TurisMALL
powered by

26002

Ghid Sibiu
Unde sa te cazezi

Sibiu

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Sibiu este Hilton Sibiu 5*. Situat intr-un cadru superb, in apropiere de padure si de Muzeul National de Arta Populara Traditionala Astra, hotelul ofera turistilor acces gratuit la piscina si spa. Camerele sunt spatioase, echipate cu mobilier luxos si ofera o panorama superba spre Muntii Carpati. O noapte de cazare porneste de la 80 euro si ajunge pana la 140 euro pentru apartamentele King Royal.

Un alt hotel care impresioneaza prin camerele luxoase si locatia centrala este Ramada Sibiu 4*. Situat la 50 m de centrul istoric, hotelul ofera 127 camere elegante ce ofera tot confortul necesar pentru o vacanta perfecta. Tariful unei nopti de cazare porneste de la 60 euro si ajunge pana la 140 euro.

Daca hotelurile de lux nu sunt pe placul dumneavoastra, exista si multe pensiuni sau hoteluri mai mici, decorate in stil medieval. Unul dintre acestea este Casa Luxemburg 3*, un fermecator hotel situat in centrul orasului. Cele 11 camere sunt superb decorate si dispun de toate facilitatile moderne. Toate camerele au vedere spre Podul Minciunilor, una dintre cele mai importante atractii turistice din Sibiu. O noapte de cazare costa 35 euro si ajunge pana la 80 euro pentru apartamentele de lux.

Situat in centrul orasului, hotelul Ibis Centru Sibiu Hermannstadt poate fi o alegere perfecta pentru turisti. Camerele sunt incapatoare, paturile confortabile, iar staff-ul prietenos va face tot ce ii sta in putinta pentru a va oferi un sejur perfect. Hotelul are 195 camere, iar o noapte de cazare costa 39 euro.

Exista multi turisti care prefera sa se cazeze la pensiuni, unde atmosfera este mai intima, iar gazdele sunt foarte primitoare. Pensiunea Casa Frieda 3* este alegerea ideala a oricarui turist care poposeste in Sibiu. Amplasamentul ei perfect, pe bulevardul Nicolae Balcescu, locul de promenada al sibienilor, in inima Cetatii Medievale. Pensiunea Casa Frieda dispune de 7 camere duble, iar pretul unei camere este de 150 RON.

Pensiunea Palazzo 4* este o locatie eleganta, care se bucura de o pozitie centrala, dar totusi linistita. Gazdele ospitaliere, ambientul luxos si camerele spatioase cu mobilier nou contribuie din plin la atmosfera perfecta pentru vacanta si relaxare. Pensiunea are 12 camere duble, iar pretul unei nopti de cazare este de 210 ron.

*Preturile sunt valabile la data postarii. Va rugam sa verificati personal valabilitatea acestora.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 8   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Spania  |  Cehia  |  Austria  |  Franta  |  Malta  |  Romania  | 
Stiai ca?
Youtube a fost infiintat in februarie 2005? Fondatorii sunt trei angajati PayPal: Steve Chen, Chad Hurley si Jawed Karim. A fost cumparat de Google in octombrie 2006? Compania a fost cumparata pentru... Egiptenii credeau ca faraonii sunt Dumnezeu?...
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari