Early Booking Grecia - Insula Evia - Transport Autocar - 7 nopti cazare la Studio Konstantinos 3* – Pefki - Asistenta turistica - de la 137 euro/pers

Vezi disponibilitatea

Oferta valabila pana la data de 30.04.2020

Servicii incluse

 • Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale
 • 7 nopţi cazare în regim selfcatering
 • Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

Servicii neincluse

 • Bilet ferry boat Glyfa Agiokampos Glifa 15 €/pers
 • Asigurarea medicală sau asigurarea Travel;
 • Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;
 • Alte taxe și cheltuieli personale.

Descriere oferta

Bilet ferry boat Glyfa-Agiokampos-Glifa 15 €/pers (se achită la autocar) (include taxa de ferry de persoană și autocar dus-întors + transfer port-cazare-port);
Asigurarea medicală (aprox. 43 lei/persoană) sau asigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);
Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);

Insula Evia – Studio Konstantinos – Pefki

• PLECĂRI CU AUTOCARUL ÎN FIECARE ZI DE LUNI
• INTRARE LA CAZARE ÎN FIECARE ZI DE MARȚI
Ziua 1. CĂTRE GRECIA…
Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 19:30 în București în parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor și plecare la ora 20:00. Se va urma traseul București – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas –Salonic – Larisa – Glyfa (ferry) – Agiokampos – Pefki/Loutra Edipsos.
Zilele 3 – 8. INSULA EVIA
În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă stațiunea Pefki, o stațiune cu multe posibilități de petrecere a timpului liber. Plaja este cu nisip și pietriș, apa este extrem de cristalină și fără valuri, cu intrare lină. În plus, multitudinea de taverne cu specific mediteraneean, cât și cafenelele cochete, fac din sejurul în Pefki o amintire de vis. De asemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:
*Excursie la Atena (aproximativ 35 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani): Vă propunem să descoperiți capitala Greciei, Atena, într-un tur panoramic al orașului și vizitarea Complexului Acropole – bijuterie a arhitecturii antice. Apoi veți avea la dispoziție și timp liber - aproximativ 3 ore şi jumătate, pentru plimbare prin orașul vechi, cumpărături sau masa de prânz, iar înainte de plecare veți putea vedea schimbarea gărzii evzonilor de la Palatul Parlamentului. După-amiază plecăm spre insula Evia și sosim în stațiune seara, târziu.
*Croazieră la Lichadonisia (aproximativ 30 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani): Aici veți descoperi una dintre cele mai frumoase plaje, situată în arhipelagul de insule vulcanice Lichadonisia. În cursul acestei mini-croaziere vom putea vedea o epavă situată la 10m sub apă, ruinele unui vechi sat, ruinele unei mănăstiri și, dacă suntem norocoși, o familie de foci. După turul insulelor cu vaporașul vom avea la dispoziţie aproximativ 4 ore pentru plajă şi servirea mesei de prânz la Beach Bar-ul de pe insulă. Apoi ne vom îmbarca din nou pe vas pentru o călătorie de încă 30 minute până în Agios Georgios.
*Excursie la Mănăstirile din nordul Eviei (aproximativ 20 euro/adult, 10 euro/copil 6-11,99 ani): Orice turist care ajunge în Evia trebuie să descopere mănăstirile situate în nordul insulei. În această excursie vizităm Parcul Național Drimona unde se află Mănăstirea Sfântul David și Biserica Sfântul Ioan Rusu – simbolul Eviei – făcătorul de minuni și vindecătorul celor bolnavi, biserică aflată în localitatea Prokopi (timp pentru vizită și masa de prânz – aproximativ 2 ore). După-amiază, întoarcere în stațiune.
*Croazieră pe Insula Skiathos (aproximativ 19 euro/adult, 14 euro/copil 6-11,99 ani): Îmbarcare din portul Pefki pentru a petrece o zi de vis pe vaporul Argonaftis (sau similar), unde echipa de entertainment vă va învața să cântați și să dansați grecește într-o atmosferă fantastică. Prima oprire pe Insula Skiathos este la celebra plajă Koukounaries, una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Veți avea timp liber pentru plajă și înot (aproximativ 3 ore). Călătoria continuă către orașul-port Skiathos, unde vă veți plimba pe străduțele pietruite, înguste, către Biserica Sfântul Nicolae și veți avea timpul necesar (aproximativ 3 ore) pentru descoperirea fascinantului oraș Skiathos.
*Excursie la Plaja Ellinika (aproximativ 20 euro/adult/copil): Vă invităm să vă bucurați de o minunată zi la plaja sălbatică, cu nisip fin, Ellinika, una dintre cele mai frumoase din Insula Evia. Masa de prânz este inclusă.
Ziua 9. CĂTRE ROMÂNIA…
Eliberarea camerelor se va face dimineața la ora 9:00, apoi puteți profita de câteva ore timp liber pentru ultimele cumpărături. În jurul orei 15:00 ne vom îmbarca pe ferry Agiokampos – Glyfa și apoi vom continua pe ruta Larisa – Salonic – Promachonas – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – București.
Ziua 10. DIN NOU ACASĂ!
În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București.

REDUCERI
» Copil 0-11,99 ani gratuit, nu beneficiază de pat, achită 75 € transport (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);
» Al doilea copil 0-11,99 ani achită 50% din tariful de adult la cazare;
» Copil 12-17,99 ani achită 75% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);
» Pentru loc în TRIPLĂ reducere 10 €/pers din tariful de loc în cameră dublă (valabil doar pentru 3 adulţi plătitori);
» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).

SUPLIMENTE
» Cameră single: 85 €;
» Demipensiune: 15 € /zi/pers; » Mic dejun: 6 € /zi/pers(se servește la cafe-bar Kerasioti);
» Cină: 10 €/zi/pers. (se servește la taverna Kohili);
» Locuri preferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc dacă se achită în agenție, 10 €/pers/loc dacă se achită la autocar; Copiii cu vârsta până în 14 ani pot ocupa locuri in autocar incepand cu rândul 2 (exceptie primul rand de dupa usa 2 a autocarului)
» Pentru sejur de 14 nopți se achită supliment transport autocar în valoare de 40 €/pers.

NOTA: Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere. Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie!
ATENȚIE – Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!

INFO UTILE:

Studio
Studioul reprezintă unitatea de cazare formată din camere duble, triple şi/sau cvadruple, care oferă baie proprie şi chicinetă utilată pentru prepararea micului dejun sau a diverse gustări (există excepţii unde chicineta este poziţionată în afara camerei). Camerele studiourilor sunt, de regulă, mai spaţioase faţă de cele ale unităţilor de cazare standard.
Self-catering (Autogospodărire / Room-Only – doar cazare)
Studioul/vila nu asigură mesele, însă au în dotare chicinetă utilată cu minimul necesar și oferă posibilitatea de a vă prepara diferite gustări/ceai/cafea. Unitățile care funcționează în regim de self-catering, nu asigură curățenia pe durata sejurului, ci doar la sosire și la plecare (excepție făcând unitățile de cazare unde este specificat altceva), nu se dau prosoape / cosumabile (săpun, hârtie igienică, saci de gunoi, detergent de vase etc.).

Chicinetă
Bucătărie de mici dimensiuni, utilată cu minimul necesar: chiuvetă, plită (cu maxim 2 ochiuri), frigider/răcitor (frigider de dimensiuni mici fără congelator), tacâmuri, pahare/căni, oală/ibric. Chicineta NU se poate folosi pentru prepararea mâncărurilor gătite, aceasta este exclusiv pentru a prepara ceva mai rapid (ceai/cafea, supe instant, legume, paste) în niciun caz pentru prăjeli sau pentru a face mâncare care necesită mult timp de preparare și al cărei miros poate deranja ceilalți turiști aflați în unitatea de cazare. Folosirea chicinetei pentru prăjeli (peşte, carne etc.) este strict INTERZISĂ şi orice abatere de la această regulă poate fi penalizată de proprietarul unităţii de cazare. Unele unităţi de cazare asigură bucătărie exterioară.
Clasificare unitate de cazare
Reprezintă o diferențiere din punct de vedere al calității serviciilor și facilităților oferite. Unitățile de cazare sunt clasificate în funcție de legislația țării în care se află. În Grecia, studiourile/vilele sunt clasificate în chei, iar hotelurile și aparthotelurile în stele. Numărul de stele/chei, diferă în funcție de fiecare unitate de cazare. Unitățile de cazare EXCLUSIV Hello Holidays sunt vizitate și verificate de personalul agenției iar clasificarea acestora este confirmată de agenție în funcție de serviciile şi facilitățile oferite de acestea, fiind semnalate cu simbolul “SOARE”.

*Economy Rooms
Camerele din oferta Economy Rooms sunt limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

Oferta actualizata in data de: 18.02.2020

Konstantinos Studio       

Așezat într-o localitate încărcată de istorie, studioul este construit în apropierea mării, dar într-o locație liniștită, cu o grădină mare și frumoasă și constituie alegerea optimă pentru petrecerea concediilor.

Hotel Website: www.konstantinos-pefki.gr

Facilitati hotel:

Studioul dispune de terasă mare cu mese şi scaune, grătar, restaurant (deschis ocazional), loc pentru depozitarea bagajelor şi toaletă pentru schimbul de serie.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu chicinetă utilată, minifrigider(fără congelator), televizor LCD, grup sanitar cu duș, aer conditionat inclus şi internet wireless gratuit. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la stradă. Se pun la dispoziția clienților prosoape. Curăţenia se face doar la check în (pe perioada sejurului nu se asigură curățenie şi consumabile).

*Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

Facilitati Konstantinos Studio

 • aer conditionat
 • internet
 • parcare
 • TV
Tarif/ 7 nopti/ persoana - in functie de perioada si tip de camera
Perioada valabilitate / Tip camera (SINGLE) (DOUBLE) (TRIPLE)
7 nopti in perioada 18 mai 2020 - 27 mai 2020 137 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 25 mai 2020 - 03 iunie 2020 137 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 01 iunie 2020 - 10 iunie 2020 151 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 08 iunie 2020 - 17 iunie 2020 163 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 15 iunie 2020 - 24 iunie 2020 172 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 22 iunie 2020 - 01 iulie 2020 184 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 29 iunie 2020 - 08 iulie 2020 184 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 06 iulie 2020 - 15 iulie 2020 200 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 13 iulie 2020 - 22 iulie 2020 214 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 20 iulie 2020 - 29 iulie 2020 214 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 27 iulie 2020 - 05 august 2020 226 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 03 august 2020 - 12 august 2020 226 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 10 august 2020 - 19 august 2020 226 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 17 august 2020 - 26 august 2020 214 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 24 august 2020 - 02 septembrie 2020 214 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 31 august 2020 - 09 septembrie 2020 200 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 07 septembrie 2020 - 16 septembrie 2020 184 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 14 septembrie 2020 - 23 septembrie 2020 165 Euro /persoana Rezerva
7 nopti in perioada 21 septembrie 2020 - 30 septembrie 2020 151 Euro /persoana Rezerva

Oferta valabila pana la data de 30.04.2020

Agentia de turism Hello Holidays

Telefon: 03xx xxx xxx

Telefon 2: 07xx xxx xxx

Telefon Fix: 02xx xxx xxx

Adresa: Piata Romana,nr 9, sc E, [...]

Fax: 03xx xxx xxx

Email: solicita [...]

Website: www.hell [...]

Arata datele de contact

Detalii & rezervare

 • Durata: 7 nopti
 • Destinatia: Grecia / Insula Evia
 • Hotel: 3*
 • Masa: Fara masa
 • Transport: Autocar

Oferta valabila pana la data de 30.04.2020