TurisMALL
powered by

Musikfilmfest

Eveniment Turistic
Perioada: 01/07/2024 - 29/08/2024
Locatia: Austria / Viena
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii ce au prilejul sa asiste la diferite concerte, spectacole de opera si opereta difuzate pe ecrane video gigantice.

Populare sunt insa si pravaliile cu delicatese (specialitati austriece, mexicane, japoneze sau grecesti etc.) care ofera turistilor ocazia de face o “calatorie culinara in jurul lumii”


Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Italia  |  Grecia  |  Spania  |  Franta  |  Romania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Cei mai mari iubitori ai carnii de porc sunt danezii. In Danemarca exista de doua ori mai multi porci decat intreaga populatie umana a acestei tari?... Cel mai mare crustaceu din lume este Crabul Paianjen Urias din Japonia. La cel mai mare exemplar prins, distanta dintre clesti (de la un varf la celalalt) masura 3,7 metri....
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari