LAST MINUTE! CIRCUIT PUGLIA - Comorile din sudul Italiei - MAI MULTE PLECARI DISPONIBILE - 1073 EURO

5 locuri - in momentul postarii ofertei. Vezi disponibilitatea

Servicii incluse

  • transport cu avionul pe ruta Bucuresti Bari si retur (zbor direct), compania Wizzair;
  • un bagaj de cala de 20 kg si un bagaj mic de mana;
  • checkin la aeroport;
  • 7 nopti cazare la hotel de 4* in camera dubla standard in zona Brindisi;
  • DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina);
  • transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur;
  • tur de oras pietonal in Alberobello cu ghid local;
  • biletul de intrare la Pestera Castellana;
  • tur de oras pietonal in Matera cu ghid local;
  • tur de oras pietonal in Altamura cu ghid local;
  • biletele de intrare la o biserica si la o casa troglodita in Matera;
  • excursie de o zi la Trani si Castel del Monte cu ghid local;
  • biletul de intrare la Castel del Monte;
  • insotitor roman de grup.
  • taxele de aeroport (pot suferi modificari);

Servicii neincluse

  • asigurarea storno si asigurarea medicala, se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
  • cateringul in timpul zborului;
  • taxa turistica (se achita direct la hotel, aprox 23 Euro/ persoana/ noapte);
  • alte mese decat cele mentionate in program;
  • bauturile la mese;
  • degustarea de paine in Altamura (aprox 10 Euro/ persoana);
  • biletele de intrare la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
  • transportul shuttle pana la castel de Monte (aprox 2 euro/ persoana, se achita la fata locului);
  • excursiile optionale (Lecce si Otranto, Monopoli si Ostuni, Bari si Polignano a Mare).

Descriere oferta

ntinerariu: Alberobello Pestera Castellana Matera Altamura Trani Castel del Monte Bari si Polignano a Mare (optional) Lecce si Otranto (optional) Ostuni (optional)


Puglia, Il Sole del Sud este secretul bine pastrat al Italiei. Geografic, aceasta regiune reprezinta tocul cizmei italiene, dar turistic este o zona unica, cu tendinte arhitecturale si traditii bine definite, diferite de restul Italiei. Cu influente grecesti, romane, dar si orientale, Puglia va asteapta sa descoperiti orasele sale, renumitele case trulli sau livezile de maslini.
Va propunem un tur complet cu tot ce are mai frumos de oferit sudul Italiei.



ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Otopeni 07:10 Bari 08:00
Bari 08:45 Otopeni 11:30


PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
Bari si Polignano a Mare: 75 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante. Sunt incluse: transportul cu autocarul, ghid local, asistenta in limba romana.
Lecce - Otranto: 75 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante. Sunt incluse: transportul cu autocarul, ghid local, asistenta in limba romana.
Ostuni si Monopoli: 70 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante. Sunt incluse: transportul cu autocarul, ghid local, asistenta in limba romana.


GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia de reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Ziua 1: BUCURESTI BARI Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:15 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Wizzair spre Bari (zbor direct) cu decolare la ora 07:10. Aterizare in Bari la ora locala 08:00. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la hotel Vilaggio Meditur 4* sau similar pentru grupurile din 30.04, 18.05 si 12.10 si la hotel Masseria Casselli 4* sau similar pentru grupul din 01.09. Hotelurile sunt situate in zona Brindisi. Preluarea camerelor de hotel se va face dupa ora 14:00. Cina la hotel este inclusa.

Ziua 2: PESTERA CASTELLANA ALBEROBELLO (140 km)Dupa micul dejun la hotel, plecare spre Pestera Castellana, una dintre cele mai importante atractii din Puglia si patrimoniu natural important al Italiei. Pesterile sunt situate in Valea Itria, iar procesul de formare a inceput acum 90 de miloane de ani. In continuare vom vizita Alberobello, una dintre cele mai faimose astractii turistice din sudul Italiei si emblematic pentru regiunea Puglia. Alberobello este atat de vizitat datorita caselor trulli, unice in Italia si in lume. Intregul oras este compus din aceste case rotunjite cu acoperisuri conice numite trulli. Imaginea acestei aglomerari de case albe cu forma bizara, construite din calcar este cu siguranta unul dintre momentele culminante ale acestei calatorii. Intoarcere la hotel, cina si cazare.

Ziua 3: MATERA SI ALTAMURA (320 km)Mic dejun. Plecare spre orasul Matera situat in regiunea Basilicata. Dupa sosirea in Matera, vom face un tur de oras pietonal impreuna cu ghidul local pentru a admira cel mai bine pastrat exemplu de asezare troglodita din arealul mediteranean, declarat Patrimoniu Universal de catre UNESCO. Orasul antic Sassi di Matera (Pietrele din Matera) este considerat ca fiind una dintre primele asezari omenesti din Italia, avandu-si originea intr-un asezamant troglodit din perioada preistorica. Orasul este vestit in intreaga lume pentru casele si bisericile suprapuse, sapate in roca vulcanica. Urmatoarea oprire este in orasul Altamura renumit pentru painea sa care a devenit marca protejata. In centrul istoric al orasului vom admira Catedrala in stil roman a carei constructie a inceput in anul 1232 la ordinul lui Frederick al II-lea. Optional, va propunem o degustare de produse traditionale in Altamura (costul acesteia nu este inclusa in pachet, aprox 10 Euro/ persoana). Intoarcere la hotel, cina si cazare.

Ziua 4: TRANI CASTEL DEL MONTE (325 km)Mic dejun la hotel. Dimineata vom pleca spre orasul Trani, o adevarata bijuterie medievala si important port in epoca medievala, perioada de inflorire maxima a orasului fiind in sec XI XIII. Centrul vechi este o retea de strazi cu exemple de arhitectura remarcabila aranjat in jurul portului, cu numeroase baruri, restaurante si cafenele. Cele doua obiective principale sunt Catedrala si castelul Imparatului Frederick al II-lea din sec al XIII-lea. In continuare vom vizita Castel del Monte, o fortareata construita in sec. al XIII-lea de catre Imparatul Frederick al II-lea. Pentru ca este o structura cu o arhitectura medievala militara unica, datorita simbolisticii matematice si astronomice si formei geometrice perfecte, Castel del Monte a fost declarat patrimoniu UNESCO. Intoarcere la hotel, cina si cazare.

Ziua 5: EXCURSIE OPTIONALA BARI SI POLIGNANO A MARE (190 km)Mic dejun la hotel. Mic dejun la hotel. Timp liber sau excursie optionala la Bari si Polignano a Mare. Pentru inceput vom descoperi Bari, capitala regiunii Puglia unde vom vizita centrul istoric. Atractia principala a orasului este Basilica Sf. Nicolae unde se afla moastele sfantului. O alta atractie pe care o vom putea admira este Catedrala San Sabino. Dupa amiaza vom vizita Polignano a Mare, un incantator oras situat pitoresc pe malul marii. Intoarcere, cina si cazare la hotel.

Ziua 6: EXCURSIE OPTIONALA LA LECCE SI OTRANTO (215 km)Mic dejun la hotel. Timp liber sau excursie optionala la Lecce si Otranto. Dimineata vom vizita Lecce numit si Florenta sudului datorita colectiei impresionante de arhitectura baroca. Orasul se remarca imediat prin ornamentele extravagante ale bisericilor si monumentelor. Vom face un tur pietonal in centrul istoric al orasului unde cel mai mult impresioneaza Biserica Sfintei Cruci, cu o fatada opulenta realizata din piatra de Lecce. Continuam cu vizita oraselului Otranto, situat pe malul Marii Mediterane. Otranto, cel mai estic oras al Italiei este unul dintre cele mai pitoresti orase ale Pugliei, cu plaje albe si ape turcoaz si castelul sau fortificat din sec al XV-lea. Intoarcere la hotel, cina si cazare.

Ziua 7: EXCURSIE OPTIONALA LA OSTUNI SI MONOPOLI (115 km)Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala spre alte doua orase pitoresti din regiunea Puglia. Vom vizita mai intai Ostuni care dateaza din sec I d.Hr si care a fost un important oras greco-roman. Numit si sau orasul alb Ostuni este unul dintre cele mai frumoase orase din sudul Italiei, renumit pentru efectul creat de casele sale albe, un exemplu incantator de arhitectura mediteraneeana. Orasul este o succesiune de nivele, scari, strazi inguste, alei, arcuri in care regasim farmecul unui oras medieval. Dupa amiaza ne vom bucura de o plimbare pe strazile incantatorului oras de coasta Monopoli care are un frumos centru medieval, catedrala in stil baroc, o piata centrala animata si o frumoasa promenada litorala. Intoarcere la hotel, cina si cazare.

Ziua 8: BARI BUCURESTI Mic dejun la pachet. Transfer la aeroportul din Bari pentru imbarcare pe zborul companiei Wizzair spre Bucuresti cu decolare la ora locala 08:45. Aterizare in Bucuresti la ora 11:30.




COD OFERTA ITRIIe



Dorim sa va aducem la cunostiinta ca disponibilitatea locurilor se poate modifica de la o zi la alta, de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil. Tarifele sunt dinamice si sunt valabile la momentul ofertarii, in limita disponibilitatii.
Va rugam sa verficati impreuna cu agentia disponibilitatea si tariful afisate! Orarul de zbor este orientativ si poate suferi modificari pana la data operarii acestuia.
Pentru alte perioade si hoteluri disponibile, va rugam contactati agentia.
Descrierea unitatii de cazare si pozele postate in oferta, au caracter informativ, fiind in totalitate furnizate de catre partenerii nostri, sau preluate direct de pe site-urile unitatilor de cazare. Acestea sunt generice, nefiind contractuale. Fotografiile reprezinta dorinta noastra de a imbunatatii atat calitatea serviciilor pe care le oferim, cat si calitatea informatiilor privind conditiile unitatilor de cazare. Depunem in permanenta toate eforturile necesare, astfel incat sa putem pastra acuratetea si actualizarea informatiilor, insa exista posibilitatea de a se strecura anumite erori. De asemenea, nu putem garanta ca toate informatiile sunt complete sau actualizare la zi. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile de pe site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferta actualizata in data de: 14.03.2024

Agentia de turism Infinite Travel

Telefon: 07xx xxx xxx

Telefon 2: 07xx xxx xxx

Telefon Fix: 03xx xxx xxx

Adresa: Str. Negru Voda, nr. 164, [...]

Email: rezervar [...]

Website: www.infi [...]

Arata datele de contact

Detalii & rezervare

  • Durata: 8 zile
  • Destinatia: Europa / Italia
  • Data plecarii: 30.04.2024
  • Transport: Avion din Bucuresti
  • Masa: Demipensiune
  • Locuri disponibile: 5 (in momentul postarii ofertei)
  • 1344 Euro
  • 1073 Euro /persoana