Unde iti poti petrece o vacanta cu ape albastre si fructe exotice

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Unde iti poti petrece o vacanta cu ape albastre si fructe exotice


Cele mai frumoase plaje dominicane sunt cele mai bune soluții pentru o vacanță de neuitat. În plus, fie vara, fie iarna, pe aceste plaje va fi mereu cald și frumos. Apele sunt albastre, nisipul este alb.

Plajele sunt pline de oameni și pline de viață. În plus, pasionații de fructe exotice și de un sentiment tropical în vacanțe vor găși aici tot ceea ce își doresc pentru că vacanța lor să fie cu adevărat reușită.

Cele mai frumoase plaje din Republica Dominicană
Punta Cana este cea mai bună destinație din Republica Dominicană, cei cărora le place soarele, care vin aici pentru a se relaxa la stațiunile all inclusive au găsit, cu adevărat, locația de vis. Cea mai frumoasă porțiune de plajă din zona Punta Cana este, fără îndoială, plaja Bavaro, chiar la nord de Punta Cana.

Apele calme din Caraibe sunt perfecte pentru înot și pentru scufundări, iar culoarea apei este o nuanță tipică de turcoaz, care se întinde cu mult peste zona de înot, ajungând până la balizele de protecție din depărtare. Această este una dintre cele mai frumoase plaje din Republica Dominicană.

Necunoscută și îndepărtată, Playa Rincon este plajă perfectă cu nisip alb. Valurile strălucitoare albastre ajung până pe țărm. Palmierii uriași oferă umbră și se găsesc pe toată plaja. Un mic restaurant amplasat la un capăt al plajei și câteva standuri lângă zona de parcare oferă prânzul și gustările și sunt singurele locații din apropiere unde pot mânca turiștii. Plaja este mult mai sălbatică decât cea anterior menționată, însă este soluția optimă pentru cei care vor liniște.

Dacă obiectivul de vacanță este relaxarea pe o plajă frumoasă de pe o insula privată, atunci Cayo Levantado este soluția optimă. Această insulă îndepărtată de pe coasta Peninsulei Șamana este înconjurată de plaje cu nisip moale, cu ape turcoaz nu foarte adânci și găzduiește complexul de lux Bahia Principe Cayo Levantado. Cele trei plaje ale insulei sunt unele dintre cele mai frumoase din Republica Dominicană.

Fructe exotice pentru o vacanță perfectă
Pe plajele descrise mai sus un mic dejun cu fructele exotice este exact ceea ce trebuie pentru că ziua să fie perfectă. O combinație de ananas, papaya și fructul pasiunii este mixul ideal pentru începutul de zi și pentru energia necesară până la masă de prânz.

Aceste fructe au nenumărate proprietăți benefice pentru organism și chiar dacă pot fi consumate și acasă, din supermarket, este bine că fiecare turist să le încerce și la ele acasă.

În plus, un cocktail băut direct din ananas în după-amiezile liniștite petrecute la umbră palmierului este, de asemenea, un element necesar al unei vacanțe perfecte în Republica Dominicană. Relaxarea este cuvântul de ordine al unei astfel de vacanțe și este exact ceea ce trebuie pentru reîncărcarea bateriilor după un an de muncă asiduă.

Cockatail-urile în nuci de cocos, în fructe de ananas sau chiar preparatele tradiționale cu fructe exotice și peste sunt cele mai interesante produse de aici. La tarabele mici de pe plajă se pot găși inclusiv fructe exotice la caserolă, la prețuri foarte mici.


45

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Romania  |  Belgia  |  Italia  |  Cehia  |  Franta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Greutatea tuturor furnicilor de pe Terra este mai mare decat greutatea tuturor oamenilor. Furnicile traiesc pe Pamant de peste 100 de milioane de ani, fiind considerata specia care a evoluat si s-a... Yo-yo este a doua cea mai veche jucarie din lume (cea mai veche este papusa) si a fost inventat in urma cu 3.000 de ani, in Grecia Antica?...
Dictionar turistic
Aerogara - Constructie destinata indeplinirii tuturor formalitatilor legale de plecare si sosirea pasagerilor aerieni si a bagajelor acestora; in general, este un spatiu distinct de aeroportul propriu-zis.
7 recomandari