TurisMALL
powered by

Formula 1 Spania

Eveniment Auto
Perioada: 20/05/2022 - 23/05/2022
Locatia: Spania / Barcelona
Formula 1 (abreviată F1) este o întrecere de automobilism care se organizează anual sub forma a două campionate mondiale, care au loc în paralel, ambele fiind patronate de Federația Internațională a Automobilului (FIA). Cele două campionate sunt Campionatul Mondial al Piloților (engl: World Drivers'' Championship) și Campionatul Mondial al Constructorilor (engl. World Constructors'' Championship). Numele de Formula provine de la faptul că toate echipele înscrise în campionat trebuie să își construiască mașinile (cunoscute și sub numele de monoposturi) după un anumit regulament, o formulă pe care o decide FIA.[1] Cifra 1 provine de la faptul ca întrecerea este catalogată drept cea mai prestigioasă formulă organizată de FIA.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Germania  |  Grecia  |  Malta  |  Ungaria  |  Italia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Statul cu cel mai mare procent de oameni care merg pe jos la lucru este Alaska.... Ursul alb poate rezista la temperaturi de -80 grade Celsius....
Dictionar turistic
Zona turistica - Teritoriu de mare intindere, de o complexitate geomorfologica, care include mai multe obiective, localitati sau complexe turistice si care poate prezenta o caracteristica aparte, fiind astfel posibila delimitarea de alte zone.
7 recomandari