TurisMALL
powered by

26274

Ghid Limassol
Transport intern

Limassol

Transportul intern este foarte bine pus la punct. Costurile sunt reduse, iar autobuzele sosesc foarte des. Autobuzele acopera toata statiunea, zonele din jur si statiunile din apropiere.

Pentru turistii care vor sa descopere insula pe cont propriu, cea mai buna alegere este inchirierea unei masini sau a unui scuter. Desi preturile sunt fixe, puteti incerca sa negociati, mai ales daca inchiriati pentru mai multe zile.

Taxiurile sunt o varianta rapida si comoda de a va deplasa. Majoritatea turistilor opteaza pentru taxi seara, cand vor sa mearga in cluburi.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul van Vlaanderen
Festivalul van Vlaanderen este unul dintre evenimentele culturale cele mai importante care se desfas..
Grecia  |  Belgia  |  Olanda  |  Italia  |  Romania  |  Austria  | 
Stiai ca?
Celebrul turn Eiffel din Paris a fost inaugurat la 31 martie 1889 si conceput de catre Émile Nouguier, Maurice Koechlin si Stephen Sauvestre, angajati la Eiffel & Co. Constructia din otel masoara... Cel mai mare lac din Australia este Eyre. Suprafata lui variaza intre 8.000-15.000 de km....
Dictionar turistic
Brevet de turism - Document oficial acordat de o autoritate prin care se atesta capacitatea profesionala a persoanelor care asigura conducerea unor tipuri de unitati operationale din domeniul turismului.
7 recomandari