TurisMALL
powered by

Vacante in aprilie in Europa


Sărbători de Paște în insulele Baleare: Mallorca, Menorca și Ibiza
Mallorca pare că este doar la o aruncătură de băț, iar zborurile frecvente și adesea ieftine către Palma de Mallorca fac din insulele Baleare o destinație populară în timpul sărbătorilor de Paște.

Ca peste tot în Marea Mediterană, aici marea este încă răcoroasă primăvara. Dar Mallorca are mult mai multe de oferit decât doar vacanțe la plajă.

Este luna ideală pentru o vacanță activă: drumeții, piețe săptămânale care permit o perspectivă autentică asupra vieții de zi cu zi din Mallorca, ciclism, excursii cu jeep, tururi ale insulei …

Insulele învecinate mai mici, Menorca și Ibiza, se trezesc și ele la viață și sunt o destinație grozavă în această perioadă a anului.

- Temperatura medie în aprilie pe Mallorca:
- Temperatura maximă în timpul zilei: 20° Celsius
- Temperatura nopții: 10 °C
- Temperatura apei: 15 °C
- Numărul de zile ploioase: 5

Echipa Zboaragratis.ro te ghidează către o vacanță fabuloasă in Europa.

VACANȚE ÎN CROAŢIA
Deși pentru multe persoane încă este prea răcoare pentru înot, coasta Dalmației primăvara este totuși una dintre destinațiile care merită, cu toate că nu este una dintre țările cu temperaturi ridicate în aprilie.
Vara, frumoasele alei din Split sau Dubrovnik sunt supra-aglomerate, iar vizitarea obiectivelor turistice în căldura înăbușitoare este cu siguranță mai puțin distractivă decât la temperaturi confortabile.

Avantajele unei vacanțe în Croația în această perioadă a anului: este ieftin, este liniștit și vremea este potrivită pentru drumeții, ciclism, canotaj și alte activități.

- Temperatura medie în aprilie pe Riviera Makarska:
- Temperatura maximă în timpul zilei: 18° Celsius
- Temperatura nopții: 11 °C
- Temperatura apei: 15 °C
- Număr de zile ploioase: 8

VIZITAȚI PORTUGALIA: ALGARVE ȘI MADEIRA ÎN APRILIE
Temperaturile din Portugalia ajung și ele la peste 20 de grade, de aceea putem profita de o vacanță liniștită în aprilie. Cel mai bun lucru de făcut în această perioadă a anului (Oceanul Atlantic îi ispitește doar pe înotătorii îndrăzneți) este să faci drumeții în Algarve.

Algarve este pe coasta de sud a Portugaliei și este împărțit în Barlavento și Sottovento. Cu siguranță, sunt multe de văzut!

Golfurile singuratice, ascunse și orașele pline de viață precum Lagos, Albufeira sau Faro tocmai se trezesc din somnul de iarnă. Adaugă la asta un hotel bun pe plajă și vacanța ta relaxantă de Paște în Portugalia este perfectă!

- Temperatura medie în aprilie în Algarve:
- Temperatura maximă în timpul zilei: 20 de grade Celsius
- Temperatura nopții: 10 grade
- Temperatura apei: 16 grade
- Număr de zile ploioase: 6

CITY BREAK MAROC: MARRAKECH ȘI AGADIR
În timp ce Atlanticul este încă foarte rece, temperatura aerului ajunge deja la 25 de grade în Agadir. Orașul de coastă din Maroc este o destinație populară pentru surferi.

Dar țara nord-africană oferă mult mai multe și adevărul este că aprilie este perioada optimă pentru a călători în Maroc. Dintre așa-zisele orașe regale, recomandăm Marrakech pentru un city break în aprilie.

Cu temperaturi blânde, este o plăcere să vă plimbați pe alei și să vă bucurați de aerul oriental urban. Deoarece aprilie este încă extrasezonul, puteți găsi oferte de zboruri ieftine.

În concluzie, este una dintre cele mai bune țări de vizitat în aprilie!
- Temperatura medie în aprilie în Agadir:
- Temperatura maximă în timpul zilei: 25° Celsius
- Temperatura nopții: 12°C
- Temperatura apei: 17 grade
- Număr de zile ploioase: 3

Echipa Zboaragratis.ro te ghidează către o vacanță city break fabulos in Maroc

ITALIA CA DESTINAȚIE ÎN APRILIE
Ok, într-adevăr este încă un pic prea rece pentru înot, cu excepția cazului în care ești obișnuit cu temperaturile Mării Nordului.

În mod normal, în Italia se încălzește cu cât mergi mai spre sud. În afară de o excursie în oraș la Roma sau Florența, merită foarte mult să vizitezi regiuni precum Sicilia, Calabria sau Sardinia primăvara.

În primul rând, sunt puțini turiști și, în al doilea rând, nu veți găsi niciodată peisajul atât de verde ca primăvara. Mai ales cel de pe Coasta Amalfi este un deliciu primăvara, pentru că totul înflorește frumos și numărul de vizitatori este limitat cu excepția perioadei din preajma sărbătorilor pascale.

Deoarece Paștele este sărbătorit în Italia cu mult fast, puteți urmări faimoasele procesiuni de Paște oriunde vă veți afla pe teritoriul acestei țări.

Temperatura medie în aprilie în Sicilia:
- Temperatura maximă în timpul zilei: 21 de grade Celsius
- Temperatura nopții: 11 grade
- Temperatura apei: 15 grade
- Număr de zile ploioase: 6

Te gândești să călătorești în Italia de Paște? E firesc să călătorești. Echipa Zboaragratis te ghidează și îți pune la dispoziție cele mai faine oferte de vacanțe în Italia.


41

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Stiai ca?
Romanii au realizat cel mai mare steag din lume in anul 2013. Steagul avea cinci tone, masura 349 metri lungime si 227 metri latime.... Majoritatea recifelor de corali au intre 5000 si 10 000 de ani, insa cateva ar putea sa se fi dezvoltat chiar in urma cu 50 de milioane de ani. Coralii se dezvolta optim la tropice, intre 30 grad...
Dictionar turistic
Debarcader - Loc pe malul unei ape sau pe un chei, intr-un port, amenajat special si prevazut cu un utilaj adecvat pentru imbarcarea si debarcarea calatorilor, a animalelor sau a unor materiale.
7 recomandari