Vacanţe, city break-uri şi cele mai importante evenimente ale începutului de vară

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Vacanţe, city break-uri şi cele mai importante evenimente ale începutului de vară


PARIS

Luna mai este poate cea mai potrivită lunã pentru city break, o excursie de câteva zile in cele mai frumoase oraşe ale Europei. Vremea placută şi un soare blând ce binecuvantează plimbările lungi, vizitarea obiectivelor turistice, a parcurilor pline de flori, artistii ce au intins din nou chevalet-ul pe strazile vechi in preajma monumentelor importante, sunt deopotrivã pe gustul tinerilor cât şi al seniorilor. Bineinţeles, un city break reuşit poate să îmbine plimbările relaxate şi vizitarea obiectivelor turistice cu participarea la un eveniment important cum ar fi French Open Roland Garos la Paris ce are loc între 25 mai şi 7 iunie 2015, între 17 şi 28 mai la Théâtre le Ranelagh în Paris se joaca Nunta lui Figaro by Pierre Beaumarchais iar la Opéra National De Paris - Palais Garnier de pe 28 mai până pe 6 iunie puteţi urmari Les Enfants du Paradis, ballet cu Orchestra Operei Naţionale din Paris, conductor Jean-François Verdier. Dupa 15 iunie când cei mici intră in vacantă, o excursie la Disneyland Paris ar putea fi o binemeritată răsplată pentru munca depusă de copii dumneavoastră la şcoală. Pe 23 mai, pe Stade de France, cei de la AC/DC promit un concert de zile mari iar pe 24 mai Maroon 5 intră pe scena la Zénith de Paris. Iubitorii sportului cu motor nu vor trece cu vederea nici Monaco Grand – Prix la Monte Carlo între 21 şi 24 mai 2015. Şi pentru că suntem aproape de Franţa trebuie să amintim poate de cel mai important eveniment fotbalistic al momentului – Finala UEFA Champions League ce se va disputa pe 6 iunie 2015 pe Olympiastadion Berlin.

Viena ne intampină cu faimoasele cafenele, întinsele parcuri – doar Praterul este desfaşurat pe o suprafaţă de şase milioane de metri pătrati, ... în sfarsit copii au spaţiu suficient de joacă! – clãdirile vechi şi impunătoare ce amintesc de epoca imperială, trăsurile cochete sunt încă pe străzi iar valsul ţine capul de afiş de câteva secole in Viena şi este mereu “la modă” . Dealtfel nimeni nu ar trebui să rateze castelul Schönbrunn, unul din simbolurile Vienei iar Sommernachtskonzert der Wiener Philharmoniker Schönbrunn 2015 este de departe evenimentul lunii mai în capitala valsului. Orchestra de la Schönbrunn este formată din cei mai buni instrumentişti de la cele mai faimoase şcoli de muzică din lume.

Barcelona este alegerea ideală pentru cei ce vor să viziteze un oraş superb, plin de viaţă dar în acelaşi timp să se relaxeze la plajă şi la mare. Practic se imbină un city break cu un sejur la mare. Barri Gotic este centrul oraşului vechi al Barcelonei, iar Antoni Gaudi este artistul care şi-a pus amprenta asupra uneia dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Sagrada Famiia este expresia grandorii stilului său şi este in constructie înca din 1882. Odată ajunşi în Barcelona nu trebuie ratat Muzeul Pablo Picasso, Park Guell, superbele clădiri moderniste Casa Mila şi Casa Batllo, Casa Amatller. Cel mai frumos bulevard al Barcelonei este Las Ramblas şi este bine de stiut că dacă vrei cu adevarat să cunoşti un oras va trebui să te plimbi la pas si sa interacţionezi cu oamenii. Un meci urmărit din tribunele stadionului Camp Nou ca supporter al FC Barcelona una dintre cele mai bune şi iubite echipe de fotbal din lume va fi cu siguranţă o experienţă de neuitat.
Pentru a benefica de cele mai bune oferte pentru vacanţa de vara 2015 consultati www.vacanta-eurotrip.ro şi un agent de turism Eurotrip vă va personaliza vacanţa în funcţie de perioada dorită, destinaţie şi cel mai bun raport calitate/preţ disponibil.

Eurotrip services: vacanţe in România, vacante in strainatate, vacante exotice, bilete de avion, bilete de tren, inchirieri masini, rezervari hoteliere, croaziere, inchirieri yachturi, concerte, asigurari de calatorie, parcuri de distractii: Disneyland, Legoland, Prater, Europa Park, Safari Zoo, city break, sejururi, oferte, oferte all inclusive, oferte last minute, consultanta turistica, business travel si turism medical.


1115

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Olanda  |  Malta  |  Turcia  |  Grecia  |  Germania  |  Franta  | 
Stiai ca?
Australia este cea mai mare tara din Oceania si cea mai mare tara inconjurata in intregime de ape. Australia se intinde pe o suprafata de 7.692.024 km2, ceea ce reprezinta 5,2% din uscat. ... Cel mai sudic vulcan activ de pe Terra este Erebus din Antarctica....
Dictionar turistic
Inchiriere - A da sau a lua in folosinta temporara un bun mobil sau imobil, in schimbul unei sume de bani.
7 recomandari