Unde poti sa experimentezi cele mai memorabile plimbari cu balonul cu aer cald

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Unde poti sa experimentezi cele mai memorabile plimbari cu balonul cu aer cald


thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
Sa te plimbi cu balonul cu aer cald este o experienta unica in viata, o implinire a visurilor copilariei nascute din aventuri fantastice de roman, pe care acum ajungi sa le traiesti in timp ce explorezi continentele.

Când călătorești prin lume, sunt puține experiențele care te fac să te bucuri altfel de o destinație și care îți oferă acele senzații unice, puternice, pe care le cauți mai ales când îți dorești o vacanță memorabilă, urmându-ți dorințele ce izvorăsc dintr-un travel mood activ sau de evadare. Fiindcă puține lucruri se compară cu acele plimbări cu balonul care te poartă peste frumusețea unor peisaje incredibile, într-o continuă plutire în liniștea de deasupra, purtat de vânturi prielnice.

Sunt multe locuri în lume unde poți să te plimbi cu balonul cu aer cald, însă și aici concurența este mare, căci unele sunt mai speciale decât altele, în funcție de continent.

Descoperă unde poți să ai parte de cele mai seducătoare plimbări cu un balon cu aer cald astfel încât, atunci când alegi să-ți petreci sejurul în fermecătoarele dealuri ale Toscanei, de exemplu, sau în exoticul Maroc, în Napa Valley din California, cu podgoriile sale bogate, sau în Mexicul cel uluitor, să știi că poți să survolezi cele mai interesante peisaje ale continentului spre care te-au dus pașii.

Cele mai frumoase destinații din Europa unde poți să te plimbi cu balonul cu aer cald
Toscana este prima alegere. Survolarea acestei regiuni, în care dealurile se rostogolesc la nesfârșit și scot la iveală podgorii încărcate, plantații de măslini, sate pitorești și castele ce domină înălțimile îți oferă o privire unică asupra frumuseții legendare a acestei părți a Italiei.
Alt loc, alte minuni. Pentru a surprinde din depărtare magia fostei capitale a Sfântului Imperiu Roman, pentru a pluti peste satele liniștite și castelele care amintesc de regatul Boemiei, trebuie să ajungi la Praga.

O schimbare de direcție spre Barcelona îți dă ocazia de a pluti peste spectaculoasa Catalonia, în Montserrat sau Pirinei, unde vederea mării sau a munților ce se ridică în fața privirii îți aduc momente de nedescris.
Și dacă ajungi în bătrâna Rusie, Sankt Petersburg este locul deasupra căruia te ridici, pentru a zbura peste palatele impunătoare, grădinile superbe, râurile și pădurile luxuriante din suburbiile Pushkin și Pavlovsk, ale căror povești aduc aminte de fostul imperiu.

Asia
Spectaculoasa Cappadocia, acea regiune istorică a Turciei dominată de unele dintre cele mai frumoase priveliști din lume, este de neratat. Peisajul arid, în care se adună formațiuni stâncoase uluitoare și văi line, este cu atât mai fascinant când este surprins într-un zbor cu balonul cu aer cald, ce-ți oferă imagini ce te urmăresc întreaga viață.
India te așteaptă cu vederile panoramice incredibile ale unui zbor peste Jaipur, capitala roz a Rajasthan-ului, care te încântă cu panorame nebănuite.

Africa
Marocul strălucește sub soarele arzător al Africii de Nord. Nimic nu se compară pe acest continent cu un zbor deasupra formidabilului Marrakech și dincolo de el, peste sate berbere și oaze de palmieri care își găsesc loc în peisaj, până să zărești munții și deșertul.

America de Nord
Un sejur în California îți dă ocazia unică să te plimbi cu balonul cu aer cald peste Napa Valley, renumita regiune a vinului din America, ce te așteaptă cu peisaje verzi incredibile, cu podgorii și reședințe rurale de poveste.

America de Sud
Mexicul este plin de vestigii ale mărețelor civilizații precolumbiene, iar piramidele de la Teotihuacan, învăluite în misterele care învăluie încă populația aztecă, pot fi surprinse dintr-o dată într-un zbor senzațional. Plutește deasupra Orașului Zeilor, cel mai mare din lume în perioada sa de apogeu, și admiră-i grandoarea.

Australia
Nu în ultimul rând, dacă ți-ai plănuit sejurul în Australia, locul în care merită din plin să te plimbi cu balonul cu aer cald este Gold Coast. De sus ți se dezvăluie nu doar frumusețea plajelor ce strălucesc de-a lungul țărmurilor aurii, ci și podgorii, păduri și lacuri impresionante.


906

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Caderea Bastiliei (Ziua Nationala a Frantei)
In data de de 14 iulie francezii sarbatoresc cu mare fast Caderea Bastiliei sau Fete nationale.14 iu..
Italia  |  Olanda  |  Grecia  |  Spania  |  Turcia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
In Antarctica stratul de gheata are o grosime maximă de 4.776 metri.... Cea mai voluminoasa incapere descoperita pana acum este Galeria Sarawak din Pestera Gua Nasib Bagus (Pestera norocului sau Pestera Lubang Nasib Bagus) din statul malaezian Sarawak. Galeria Sarawak are...
Dictionar turistic
Ticketing - Birou situat in aeroport sau in gara care elibereaza biletele si stabileste locul pasagerului in mijlocul de transport. Activitate de rezervare a biletelor de avion.
7 recomandari