Un kit videointerfon ofera multiple beneficii

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Un kit videointerfon ofera multiple beneficii


Un videointerfon reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru securizarea casei si a afacerii dumneavoastra. Fie ca vorbim de un apartament, o casa sau o vila, un kit videointerfon este folosit la scara larga, in toata lumea pentru ca, pe langa aportul de siguranta, ofera si confort, fara a mai fi nevoiti sa ne deplasam pana la poarta sau usa pentru a o deschide. In plus, este usor de folosit ceea ce il face practic pentru copii si varstnici.

Tuturor ni s-a intamplat cel putin o data ca in graba sa deschidem usa unui necunoscut fara sa ne uitam inainte pe vizor. Pentru ca amenintarile se pandesc la tot pasul si avem nevoie de o buna protectie, prin intermediul unui video interfon putem vedea chipul vizitatorilor. Astfel putem restrictiona accesul pe proprietate. Mai mult, un interfon ne ofera posibilitatea de a purta o conversatie cu cei din exterior, pentru se putea stabili daca primesc sau nu acces. Asadar, musafirii nepoftiti nu vor mai crea niciun fel de probleme.

Aceste videointerfoane pot fi de doua tipuri, cablate si wireless. Un interfon cablat este util daca distanta dintre posturi este mare deoarece se vor evita problemele cauzate de interferente. Un videointerfon wireless ofera flexibilitate si reprezinta cea mai buna solutie daca v-ati mutat in casa noua si nu se doreste cabalare. Acestea au functii inteligente deosebit de utile. In primul rand vor inregistra atat video cat si audio vizitatorii care va cauta atunci cand nu sunteti acasa. In al doilea rand au functie de alarmare in cazul detectiei de miscare si trimit notificari pe telefonul mobil si e-mail catre adresa memorata.

Un kit videointerfon este un set in a carui componenta intra un post exterior si un monitor de interior. Postul exterior este acea camera care se monteaza afara, pe perete si reprezinta primul contact al vizitatorului cu dumneavoastra. Camera unui interfon video ofera utilizatorilor imagini nocturne foarte clare datorita LED-urilor cu infrarosu incorporate. De asemenerea, unitatea externa este echipata cu microfon si sonerie. Carcasa are protectie antivandalism si rezista pe tot parcursul anului indiferent de conditiile meteo.

Monitorul este un panou de comanda ce indeplineste mai multe functii importante. Acesta fie se monteaza in casa, de regula pe perete, fie pe un suport pe o masa. Monitorul de interior reprezinta interfata directa cu cei aflati la poarta sau la usa. In plus, stocheaza imaginile salvate de camera si le pune la dispozitia utilizatorilor pentru a fi revazute ulterior. Mai mult, datorita monitorizarii in timp real, utilizatorii folosi un interfon casa pentru a vedea ce se intampla afara, chiar si in absenta unui apel de la exterior. Mai mult, postul interior poate fi prevazut cu buton de actionare a yalei electromagnetice pentru deschiderea usii de acces.

Daca doriti sa reduceti considerabil patruderile prin efractie, daca aveti nevoie de o buna securitate, achizitionati cele mai bune videointerfoane de la renumitul magazin online 1CCTV.ro. Gama de produse este permanent diversificata cu modele de calitate, multi-functionale, durabile si eficiente. In plus, veti fi uimit de preturile accesibile si ofertele variate.


100

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Stiai ca?
In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani?... Simtul de miros al unei furnici este la fel de puternic ca al unui caine?...
Dictionar turistic
Obiectiv turistic - Un element pitoresc al naturii sau o realizare a geniului uman care prezinta suficient interes pentru a determina deplasarea in scopul strict al vizitarii acestuia.
7 recomandari