TopHotel Tourism and Leisure Investment Conference!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

TopHotel Tourism and Leisure Investment Conference!


BUCURESTI

TopHotel Tourism and Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania, revine pe 16-17 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu solutii relevante, studii de caz concrete si sfaturi utile pentru participanti!
Aflat la cea de-a XII-a editie, evenimentul reuneste specialisti internationali, reprezentanti ai autoritatilor locale si managerii celor mai mari branduri hoteliere prezente pe piata romaneasca, cu scopul de a identifica provocarile si oportunitatile de business pe care le aduce anul 2019.

Evenimentul include sesiuni de conferință, dezbateri interactive, un seminar specializat și o Gală de premiere a proiectelor din domeniul ospitalier care s-au remarcat în anul 2018.

Conferința TopHotel
Pe 16 mai, scena TopHotel reunește numeroși vorbitori care aduc atât know-how internațional, cât și local, oferind participanților o imagine actuală asupra industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România. Sesiunile de conferință și dezbaterile interactive vor avea ca teme principale: industria ospitalității din România în context regional, aducerea hotelurilor la noile standarde și implementarea tehnologiilor avansate, managementul destinațiilor pentru locațiile din România cu un potențial turistic ridicat, inovația digitală și impactul acesteia asupra industriei ospitalității.
Printre vorbitorii evenimentului se numără specialiști renumiți în industrie precum:
Michael Nowlis - Associate Dean, Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University, David Turnbull - Founding Partner, Techtalk.travel, David Nath - MSc MRICS - Head of CEE Hospitality, Cushman & Wakefield, David Jenkins - Vice President Business Development, Radisson Hotel Group, Miguel Martins - Development Director for Poland, Intercontinental Hotels Group, Murat Yilmaz - Vice President Business Development, Deutsche Hospitality,
Eduard de Gispert - EMEA Expansion Director, Barcelo Hotels & Resorts, Malgorzata Morek - Development Director Poland & Eastern Europe, Hilton, Paul Rosenberg - Director All Brands – Europe Marriott International, Takuya Aoyama -Vice President Acquisitions & Development, Hyatt International (EAME) LLC, Thomas Emanuel - Director, Business Development STR, Thomas Landen - Director of Global Partnerships, Revinate, Peter Hvidberg - Global Head, Travel & Hospitality Solutions, SGS.

Gala TopHotel
Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.
Prima zi a evenimentului găzduiește și cea de-a șaptea ediție a Galei TopHotel Awards, un eveniment în care vor fi premiate cele mai bune și inovatoare companii și proiecte din industria hotelieră, a ospitalității și de turism din România.
Nominalizarea în competiție se poate realiza GRATUIT și ONLINE, până la data de 31 martie 2019, accesând site-ul evenimentului www.ro.hotelconference.ro
Toate nominalizările primite vor fi analizate de un juriu format din profesioniști ai industriei.

Business Innovation and Change Management in the Travel & Tourism Industry
A doua zi a evenimentului, 17 mai, este dedicată unui seminar practic susținut de Michael Nowlis (Associate Dean, Samuel Curtis Johnson Graduate School Of Management, Cornell University), care vine în sprijinul participanților ce urmăresc să aducă inovația și schimbări pozitive de durată în organizatiile din industria ospitalității.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu suținerea partenerului principal DAAS International Group și a partenerilor Accor, P&G, SGS, Assa Abloy, Nespresso și CAHM.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial: www.ro.hotelconference.ro


346

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Germania  |  Ungaria  |  Romania  |  Malta  |  Italia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Cel dintai dintre praznicele imparatesti cu data schimbatoare, din cursul anului bisericesc, este Duminica Stalparilor sau a Floriilor, numita in popor si Floriile, cu o saptamana inainte de Pasti (du... Nicio zona din Grecia nu se afla la o distanta mai mare de 135 km de Marea Mediterana sau Marea Ionica?...
Dictionar turistic
City break - O escapada pe o perioada scurta programata, in general, la sfarsit de saptamana intr-o capitala turistica sau culturala.
7 recomandari