TurisMALL
powered by

33509

Ghid Sibiu
Unde sa te cazezi

Sibiu

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Sibiu este Hilton Sibiu 5*. Situat intr-un cadru superb, in apropiere de padure si de Muzeul National de Arta Populara Traditionala Astra, hotelul ofera turistilor acces gratuit la piscina si spa. Camerele sunt spatioase, echipate cu mobilier luxos si ofera o panorama superba spre Muntii Carpati. O noapte de cazare porneste de la 80 euro si ajunge pana la 140 euro pentru apartamentele King Royal.

Un alt hotel care impresioneaza prin camerele luxoase si locatia centrala este Ramada Sibiu 4*. Situat la 50 m de centrul istoric, hotelul ofera 127 camere elegante ce ofera tot confortul necesar pentru o vacanta perfecta. Tariful unei nopti de cazare porneste de la 60 euro si ajunge pana la 140 euro.

Daca hotelurile de lux nu sunt pe placul dumneavoastra, exista si multe pensiuni sau hoteluri mai mici, decorate in stil medieval. Unul dintre acestea este Casa Luxemburg 3*, un fermecator hotel situat in centrul orasului. Cele 11 camere sunt superb decorate si dispun de toate facilitatile moderne. Toate camerele au vedere spre Podul Minciunilor, una dintre cele mai importante atractii turistice din Sibiu. O noapte de cazare costa 35 euro si ajunge pana la 80 euro pentru apartamentele de lux.

Situat in centrul orasului, hotelul Ibis Centru Sibiu Hermannstadt poate fi o alegere perfecta pentru turisti. Camerele sunt incapatoare, paturile confortabile, iar staff-ul prietenos va face tot ce ii sta in putinta pentru a va oferi un sejur perfect. Hotelul are 195 camere, iar o noapte de cazare costa 39 euro.

Exista multi turisti care prefera sa se cazeze la pensiuni, unde atmosfera este mai intima, iar gazdele sunt foarte primitoare. Pensiunea Casa Frieda 3* este alegerea ideala a oricarui turist care poposeste in Sibiu. Amplasamentul ei perfect, pe bulevardul Nicolae Balcescu, locul de promenada al sibienilor, in inima Cetatii Medievale. Pensiunea Casa Frieda dispune de 7 camere duble, iar pretul unei camere este de 150 RON.

Pensiunea Palazzo 4* este o locatie eleganta, care se bucura de o pozitie centrala, dar totusi linistita. Gazdele ospitaliere, ambientul luxos si camerele spatioase cu mobilier nou contribuie din plin la atmosfera perfecta pentru vacanta si relaxare. Pensiunea are 12 camere duble, iar pretul unei nopti de cazare este de 210 ron.

*Preturile sunt valabile la data postarii. Va rugam sa verificati personal valabilitatea acestora.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 8   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Spania  |  Austria  |  Grecia  |  Romania  |  Franta  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Marele Zid Chinezesc nu este vizibil de pe luna, cu ochiul liber?... Tentaculele unei Meduze Uriase pot avea lungimi de pana la 36 de metri....
Dictionar turistic
tabara - Asezare temporara situata in aer liber, dotata cu mijloace sumare de cazare, destinata tinerilor (elevi, studenti, sportivi) aflati in vacanta sau la pregatire sportiva.
7 recomandari