TurisMALL
powered by

Carnavalul Dunarii

Eveniment Turistic
Perioada: 06/06/2024 - 21/06/2024
Locatia: Ungaria /
Carnavalul Dunarii se desfasoara in fiecare an in luna iunie. Acest eveniment este dat in cinstea “maretului” fluviu, avand in acelasi timp si rolul de a pastra vii cultura si traditiile populare maghiare. Se incearca astfel crearea unei legaturi intre prezent si viitor.

Atmosfera de carnaval va intregita prin diferite forme de expresie artistică: dansuri şi muzică populare, dans contemporan, muzică simfonică.

Spectacolele au loc pe ambele maluri ale Dunarii (intre Podul Elisabeta si Podul cu Lanturi) in locuri precum: Insula Margareta, Muzeul de Etnografie, Heritage House, Piaţa Vorosmarty.

Mai multe informatii: http://dunakarneval.hu/en/
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Chelsea Flower Show
Evenimentul se desfasoara anual, in luna mai, fiind organizat de Societatea Regala de Horticultura. ..
Stiai ca?
Limba balenei albastre cantareste mai mult decat un elefant?... Exista forme de viata sub platosa de gheata care acopera Antarctica. Cercetatorii au demonstrat ca sub calota, la o temperatura de 1,9 grade Celsius traieste un adevarat "popor" acvatic. Int...
Dictionar turistic
Check-out - Intocmirea si achitarea notei de plata, precum si parasirea hotelului de catre client. Intervalul orar de predare al camerei se termina, de obicei, la ora 10 sau 12.
7 recomandari