Turneul de tenis de la Wimbledon

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Turneul de tenis de la Wimbledon

Eveniment Sportiv
Perioada: 27/06/2022 - 10/07/2022
Locatia: Marea Britanie / Londra
Turneul de tenis de la Wimbledon, cunoscut de obicei drept Wimbledon, este cel mai vechi turneu de tenis din lume și este considerat pe scară largă ca fiind cel mai prestigios.

Turneul are loc la All England Club din Wimbledon, Londra, din 1877 și se joacă în aer liber, pe terenuri de iarbă, cu un acoperiș retractabil pe două terenuri începând cu anul 2019.

Wimbledon este unul dintre cele patru turnee de tenis Grand Slam, celelalte fiind Australian Open, French Open și US Open. Wimbledon este singurul Grand Slam care se joacă pe iarbă, care este suprafața tradițională de tenis. Turneul are loc în mod tradițional pe parcursul a două săptămâni, la sfârșitul lunii iunie și la începutul lunii iulie. În fiecare an se organizează cinci probe majore, având loc și competiții suplimentare pentru juniori.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Foire de Midi
"Foire de Midi" reprezinta un targ care are loc anual (intre jumatatea lunii iulie- jumatatea lui au..
Stiai ca?
Galaxiile sunt de fapt aglomerari foarte mari de stele. Conform astronomilor, Galaxia noastra (Calea Lactee) numara pana la 400 de miliarde de stele de diferite dimensiuni si luminozitati. ... Gradina Botanica din Tokio se inchide 2 luni pe an pentru a oferi animalelor o perioada de liniste, departe de vizitatori....
Dictionar turistic
Early booking - Prin intermediul acestui program, turistii beneficiaza de o reducere de cel mult 30% daca platesc integral pachetul turistic. Ofertele sunt valabile pe o perioada determinata, cu cel putin 6 luni inainte de data plecarii.
7 recomandari