TurisMALL
powered by

Untold Dubai

Eveniment Cultural
Perioada: 15/02/2024 - 18/02/2024
Locatia: Emiratele Arabe / Dubai
UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai este pregătit să transforme Expo City Dubai într-un spectacol de neuitat, festivalul se va desfășura în perioada 15 - 18 februarie, așteptându-se la 70.000+ de participanți/zilnic.
UNTOLD, cunoscut la nivel global ca unul dintre cele mai mari și mai impresionante festivaluri din lume, se pregătește să facă debutul mult așteptat în Orientul Mijlociu în februarie 2024, la Expo City Dubai, și înainte de a ajunge acolo, el deja sparge recorduri într-un mod spectaculos. Prin colaborarea fără precedent cu legendarul DJ Armin van Buuren, primul Mega Festival UNTOLD Dubai a depășit nu una, ci două recorduri mondiale, prezentând o performanță de neimaginat, uimind publicul.

Evenimentul special care a depășit recordul mondial a avut loc pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire de pe planetă, unde întreaga structură a servit ca un fundal LED magnific pentru cel mai unic spectacol pe care l-a văzut vreodată lumea. Armin van Buuren a oferit unul dintre cele mai de neuitat seturi, la etajul 149 al acestui edificiu recunoscut la nivel global, creând un moment iconic și istoric în istoria muzicii. Setul complet al lui Armin van Buuren de pe Burj Khalifa va fi lansat pe 16 august, la ora 17:00 (ora Europei Centrale), pe canalul oficial de YouTube al lui Armin.

Procesul de filmare în sine a fost, de asemenea, o performanță extraordinară. Pentru a se asigura că fiecare moment al acestei performanțe a fost surprins impecabil, echipa UNTOLD a utilizat un număr impresionant de 18 camere. Zece camere au fost dedicate exclusiv filmării strălucitoarei Burj Khalifa în toată splendoarea sa, în timp ce opt camere au fost plasate strategic în deșert pentru a prezenta peisajul unic alături de patru drone avansate, care au zburat la peste 830 de metri în aer, oferind telespectatorilor o vedere excepțională a acestui spectacol. A fost utilizat și un elicopter pentru a surprinde magnitudinea acestui eveniment istoric.

Înregistrările video ale evenimentului sunt de cea mai înaltă calitate, filmate în rezoluție 4K, asigurându-se astfel că telespectatorii trăiesc la cel mai înalt nivel valoarea producției. Video-ul de 41 de minute al spectacolului este o capodoperă cinematică, demonstrând talentul excepțional și creativitatea atât a celor de la UNTOLD, cât și a incredibilului DJ olandez Armin van Buuren. Această încercare a dus la o cantitate de 20 TB de date digitale, demonstrând magnitudinea și amploarea acestui spectacol.

În timpul acestui set de 41 de minute, vă puteți aștepta la o fuziune între muzică și arta vizuală, în timp ce performanța DJ-ului Armin van Buuren ocupă loc central în fața fundalului Burj Khalifa din Dubai. Cea mai înaltă clădire din lume se transformă într-un panou LED dinamic, pulsat în sincronizare cu ritmurile lui Armin, creând un spectacol audio-vizual fără precedent. De la înălțimile strălucitoare ale Burj Khalifa până la peisajele majestuoase ale deșertului, această capodoperă cinematică promite să vă transporte într-un tărâm al magiei muzicale și al splendorii vizuale.

Lucrul în tandem cu Armin van Buuren și echipa sa la această piesă de excepție a fost un vis devenit realitate pentru UNTOLD. Experiența a consolidat poziția festivalului ca creator de conținut global, capabil să ofere experiențe remarcabile publicului din întreaga lume. Vedeți videoclipul uluitor pe canalul de YouTube al lui Armin van Buuren miercuri, 16 august, la ora 17:00 (ora Europei Centrale).

Sprijinit de Departamentul de Economie și Turism al Dubaiului și în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai este gata să revoluționeze divertismentul și să se stabilească ca noua imagine a acestui oraș. Ca primul festival de acest fel din regiune, UNTOLD Dubai promite să transforme Expo City Dubai într-o experiență completă și revoluționară care amplifică simțurile, depășind toate așteptările.

Așteptarea pentru debutul primului Mega Festival UNTOLD Dubai în Emiratele Arabe Unite continuă să crească, iar această performanță care stabilește recorduri este doar o parte a măreției și magiei care îi așteaptă pe festivalieri în februarie 2024. Deschis tuturor vârstelor, UNTOLD Dubai promite să fie evenimentul muzical definitiv al anului 2024.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul international de Muzica - Toamna Pragheza  (Prague Autumn International Music Festival)
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Malta  |  Belgia  |  Romania  |  Spania  |  Italia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Egipt este cea mai vizitata tara din Africa, anual atragand peste 10 milioane de turisti din toate colturile lumii?... O mare parte a localnicilor din Luxembourg vorbesc atat luxemburgheza, cat și germana și franceza....
Dictionar turistic
Festival - Ansamblu de manifestari artistice sau de spectacole, de inalta tinuta, organizat in acelasi loc sau in aceeasi regiune, intr-o anumita perioada.
7 recomandari