TurisMALL
powered by

Vara Romana

Eveniment Cultural
Perioada: 01/06/2024 - 31/08/2024
Locatia: Italia / Roma
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o serie de evenimente culturale ce se desfasoara pe perioada verii la Roma.

In prezent "Estate romana" si-a diversificat domeniile vizate cuprinzand: muzica (concerte, spectacole), defilari de moda, arte (prezentari de carti), film.

Sezonul evenimentelor din cadrul "Estate romana" dureaza din iunie pana in septembrie locul de desfasurare al evenimentelor fiind atat centrul, cat cartierele periferice ale orasului.

De la an la an numarul evenimentelor culturale creste.

Mai multe detalii puteti afla accesand: http://en.estateromana.comune.roma.it/
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul international de Muzica - Toamna Pragheza  (Prague Autumn International Music Festival)
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Stiai ca?
Lacul Titicaca din muntii Anzi este cel mai inalt lac navigabil din lume pentru vase de mare tonaj.... In antichitate, pentru egipteni, berea era cea mai importanta hrana, iar berea bautura lor favorita?...
Dictionar turistic
Autocar - Autovehicul de transport in comun folosit pentru servicii regulate interurbane si rurale, precum si pentru excursii si calatorii turistice. Sunt trei feluri: de linie - pentru servicii regulate, utilizare regionala si locala, de lux-pentru excursii, de mare lux - cu confort ridicat, avand amenajari si dotari diverse (bar,lavabou etc.) destinate excursiilor lungi.
7 recomandari