TurisMALL
powered by

Pietele de Craciun din Viena

Eveniment Turistic
Perioada: 15/11/2024 - 25/12/2024
Locatia: Austria / Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din Viena se transforma in fermecatoare Piete de Craciun. Mirosul prajiturilor specifice Craciunului si punch-ul fierbinte raspandesc atmosfera de sarbatoare ce domneste in tot orasul.

Capitala Austriei devine un oras magic in aceasta perioada, intreaga Viena fiind impodobita cu brazi si luminite.
Lasati-va patrunsi de aceasta atmosfera si vizitati Pietele de Craciun. Iata trei dintre cele mai importante:

Piata de Craciun din fata Palatului Schonbrunn reprezinta principala zona a desfasurarii evenimentelor de Craciun din Viena. Ea se deschide pe 21 noiembrie si dureaza pana pe 26 decembrie. De aici puteti lua cadouri pentru cei dragi sau suveniruri tematice, puteti asista la concerte sau va puteti delecta cu punci sau vin fiert.

Piata de Craciun din Rathausplatz (piata din fata Primariei din Viena) - Are loc anual din noiembrie pana in decembrie. Gasiti aici suveniruri, cadouri si decoratiuni de Craciun .

Piata de Craciun din Spittelberg reprezinta unul dintre cele mai autentice targuri vieneze de Craciun. Este deschis intre 14 noiembrie si 21 decembrie. De aici puteti achizitiona produse traditionale si de manufactura.

Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Targul de Carte de la Madrid (Feria del Libro de Madrid)
Feria del Libro (Targul de Carte de la Madrid) este un eveniment cultural ce are loc anual, la sfarÅ..
Grecia  |  Germania  |  Cehia  |  Spania  |  Italia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Aproape toti oamenii sufera, la un moment dat, de dureri de spate. Cele mai frecvente cauze sunt discopatiile, traumatismele sau deformarea coloanei vertebrale. Criza acuta, in care durerile sunt foar... Pestera cu cele mai reusite si renumite picturi rupestre este Altamira, situata in Spania, in apropierea granitei nordice, regiunea Castilia Veche....
Dictionar turistic
Delta - Forma de relief rezultata din depunerea de mal si de nisip la varsarea unei ape curgatoare intr-un lac, mare sau ocean, pe un teren de panta lina, in conditiile lipsei mareelor si a actiunii curentilor litorali.
7 recomandari