TurisMALL
powered by

Fête des Jardins

Eveniment Turistic
Perioada: 22/09/2024 - 23/09/2024
Locatia: Franta / Paris
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinile secrete ale Parisului isi vor deschide portile.

In peste 100 de gradini ale Parisului si zonelor inconjuratoare vor avea loc spectacole in aer liber, expozitii, cursuri, jocuri, demonstraţii si se vor putea face promenade. Va recomandam cunoscutele: Parc de la Villette, Jardins du Luxembourg, Jardins des Tuileries şi Jardin des Plantes.

Jardins des Tuileries este cel mai vechi parc din Paris si sit al partrimoniului mondial UNESCO. Parcul ofera privelisti minunate avand muzeul Louvre intr-o parte si Arcul de Triumf in cealalta parte. Jardins des Tuileries este infrumusetat in capatul vestic de spatiile expozitionale apartinand Galerie Nationale du Jeu de Paume si Musse de l' Oragerie.

Parcul la Vilette indeplineste functii multiple: spatiu verde, arena de concerte, complex cultural.Parcul se intinde pe 28 hectare si detine specii diverse de plante. Aici se organizeaza in perioada verii si un festival de film in aer liber (Festivalul Cinema au Clair de Lune). In sferica Geode, pe un imens ecran emisferic se difuzeaza documentare interesante despre natura si planeta. La Vilette include de asemenea Cite des Scienes si Musee de la Musique.
Jardin de s Plantes face parte din muzeul de istorie naturala, datand inca din sec. al XVII-lea. Este una dintre cele mai frumoase gradini de trandafiri din Paris, cu peste 350 de varietati.
Jardin du Luxembourg este un parc parizian in adevaratul sens al cuvantului cu gradini cu flori multicolore, alei umbrite de copaci, spatii verzi si grupuri statuare. Una dintre atractiile ascunse din Jardin de Luxembourg este modelul de bronz al Statuii Libertatii pe care sculptorul Auguste Bartholdi a oferit-o gradinii in anul 1900, cu ocazia Targului Mondial.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fiesta de San Isidro - Madrid
Fiesta de San Isidro este un eveniment organizat anual pe 15 mai, in cinstea patronului spiritual al..
Franta  |  Spania  |  Marea Britanie  |  Olanda  |  Grecia  |  Malta  | 
Stiai ca?
In vremurile de mult apuse, egiptenii venerau peste 1.000 de zei si zeite, iar cel mai important era Ra, zeul soarelui?... In secolul al XVI-lea, in Anglia, berea facea parte din micul dejun?...
Dictionar turistic
Jurnal de bord - Registru in care se consemneaza cronologic faptele survenite in timpul calatoriei unei nave.
7 recomandari