Top 5 castiguri la ruleta din istorie

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Top 5 castiguri la ruleta din istorie


Jocul de ruletă este unul dintre cele mai interesante și mai populare jocuri de noroc dintr-un cazinou.
Este o atracție majoră atât în ​​cazinourile tradiționale, cât și în platformele online de cazinouri live. Acest joc are o istorie bogată, de sute de ani, motiv pentru care, în timp, și-a căpătat o reputație proeminentă în industria gamblingului. Ruleta este foarte populară și din perspectiva opțiunilor de pariere, care le permit jucătorilor să-și crească șansele de câștig. Pot astfel să parieze pe o culoare, pe un anumit număr, pe numere pare/impare, etc.
Indiferent dacă ești un jucător obișnuit cu lumea cazinourilor sau doar un începător, este important să cunoști cât mai multe despre acest joc de cazinou extrem de captivant. O modalitate de a-ți stimula inspirația și a juca la unul din miile de cazinouri offline și online este și relatarea acestor 5 cinci povești uluitoare, despre cei mai câștigători la ruletă din istorie.

Iată cele mai importante 5 câștiguri înregistrate la ruletă, care te pot inspira atunci când intenționezi să te bucuri de un joc de noroc într-un cazinou:

Sir Philip Green
Unii oameni sunt foarte norocoși în viață, iar unul dintre ei este și Sir Philip Green. Mogul din industria modei, acest miliardar în vârstă de 71 de ani ce deține mărci de top precum Evans, Topshop și Topman, Wallis, Burton și Miss Selfridge, a câștigat în decembrie 2004 cca. 2 milioane de lire sterline la un cazinou din Londra. Înainte de încheierea anului, a mai jucat o dată și a mai prins un câștig de un milion de lire sterline la ruletă. Când e să ai noroc, ai noroc!

Pedro Grendene Bartelle
În ianuarie 2017, Pedro Grendene Bartelle a câștigat 3,5 milioane de dolari jucând la ruleta franceză la Hotel Conrad, Punta del Este, Uruguay. Pedro și-a mizat cele mai multe jetoane pe numărul 32, iar strategia și norocul lui i-au transformat 350 de dolari în 3,5 milioane de dolari. Este important de știut că ruleta franceză este unul dintre cele mai profitabile jocuri de noroc, care beneficiază de un RTP (Return To Player) foarte bun. RTP-ul este un indice care reprezinta, în procente, suma de bani care se intoarce la jucător! Asta deoarece, spre deosebire de celelalte versiuni, la ruleta franceză se pot face pariuri multiple, interioare sau exterioare: se pot plasa mize pe un numar, pe un grup de numere, o coloana, un rand, pe o culoare, pe un tip de numar par/impar, etc.

Charles Wells
Charles Wells poate să nu fi avut cea mai bună reputație, dar era extrem de redutabil la jocul de ruletă. Într-o seară din 1891, Charles a mers la renumitul Monte Carlo Casino Resort și a început să joace la ruletă, bucurându-se de o serie de câștiguri impresionată: a câștigat 23 din 30 de rotiri consecutive! Charles a câștigat atunci aproape de un milion de franci și a fost inspirația pentru melodia „The Man Who Broke the Bank at Monte Carlo”. Evident, norocul nu l-a părăsit și s-a întors la cazinou câteva zile mai târziu, câștigând încă un milion de franci.

Ashley Revell
Povestea lui Ashley Revell este foarte cunoscută pentru că și-a mizat toate economiile de-o viață pe o singură mână, în timpul unei excursii la Vegas (2014). Înainte de a lua acestă decizie și-a vândut toată averea: casa, mașinile și celelalte bunuri pe care le mai avea. În total, Ashley a mizat toți banii obținuți din tranzacții – 76.840 lire sterline (135.000 de dolari), pariind pe roșu. A avut noroc și și-a dublat valoarea „investiției”. Lecția? - Uneori este nevoie de curaj pentru a obține acel jackpot la jocurile de cazinou.

Chris Boyd
Un englez, Chris Boyd, fost programator IT în vârstă de 40 de ani, și-a urmat visul în Las Vegas, cu un deceniu înaintea lui Ashley Revell. Și Boyd strânsese o avere considerabilă: 220.000 de dolari (peste 100.000 de lire sterline). Cu acești bani s-a îndreptat spre Las Vegas pentru a găsi un cazinou care să-i accepte pariul. Majoritatea unităților au refuzat din cauza limitelor de pariere impuse, însă Binion’s Horseshoe Club, a cărui limită era de 100.000 USD pe roșu/negru, a acceptat până la urmă acest pariu extraordinar, dublându-și banii.

Ce zici? Te-au inspirat aceste câștiguri extraordinare? Dacă da, înainte de a juca efectiv, este foarte important să te informezi cât mai mult în legătură cu acest joc: istoria ei, cele mai bune strategii, sisteme de joc, urmăriți tutoriale video pe internet, sfaturi de a bate casa, etc. Toate aceste informații te vor transforma într-un câștigător la jocul de ruletă.

Sursa foto: Unsplash.com


65

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Caderea Bastiliei (Ziua Nationala a Frantei)
In data de de 14 iulie francezii sarbatoresc cu mare fast Caderea Bastiliei sau Fete nationale.14 iu..
Austria  |  Spania  |  Germania  |  Franta  |  Malta  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Traian Vuia – inventatorul primului avion (n. 17/30 august 1872, Surducu Mic, judeţul Timiş - d. 2 septembrie 1950) a fost un inventator român, pionier al aviaţiei la nivel internaţional, me... Francesco Illy, fondatorul companiei de cafea Illy, s-a nascut in Timisoara. Acesta s-a mutat ulterior in Viena si apoi in orasul italian Trieste....
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari