TopHotel Tourism and Leisure Investment Conference!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

TopHotel Tourism and Leisure Investment Conference!


BUCURESTI

TopHotel Tourism and Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalitatii din Romania, revine pe 24-25 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu solutii relevante, studii de caz concrete si sfaturi utile pentru participanti!
Cea de-a XI-a editie reuneste specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si managerii celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească, cu scopul de a identifica provocările și oportunitățile de business și de a analiza cele mai importante schimbări din domeniu.
Evenimentul include sesiuni de conferință, dezbateri interactive, traininguri și o Gală de premiere a celor mai bune proiecte din domeniul turismului si al ospitalitatii.
Conferința TopHotel
Pe 24 mai, numeroși vorbitori internaționali și locali vor oferi participanților o imagine actuală de ansamblu asupra industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România. Sesiunile de conferință și dezbaterile interactive vor avea printre temele principale: industria ospitalității din România în context regional, aducerea hotelurilor la noile standarde și implementarea tehnologiilor avansate, managementul destinațiilor pentru locațiile din România cu un potențial turistic ridicat, inovația digitală și impactul acesteia asupra industriei ospitalității.
Printre vorbitorii evenimentului se numără specialiști renumiți în industrie precum: Dr. Ray F. Iunius, Director Business Develompent, Lausanne Hospitality Consulting, Wolfgang Pagl, Director of Market Management Eastern Europe, Expedia Lodging Partner Services, Takuya Aoyama, Vice President Acquisitions & Development Hyatt International (EAME) LCC, Darren Blanchard, Senior Director Business Development, The Carlson Rezidor Hotel Group, Paul Rosenberg, Director All Brands – Europe Marriott International, Emeline Sýkora-Wintrebert, Development Manager Accorhotels South-Eastern Europe, Jakub Klimczak, Business Development Manager, STR Global,


Michael Kessler, CRO Reviewpro, Malgorzata Morek, Development Director Poland & Eastern Europe, Hilton, Miguel Martins, Development Director for Poland, International Hotels Group.

Gala TopHotel
Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.
Prima zi a evenimentului găzduiește și cea de-a opta ediție a Galei TopHotel Awards, un eveniment în care vor fi premiate cele mai bune și inovatoare proiecte și concepte din industria hotelieră, a ospitalității și de turism din România.
Nominalizarea în competiție se poate realiza GRATUIT și ONLINE, până la data de 6 aprilie 2018, accesând site-ul evenimentului www.hotelconference.ro.
Toate nominalizările primite vor fi analizate de un juriu format din profesioniști ai industriei.

Creating experience in Hospitality
A doua zi a evenimentului, 25 mai, este dedicată unui seminar practic cu tema Creating Experience in Hospitality susținut de Dr. Ray F. Iunius (Director Business Development, Lausanne Hospitality Consulting), structurat pe 4 sesiuni, care vine în sprijinul participanților ce își doresc să obțină cunoștințele potrivite pentru a elabora în mod strategic experiențe pentru fidelizarea clienților.
TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu suținerea partenerului principal DAAS International Group și a partenerilor Expedia Inc, Bitsoft, Nespresso, GROHE, 4Service, Apulum și Revinate.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial: www.hotelconference.ro.


186

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Spania  |  Romania  |  Malta  |  Germania  |  Austria  |  Franta  | 
Stiai ca?
Taiwan si Luxemburg sunt singurele tari din lume in care numarul telefoanelor mobile il depaseste pe cel al locuitorilor?... In Japonia, sorbitul de taietei facut cu cat mai mare zgomot reprezinta o lauda la adresa mancarii....
Dictionar turistic
All inclusive (AI) - Pachet turistic oferit de hoteluri (in special cele din Turcia) care include toate cele 3 mese ale zilei, gustari si bauturi. Mesele sunt servite pe principiul bufetului suedez, in felul acesta turistii putand sa isi umple farfuria de cate ori doresc. Bauturile oferite de hotelieri sunt: apa plata si minerala, ceai, cafea, suc de fructe natural, sucuri cu acid, apa tonica, cappuccino, espresso, ciocolata calda, ceai, bere, vin local, bauturi alcoolice locale, gin, vodka, coniac, lichior; In pachetele All Inclusive intra si urmatoarele servicii: Internet, sala de fitness, aerobic, sauna, biliard, cinema, volei, baschet, mini fotbal, minigolf, teren de tenis, umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja, jocuri de societate, canoe, animatie, mini club, seif. In general nu sunt incluse: bauturi importate, doctor, spalatorie, restaurant a la Carte, masaj, minibar, toate sporturile cu combustibil, scufundari, coafor, solar, jaccuzzi.
7 recomandari