TurisMALL
powered by

Visul unei nopti de vara, in Londra


LONDRA

Noptile de vara in Londra dureaza de obicei pana in jur de ora 10 p.m. Ceea ce pica foarte bine celor care vor sa nu-si petreaca diminetile dormind ci sa se bucure de micul dejun si de prospetimea unei noi zile. Mai jos cateva recomandari pentru cei care vor sa isi umple intr-un mod frumos, serile de vacanta in Londra.

Gradina Zoologica din Londra ofera pe timpul verii, in fiecare vineri, cate o tematica dedicata in exclusivitate adultilor. In cadrul spatiului de gradina sunt amenajate pe timp se noapte cateva corturi generoase cu mancare, bautura si muzica.
Pana la lasarea noptii vei putea vizita cele mai populare animale printre care se numara pinguinii, leii, bufnitele, girafele si mangustele. Dupa ce ai terminat periplul, te asteapta atmosfera de sarbatoare, intretinuta de cabaret, ring de dans, si pictura pe fata. Gradina ramane deschisa pana la ora 10 p.m. Insa animalele merg la culcare in jur de 9 p.m.

Generoasa gradina interioara a Casei Somerset a fost aranjata inca din 1547 de catre Ducele de Somerset, Edward Seymour. Locul este ideal pentru evadat departe de aglomeratia si zgomotul orasului. Intre 27 iulie – 7 august gradina este transformata intr-un imensa teatru de vara. Programul va include serii de filme contemporane si clasice de succes. Printre acestea se vor numara “thelma si Louise”, “marele Albastru” precum si premiera 'Invelisul in care traiesc”. Tot de aici te vei putea bucura de privelisti superbe asupra Tamisei de la tersasa casei Somerset in timp ce sorbi relaxat dintr-un cocktil londonez.

Fondata in 1673 aceasta este cea mai veche gradina botanica din Londra. Ideea acestei gradini apartine Societatii de Farmacisti ai naturii, care au dorit ca membrii lor sa creasca in interiorul gradinii diverse plante medicinale si sa le studieze efectele. Situata in cartierul Chelsea, locul este cunoscut ca Gradina Secreta a Londrei. Aici poti gasi o multime de plante medicinale, ierburi si flori din toate colturile lumii.
Printre rolurile gradinii secrete se numara si cel educationatl, intrucat aici se tin pe timpul verii, discutii despre natura si medicina.

Daca ai ghinionul unei prognoze meteo cu ploaie si frig, atunci Muzeul de Stiinta sigur te va salva. Odata intrat aici vei fi absorbit de numeroasele inventii desfasurate pe 2 nivele. Vei putea afla ce sta in spatele diverselor mecanisme si care a fost povestea marilor inventii ale istoriei. Te vei putea poza langa obiecte fascinante sau plimba prin raionul cu souveniruri creative. Intrarea este libera. In ultima miercuri a fiecarei luni programul muzeului se prelungeste pana tarziu, un DJ intretine atmosfera si o masa generoasa este organizata pentru vizitatorii curiosi.

Teatrul Globe din Londra este locul unde Shakespeare lucra si pentru care acesta a scris o mare parte din cele mai importante piese ale sale. Cladirea este o reconstructie fidela a teatrului in aer liber din anul 1599. Sezonul teatral tine din aprilie pana in octombrie, cu productii ale muncii lui Shakespeare, ale contemporanilor sai, dar si ale autorilor moderni.1950

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Franta  |  Austria  |  Cehia  |  Belgia  |  Italia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Populatia Pamantului sau Populatia mondiala reprezinta numarul total de oameni care traiesc pe Pământ într-un anumit moment. In martie 2020 populatia Pamantului (populatia mondiala) a fost estim... Altitudinea maxima pe continente este: Vf.Everest, Asia (8848 m) Cerro Aconcagua, America de Sud (6959 m) Muntele McKinley, America de Nord (6194 m) Kilimanjaro, Africa (5895 m) Elbrus, limita ...
Dictionar turistic
Capacitate de cazare - Numarul de camere sau de locuri de cazare care pot fi oferite simultan de catre o unitate hoteliera.
7 recomandari