Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta

Eveniment Turistic
Perioada: 21/09/2024 - 28/12/2024
Locatia: Malta / Valletta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie
Fort. St. Elmo (Valletta)

Paradele Garzilor reprezinta reconstituiri ale unui eveniment istoric autentic care a avut loc in interiorul Fortului St. Elmo: inspectia periodica a fortului si a garnizoanei de catre marele intendent din Ordinul Cavalerilor Sf. Ioan, responsabil cu afacerile militare. Pe durata reconstituirii, garnizoanele fortului (in numar de aproximativ 70), decorate „cu toata pompa”, gazduiesc o serie de exercitii militare specifice epocii.

Spectacolul are loc in zilele de duminica, pe tot parcursul anului.Durata spectacolului este de aproximativ 40 de minute.

In Guardia Parade este un eveniment la care participa persoane de toate varstele.

Daca vacanta dumneavoastra in Malta coincide cu perioada desfasurarii paradei, nu ratati ocazia de a vizita Fort St Elmo, altfel inchis publicului in restul anului!

Fortul St. Elmo – a fost ridicat in 1552 de catre cavaleri pentru a apara portul, insa a fost distrus in intregime in timpul asediului din 1565. Ulterior fortul a fost reconstruit de catre liderii militari ai orasului., iar in prezent o parte a acestuia gazduieste Muzeul de Razboi.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
Nu doar planetele si stelele, ci şi galaxiile se rotesc; Calea Lactee se deplasează cu o viteză de 270 km/s, o rotatie completa durand aproximativ 200 de milioane de ani; Sistemul Solar desfasoara ... Atolul Kwajalein reprezinta cel mai mare atol de corali, masurat prin aria de apa inchisa. Este parte a Republicii Insulelor Marshall Are o suprafata de 16,4 km² si este format din 97 insule si in...
Dictionar turistic
Taverna - Restaurant mic, de origine greceasca, cu aspect rustic, ce serveste preparate traditionale.
7 recomandari