Vacante in doi pentru tineri pasionati de experiente noi

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Vacante in doi pentru tineri pasionati de experiente noi


ROMANIA

Vacanta nu inseamna numai sejururi la mare. Pentru cei tineri, plini de energie si pasionati de aventura, o vacanta ideala inseamna sa faca ceva diferit de fiecare data. Acestia sunt gata in orice moment sa porneasca la drum si sa se bucure nu doar de destinatie, ci si de drumul parcurs pana acolo. Pentru toti acestia, echipa Cronoscar pentru inchirieri auto in Bucuresti a pregatit cateva idei inedite de vacanta.

O vacanță altfel = o amintire de neuitat
Vacanțele care ies din tipare sunt cele care rămân cel mai mult în memorie. După rutina zilnică de o jumătate de an, mulți vor să evadeze din cotidian din toate punctele de vedere. Pentru aceștia, ofertele de mașini de închiriat în București de la Cronoscar reprezită oportunitatea creării propriei vacanțe, program fix de masă și cazare.

Misiunea noastră este să vă ajutăm să găsiți mașina ideală pentru nevoile dumneavoastră de călătorie. Însă ne face plăcere și să vă fim alături cu sfaturi și idei interesante pentru petrecerea timpului liber și descoperirea unor destinații frumoase din România.

Astăzi vă vom fi ghizi într-o vacanță în doi pe care o veți păstra mult timp în amintire.

1. Atracții turistice inedite în apropiere de București

Vom începe recomandările noastre chiar din Capitală. Această vacanță poate începe din biroul Cronoscar pentru închirieri auto în aeroport în Otopeni sau din inima orașului. Oricare ar fi preferințele dumneavoastră, agentul Cronoscar vă va oferi mașina rezervată prin site-ul de rent a car în București la locul și momentul specificate.

Însă ce poate fi inedit în jurul Capitalei? Pentru început, rezervația de zimbri de la Bucșani. Da, ați citit bine, puteți vedea zimbri la numai 75 km de București, în Ocolul Silvic Bucșani din județul Dâmbovița. Rezervația de zimbri poate fi vizitată zilnic între orele 9 și 17, iar prețul biletului de acces este de numai 6 RON.

Și mai aproape de București este Parcul Natural Comana, la doar 30 km distanță de Capitală. Aici puteți face trasee cu bicicleta, plimbări cu barca pe lac sau puteți să vă încercați talentul la cățărare și coborâre cu tiroliana în Aventura Parc Comana.

2. Descoperiți o cultură unicat în lume lângă Iași

Dacă porniți în vacanță de la centrul Cronoscar pentru închirieri auto în Iași, recomandarea noastră este situl arheologic Cucuteni. Acest sit pune România pe harta mondială a civilizațiilor preistorice, alături de celebrele peșteri Lascaux și Altamira.

Civilizația Cucuteni este printre cele mai străvechi descoperite în Europa, fiind datată între anii 5.200 – 3.200 iHr. Această civilizație a lăsat în urmă minunate exemple de artă ceramică pictată, în nuanțe vii de negru, alb și roșu. Motivele geometrice și simbolurile pictate au un puternic aer abstract și modern.

Din Iași veți ajunge rapid la Situl Arheologic Cucuteni, aflat la 59 km distanță de oraș, la volanul mașinii oferite de biroul Cronoscar pentru rent a car în Iași.

3. Vacanță a la Cluj
Nu, nu vă vom recomanda un celebru festival muzical ce are loc anual în acest oraș. Dimpotrivă, vă ivităm să ieșiți din oraș, după ce ați preluat mașina rezervată de la centrul Cronoscar pentru închirieri auto în Cluj. Destinația. Lacul Știucii din Săcăloaia.

Ce are special acest lac? Este singurul din țara noastră, alături de Delta Dunării, în care se formează plauri. Aici puteți face plimbări cu barca sau – de ce nu – puteți să vă încercați norocul la pescuitul de știucă. Orice povești pescărești ne veți spune după aceea, noi vă vom crede pe cuvânt!

4. În Mărginimea Sibiului
Echipa Cronoscar de închirieri auto din Sibiu nu vă poate recomanda locuri de vacanță mai nimerite decât Mărginimea Sibiului și Parcul Natural Cindrel. În Mărginime veți descoperi nu mai puțin de 18 sate ca-n povești, cu oameni primitori și harnici, cu peisaje mai ceva ca-n National Geographic și cu mai multe feluri de brânzeturi și mezeluri tradiționale decât v-ați fi închipuit.

Dacă vă este dor de sport în aer liber, mașina de la centrul Cronoscar pentru rent a car în Sibiu vă va duce până la intrarea în Parcul Natural Cindrel. Aici aveți la dispoziție 9.000 de hectare de natură neatinsă de mâna omuluu. De la turbăria de pe Platoul Diavolului la cele 12 căldări glaciare, veți avea parte de cele mai frumoase peisaje pentru albumul foto de pe Instagram.

5. Natură și istorie în Constanța
Bătrâna cetate a Tomisului este un punct de plecare ideal pentru cei care vor să meargă la mare sau în excursii pline de aventură. Biroul Cronoscar de închirieri auto în Constanța vă oferă libertatea de mișcare, iar echipa noastră vă face două recomandări.

Cetatea Histria este prima. Ruinele mândrei cetăți grecești de la malul mării sunt un loc care merită văzut măcar o dată. Ne vorbește despre diversitatea culturală și spirituală care au format poporul român și civilizația de la malul mării. Aici putem înțelege, mai bine decât din cărți sau documentare TV cum au trăit strămoșii noștri și cum defineau ei frumosul și confortul căminului.

A doua recomandare este, evident, Delta Dunării. Ecosistem unic în Europa, Delta este un magnet permanent pentru cei care iubesc natura și arta pescuitului. În plus, arta localnicilor lipoveni de a găti peștele nu este egalată de niciun maestru bucătar.

Echipa Cronoscar vă dorește o vacanță de neuitat și vă rămâne alături cu sfaturi utile și oferte speciale pentru închirieri auto pe termen scurt și lung. Vizitați www.cronoscar.ro pentru mai multe detalii!


1659

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Parada si Festivalul Sfantului Patrick (St. Patrick' s Day)
Festivalul Sfantului Patrick reprezinta un eveniment desfasurat anual in martie, in centrul Londrei...
Stiai ca?
Israel este denumita si "Tara sfanta".... In anul 1933 când se naște inventatorul Justin Capră. Deși reușitele lui Capră nu au avut un impact practic la fel de important ca al altor mari inventatori români, el rămâne fără îndoial...
Dictionar turistic
Rezervatie naturala - Un teritoriu mai mult sau mai putin extins, in cadrul caruia sunt ocrotite prin lege elemente de mare interes: flora, fauna, formatiuni geologice, complexe peisagistice s.a.
7 recomandari