primul rand, calitatea conditiilor de cazare si agrement. Spatiile sunt moderne si aspectoase, foarte apreciate de catre oaspetii noastri. Totodata, satisfactia clientilor este importanta pentru noi, ne straduim sa venim in intampinarea solicitarilor acestora. Apoi, componenta wellness joaca un rol important'' majoritatea locatiilor noastre de cazare incorporeaza elemente precum sauna, jacuzzi sau piscina. In imediata apropiere se afla si TISA Spa Resort, cu posibilitati mutiple de agrement spa si wellness, unde turistii TISA beneficiaza de tarife preferentiale.

5. Care sunt facilitatile Spa oferite si care dintre ele sunt mai apreciate?

TISA Spa Resort este cel mai important centru spa din zona, oferind o gama larga de facilitati, diferentiate pe zone:

AQUA
Un spatiu interior interactiv de piscine, creat pentru toata familia, cu 19 optiuni de jocuri acvatice:
● 4 tobogane de apa ● 1 piscina inot ● 1 piscina agrement formata din 3 bazine cu jeturi de apa, cascade, lazy river, fotolii de hidromasaj ● 3 piscine copii ● loc de joaca copii ● terase cu plaja ● terasa panoramica cu 4 jacuzzi-uri ● sala jocuri

CASA NATURII
Un spa prietenos, cu peste 30 de terapii spa semnatura, precum Tinerete Fara Batranete, Coloana Infinitului sau Ritualul Reginei Maria.

THERMARIUM
O bogatie de experiente termale, in care vei regasi momente liniste si relaxare:
● Saune: infrarosu, finlandeza, aroma-sauna ● hammam ● salina ● baie de aburi ● dusuri emotionale ● frigidarium ● baie Kneipp ● tepidarium ● fotolii termale ● ciubar ● VIP Spa Suite cu Jacuzzi ● cabina cuplu Vichy ● cabina cuplu hidroterapie ● Ayurveda ● estetica ● 5 cabinete spa

FITNESS
Include aparate Technogym multifuncționale, greutăți libere, accesorii fitness, spalier, trambulină, benzi și bicilete pentru alergat - tot ce ai nevoie pentru un antrenament complet.
TISA Spa Resort este intr-adevar un spa pentru toata familia.


1142

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Grecia  |  Franta  |  Malta  |  Spania  |  Germania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Bucurestiul a fost primul oras din lume iluminat cu petrol lampant, in anul 1857.... Cehia are si denumirile de "Tara Boema" sau "Pamanturile Coroanei Boeme"....
Dictionar turistic
tranzit - Trecerea fara oprire sau cu scurte opriri, printr-o tara sau printr-un oras.
7 recomandari