TopHotel Tourism and Leisure Investment Conference!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

TopHotel Tourism and Leisure Investment Conference!


BUCURESTI

TopHotel Tourism and Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania, revine pe 16-17 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu solutii relevante, studii de caz concrete si sfaturi utile pentru participanti!
Aflat la cea de-a XII-a editie, evenimentul reuneste specialisti internationali, reprezentanti ai autoritatilor locale si managerii celor mai mari branduri hoteliere prezente pe piata romaneasca, cu scopul de a identifica provocarile si oportunitatile de business pe care le aduce anul 2019.

Evenimentul include sesiuni de conferință, dezbateri interactive, un seminar specializat și o Gală de premiere a proiectelor din domeniul ospitalier care s-au remarcat în anul 2018.

Conferința TopHotel
Pe 16 mai, scena TopHotel reunește numeroși vorbitori care aduc atât know-how internațional, cât și local, oferind participanților o imagine actuală asupra industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România. Sesiunile de conferință și dezbaterile interactive vor avea ca teme principale: industria ospitalității din România în context regional, aducerea hotelurilor la noile standarde și implementarea tehnologiilor avansate, managementul destinațiilor pentru locațiile din România cu un potențial turistic ridicat, inovația digitală și impactul acesteia asupra industriei ospitalității.
Printre vorbitorii evenimentului se numără specialiști renumiți în industrie precum:
Michael Nowlis - Associate Dean, Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University, David Turnbull - Founding Partner, Techtalk.travel, David Nath - MSc MRICS - Head of CEE Hospitality, Cushman & Wakefield, David Jenkins - Vice President Business Development, Radisson Hotel Group, Miguel Martins - Development Director for Poland, Intercontinental Hotels Group, Murat Yilmaz - Vice President Business Development, Deutsche Hospitality,
Eduard de Gispert - EMEA Expansion Director, Barcelo Hotels & Resorts, Malgorzata Morek - Development Director Poland & Eastern Europe, Hilton, Paul Rosenberg - Director All Brands – Europe Marriott International, Takuya Aoyama -Vice President Acquisitions & Development, Hyatt International (EAME) LLC, Thomas Emanuel - Director, Business Development STR, Thomas Landen - Director of Global Partnerships, Revinate, Peter Hvidberg - Global Head, Travel & Hospitality Solutions, SGS.

Gala TopHotel
Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.
Prima zi a evenimentului găzduiește și cea de-a șaptea ediție a Galei TopHotel Awards, un eveniment în care vor fi premiate cele mai bune și inovatoare companii și proiecte din industria hotelieră, a ospitalității și de turism din România.
Nominalizarea în competiție se poate realiza GRATUIT și ONLINE, până la data de 31 martie 2019, accesând site-ul evenimentului www.ro.hotelconference.ro
Toate nominalizările primite vor fi analizate de un juriu format din profesioniști ai industriei.

Business Innovation and Change Management in the Travel & Tourism Industry
A doua zi a evenimentului, 17 mai, este dedicată unui seminar practic susținut de Michael Nowlis (Associate Dean, Samuel Curtis Johnson Graduate School Of Management, Cornell University), care vine în sprijinul participanților ce urmăresc să aducă inovația și schimbări pozitive de durată în organizatiile din industria ospitalității.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu suținerea partenerului principal DAAS International Group și a partenerilor Accor, P&G, SGS, Assa Abloy, Nespresso și CAHM.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial: www.ro.hotelconference.ro


215

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de film independent de la Roma (RIFF)
Festivalul de film independent de la Roma (RIFF) exista inca inainte de aparitia Festivalului Intern..
Stiai ca?
Pestera cu cea mai inalta coloana (61,5 m) este Them Sao Hin din Thailanda.... In Franta, in unele restaurante un pahar de vin este gratuit, in timp ce berea este considerata un lux si este bauta doar la ocazii speciale?...
Dictionar turistic
Tepidarium - Tepidarium-ul modern este o incapere incalzita in care oaspetii se pot relaxa inainte, intre sau dupa terapii. Este o varianta de relaxarium. Caracteristica aparte a acestei incaperi este design-ul interior luxos, peretii imbracati cu marmura luxoasa si mozaic scump. Podeaua si bancutele laterale sunt incalzite, aerul este usor cald (38 grade Celsius), lumina este blanda,ambianta sonora adecvata. Scopul utilizarii acestei incaperi este de a pregati corpul pentru terapiile ce vor urma sau de a normaliza temperatura corpului dupa terapie. Tepidarium-ul era folosit de catre romani inainte si dupa probele sportive inca din anul 188, drept marturie stand cladirile care rezista si in zilele noastre. Tepidariumul avea 25 m lungime, 52 m latime, aproximativ 38 m inaltime si avea o capacitate de 1600 de locuri. Tepidarium-ul este o camera incalzita la 38°C, cu podea, pereti si banci incalzite, tavanul este "cer instelat" beneficiind astfel de cromoterapie, iar sistemul de sonorizare completeaza tepidarium-ul oferind meloterapie. Are rolul de a pregati corpul pentru terapiile la temperaturi ridicate (baia de aburi, sauna finlandeza, baia turceasca) astfel evitandu-se socurile termice care ar putea crea disconfort. Deasemenea se foloseste si dupa terapiile la temperaturi ridicate, pentru a scadea treptat temperatura corpului.
7 recomandari