Top 3 orase europene mai putin cunoscute si extrem de frumoase

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Top 3 orase europene mai putin cunoscute si extrem de frumoase


Încet, încet se aproprie sfârșitul verii și parcă mai ai energie, mai ai poftă de aventuri, de locuri si culturi noi. Uite 3 orașe europene, extrem de frumoase, dar mai puțin vizitate de români:

1.Ljubljana, Slovenia: Ljubljana este capitala Sloveniei și totodată un oraș fermecător, pavat cu piatră cubică și înconjurat de clădiri și monumente istorice. Are o populație de aproximativ 280.000 de oameni, este traversat de râul Ljubljanica peste care au fost construite poduri și podulețe, unul ca unul. Pe timpul verii poți să te bucuri de o plimbare cu kayak-ul sau să traversezi râul pe paddle board. Sunt de asemenea multe atracții de vizitat in oraș, cum ar fi castelul Ljubljana, parcul Tivoli cu grădinile sale fermecătoare sau districtul Metelkova – tapetat cu graffiti și artă stradală. Slovenia este o țară micuța, astfel în câteva ore de mers cu mașina ai parte de mare, munți, lacuri și păduri. Cu siguranță merită vizitată!
2.Odense, Danemarca: Odense este al treilea oraș ca mărime în Danemarca, cu o populație de aproximativ 200.000 de oameni. Se află in centrul insulei Fyn și este locul de naștere al cunoscutului autor de basme și povești Hans Christian Andersen. Străduțele înguste, pavate cu piatră cubică, căsuțe scandinave – unele mai vechi de 400 de ani adaugă farmec orașului. În plus – la 20-30 de km in orice direcție ai marea cu plajele ei sălbatice.
3.Bratislava, Slovacia: capitala Slovaciei are de asemenea multe de oferit. Se află in vestul țării, la doar 50 de km de Viena și este traversată de Dunăre. Bratislava este un mix de modern și istoric. Centrul vechi este plin de cafenele si restaurante șic, muzee, biserici vechi și statui haioase, care au devenit un trademark al orașului. Nu rata nici vizitarea castelului sau a restaurantului UFO – care se află în vârful Podului nou și de unde poți vedea tot orașul. Dacă ai chef de o baie poți să mergi la unul din lacuri (sunt multe) iar seara neapărat la o terasă si plimbare pe lângă Dunăre.

Dacă te-am convins și ai bagajele aproapre gata, dar nu ești sigur că poți să iți permiți o călătorie luna aceasta, poți opta pentru un credit până la salariu de la IFN, rapid și simplu. Folosind un comparator de împrumuturi IFN precum Moneezy, poți compara ușor ofertele unor creditori verificați, ca de exemplu HoraCredit sau ViaConto ca să te asiguri că obții creditul cel mai avantajos.

Banii vin și pleacă, dar amintirile la locurile pe care le-am vizitat și culturile pe care le-am descoperit rămân cu noi.


21

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Romania  |  Germania  |  Franta  |  Grecia  |  Cehia  |  Austria  | 
Stiai ca?
In Japonia, sorbitul de taietei facut cu cat mai mare zgomot reprezinta o lauda la adresa mancarii.... Caii comunica intre ei folosind peste 100 de sunete?...
Dictionar turistic
Duplex - Spatiu de cazare de lux pe doua niveluri care comunica intre ele printr-o scara interioara. Daca este alcatuit din doua camere, una este dormitor, iar cealalta sufragerie, ori ambele incaperi sunt dormitoare.
7 recomandari