Unde au loc cele mai tari petreceri la piscină în Las Vegas?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Unde au loc cele mai tari petreceri la piscină în Las Vegas?


LAS VEGAS

Asociat cu strălucirea, pasiunea pentru viață străină intens, distracția la cote maxime, adrenalina, spectacolul desăvârșit și spiritul liber, Las Vegas este tărâmul experiențelor memorabile. Pentru pasionații de jocuri de cazino și nu numai pentru ei, orașul din Nevada este sinonim cu cele mai grozave forme de divertisment.

Printre diversele atracții din Las Vegas se numără și petrecerile la piscină. Capitala mondială a distracției propune numeroase astfel de party-uri, iar piscinele celor mai bune hoteluri sunt concepute pentru a oferi momente cu totul speciale. Muzică energică, atmosferă legendară, fel de fel de show-uri și surprize sunt pregătite de către organizatorii de petreceri în locații precum Encore Beach Club și Wet Republic, dar și în cluburi și cazinouri.
În ultimele 2 decenii, cazinourile online au câștigat teren pe piața jocurilor de noroc, venind cu atu-uri specifice. Piața de online casino s-a dezvoltat puternic, însă iată că există și aspecte caracteristice cazinourilor terestre, greu de egalat în vreun fel. Dacă planifici o călătorie în Las Vegas, iată locații unde petrecerile la piscină fac parte din oferta de entertainment:

Tao, The Venetian


Unul dintre cele mai cunoscute locuri din Las Vegas este Tao Beach. Acoperișul hotelului The Venetian include un club de noapte, dar și lounge și restaurant. Pe muzică mixată de DJ, oaspeții se bucură de petrecere și chiar plajă, în timpul zilei. După cum se știe, Las Vegas este o petrecere continuă zi și noapte! Aici s-a filmat videoclipul piesei Shots pentru LMFAO și Lil John, ilustrând chiar o petrecere la piscină.

Garden of the Gods Pool Oasis, Caesars Palace


Șapte piscine și 5 mese de blackjack - sună neobișnuit, dar foarte bine împreună, nu-i așa?! La Garden of the Gods Pool Oasis din cadrul Caesars Palace există 48 de cabane pentru petreceri la piscină și 65 de paturi. Piscina cunoscută sub numele de The Venus Pool Night Swim este destinată exclusiv adulților.

Daylight, Mandalay Bay


Multe vedete participă la petrecerile de la marea piscină din clubul de noapte Daylight Beach Club, localizat în Mandalay Bay Beach. Rapperi, DJ și oameni obișnuiți se distrează împreună, folosind inclusiv zone VIP și bungalori de lux.

Drai''''s Beachclub, The Cromwell


Pasionat de hip-hop? Iată o altă locație cu petrecere pe acoperiș, cu vedere panoramică în Las Vegas. Poți lua masa lângă piscină, savurând diverse specialități gourmet. Pe terasa principală există două piscine mari plus cinci piscine mai mici, înalte, cu bungalouri VIP.

GO Pool, Flamingo Las Vegas


Vibrații energice, petreceri fabuloase și la GO Pool de la Flamingo Las Vegas ! Piscine cu cascadă și alte atracții pot fi descoperite de toți cei dornici de distracție. Există și locuri intime ce pot fi rezervate, barul servind nu doar cocktailuri fantastice, ci și gustări și platouri pentru petrecere.

Influence, The Pool, The Linq Hotel


Super petreceri la piscină în Las Vegas se organizează foarte des și în această locație, unde există numeroase facilități special create pentru oaspeți. Piscina este concepută astfel încât să fie o zonă principală de atracție, cu diverse elemente unice. Mâncare, băuturi, relaxare, distracție - totul la pachet, așa cum Las Vegas știe să ofere tuturor!

Jemaa NoMad, Park MGM


O altă piscină privată pe acoperiș poate fi găsită la NoMad, în Park MGM. În special în week-end-uri, distracția ajunge la niveluri amețitoare... demne de înălțimea acestui loc grozav. Poți să savurezi aici șampanie și cocktailuri exotice, în timp ce te distrezi în stilul inconfundabil marca Las Vegas.


243

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Stiai ca?
Aurel Vlaicu (n. 19 noiembrie 1882, Binținți, lângă Orăștie, județul Hunedoara - d. 13 septembrie 1913, Bănești, lângă Câmpina) a fost un inginer român, inventator și pionier al aviație... Stiati ca vinerea este ziua rastignirii lui Hristos, cea mai mare zi de post? Ziua de vineri era considerata mereu zi fara noroc? In aceasta zi nu se obisnuiau muncile legate de cultivarea pamantului...
Dictionar turistic
Parc nautic - O zona de recreere care ofera posibilitati de practicare a sporturilor nautice sau a altor activitati legate de mediul acvatic (pescuit, scufundari etc.), precum si diverse atractii: cascade, fantani arteziene etc.
7 recomandari