Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)

Eveniment Turistic
Perioada: 01/10/2024 - 31/10/2024
Locatia: Spania / Madrid
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de toamna). Evenimentul cuprinde spectacole de teatru si dans, concerte de muzica la care participa artisti de renume international.

Festivalul este organizat in importante locatii ale Madridului: Teatro de La Abadía, Teatro Albéniz, La Casa Encendida, Teatro Circo Price, Círculo de Bellas Artes, Sala Cuarta Pared, Teatro Español, Teatro Fernán Gómez Centro de Arte, Teatro del Instituto Francés, Teatro de Madrid, Centro Drámatico Nacional - Teatro María Guerrero, Naves del Español/Matadero Madrid, Centro Cultural Paco Rabal, Teatro Pradillo, Centro Dramático Nacional Teatro Valle-Inclán and Teatro de La Zarzuela.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Foire de Midi
"Foire de Midi" reprezinta un targ care are loc anual (intre jumatatea lunii iulie- jumatatea lui au..
Stiai ca?
Cei mai mari iubitori ai carnii de porc sunt danezii. In Danemarca exista de doua ori mai multi porci decat intreaga populatie umana a acestei tari?... Romania are 13 varfuri muntoase a caror inaltime depaseste 2500 m, majoritatea (8 dintre acestea) aflandu-se in Muntii Fagaras. 2.544 m - Vârful Moldoveanu, Munții Făgăraș, cel mai înalt vâr...
Dictionar turistic
Autostrada - Motorway, Expressway; Highway(am.) - Cale rutiera construita din doua sosele cu sens diferit si cu mai multe benzi de circulatie, separate printr-un spatiu intermediar, a carui incalcare este interzisa. Este special trasata si amenajata pentru traficul motorizat rapid. Se caracterizeaza prin absenta oricarui incrucisari la acelasi nivel. In multe tari si pe un anumit sector se plateste o taxa.
7 recomandari