27.05.2024 Zbor din Bucuresti, TENERIFE – Escapada tropicala, 1099 euro/pers/sejur 7 nopti demipensiune, taxe aeroport incluse

6 locuri - in momentul postarii ofertei. Vezi disponibilitatea

Servicii incluse

  • Bilet de avion Bucuresti – Tenerife de Sud– Bucuresti, zbor direct Compania Wizz Air
  • Taxele de aeroport, cu bagaj de mana (40 × 30 × 20 cm) + bagaj de cala 20 kg incluse
  • Transferuri cu autocar local modern, aeroporthotelaeroport
  • 7 nopti cazare cu Hotel AluaSoul Orotava Valley 4* (Adults Only) sau similar Puerto de la Cruz
  • Mese incluse: DEMIPENSIUNE si o bautura de bun venit
  • Excursie de o zi cu ghid local: Santa Cruz, Parcul National ANAGA si La Laguna
  • Excursie de o zi cu ghid local: Valea Orotava si Parcul National TEIDE
  • Tur de plantatii si o degustare de lichior de banana
  • Insotitor roman de grup

Servicii neincluse

  • Asigurare medicala cu protectie COVID + storno
  • Taxele de oras, se achita la hotel
  • Bilete de intrare la obiectivele turistice
  • Excursiile optionale
  • Bacsis/tips –echipaj (sofer+ghizi)– aprox 5 eur/pers/zi

Descriere oferta

Ziua 1. BUCURESTI – TENERIFE de SUD - PUERTO DE LA CRUZ

Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:00 pentru imbarcare pe zborul Wizz Air W4 3021 cu destinatia Tenerife de Sud. Decolare la ora 12:25 si aterizare in Tenerife ora 16:35. Bine ati venit in insula Tenerife – “Insula celor o mie de experiente” denumita astfel datorita climei blande si a gamei enorme de activitati oferite. De asemenea, Tenerife este supranumita si „Insula primaverii eterne”, o destinatie de plaja pe tot parcursul anului, ea aflandu-se pe aceeasi latitudine cu desertul Sahara. Plecam spre valea Orotava si ajungem in Puerto de la Cruz, unul dintre cel mai frumos oras din nordul insulei Tenerife. Transfer la hotel. Timp liber in care puteti descoperi zona de coasta cu portul vechi, promenada si strazile inguste pietruite. Cazare si cina la AluaSoul Orotava Valley 4* sau similar.



Ziua 2. PUERTO DE LA CRUZ – SANTA CRUZ – PARCUL NATURAL ANAGA: Bijuteria Verde – La LAGUNA

Mic dejun. Astazi vizitam cu ghidul local cele doua comori ale insulei Tenerife, incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO: Parcul Natural Anaga si orasul La Laguna. Descoperim Santa Cruz de Tenerife, capitala insulei, un oras cosmopolit si foarte verde care ascunde: arhitectura coloniala, parcuri, muzee, piete romantice, Portul si cea mai faimoasa plaja - Las Teresitas, cu nisip auriu si multi palmieri. Pornim catre una dintre cele mai vechi si mai spectaculoase rezervatii din lume, Parcul Natural Anaga si exploram frumusetea incredibila a acestuia. Aici, este se afla mai veche parte a insulei, datand de peste 7 milioane de ani cu paduri de lauri, arbori de dragon, formatiuni geologice, cosuri vulcanice si gazduieste de aproximativ 2000 de specii de reptile, pesti si pasari. Ne vom opri in mijlocul padurii cetoase Mercedes si vom admira fantastica panoramana asupra vaii La Laguna si muntele Teide. Vizitam La Laguna, un superb oras colonial cu numeroase cladiri istorice, monumente si strazi pitoresti. Intoarcere la hotel. Cazare si cina la AluaSoul Orotava Valley 4* sau similar.



Ziua 3. PUERTO DE LA CRUZ –> Let’s play: LORO PARK

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare. Ne bucuram de facilitatile hotelului complet renovat, sofisticat, unde atmosfera moderna si primitoare o sa va cufunde intr-o oaza de relaxare. Experiente de agrement si divertisment, piscine incalzite, fitness si serviciile personalizate sunt doar cateva dintre numeroasele posibilitati de petrecere a timpului liber ale resortului. Statiunea are, de asemenea, o gama larga de baruri, restaurante, cafenele si cluburi de noapte pe malul marii. In timpul zilei, cea mai buna idee este sa va relaxati ascultand sunetul linistitor al oceanului sau sa luati o lectie de surfing sau scufundari. Dupa amiaza, va recomandam o vizita la Loro Park

(aproximativ 40 euro/pers), celebrul parc de aventuri cu animale unde descoperim incredibilele habitate de animale si traim emotia celor 4 prezentari de clasa mondiala ale parcului. Zilnic au loc spectacole cu papagali, orci si lei de mare, admiram palmierii tropicali, vegetatia exotica si arhitectura thailandeza iar cei mai curajosi pot incerca incerca roller coaster-ul Orca. Intoarcele la hotel. Cazare si cina la AluaSoul Orotava Valley 4* sau similar.



Ziua 4. PUERTO DE LA CRUZ –> Insula La GOMERA cu pranz

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau optional, o excursie in Insula La Gomera. Calatorim inapoi in timp intr-un tur din sudul insulei Tenerife catre insula vecina, La Gomera – insula vulcanica cu o vechime de circa 12 milioane de ani. Ne imbarcam pe ferry spre San Sebastian de la Gomera. Cunoscuta sub numele de Insula Magica, aceasta este un paradis pentru iubitorii de natura. Peisajul sau salbatic, muntos, este plin de contraste: in doar cativa kilometri trecem de la vai acoperite de palmieri la canioane uriase; de la zone de coasta aride cu ape ideale pentru scufundari la paduri fascinante. Ne indreptam spre Parcul National Garajonay, rezervatie naturala si Patrimoniu Mondial cu oprire la Belvedere Degollada de Peraza. Turul continua prin La Palmita, intrand in Parcul National si oraselele Las Rosas si Agulo. Ne delectam cu un pranz traditional in varful insulei in timp ce urmarim o demonstratie a modului in care localnicii isi executa limbajul lor unic de fluierat "Silbo Gomero". Vedem impresionanta stanca de la "Agando” si aflam despre istoria si cultura din San Sebastian si Biserica din Asuncion, unde Cristofor Columb s-a rugat inainte de calatoria sa spre Lumea Noua. Intoarcere la hotel. Cazare si cina la AluaSoul Orotava Valley 4* sau similar.



Ziua 5. PUERTO DE LA CRUZ –> Croaziera Shogun: Costa Adeje, Los Gigantes, Golful Masca cu pranz

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau optional, o croaziera in largul coastei de sud-vest a insulei Tenerife. Pornim intr-o croaziera unde vom observa peisaje de o frumusete aparte cu stanci impunatoare din Masca si Los Gigantes, unele dintre cele mai inalte din lume, atingand o inaltime de aproape 600 de metri. Daca suntem norocosi putem admira delfinii jucausi si balenele in habitatul lor natural. Apoi vom ancora intr-unul dintre golfurile cu ape cristaline pentru o baie racoritoare in apele idilice si ne delectam cu un pranz delicios la bordul vasului cu bauturi locale. Intoarcere la hotel. Cazare si cina la AluaSoul Orotava Valley 4* sau similar.



Ziua 6. PUERTO DE LA CRUZ – LA OROTAVA - PARCUL NATIONAL TEIDE

Mic dejun. Astazi, vom explora impreuna cu ghidul local si vom afla despre istorie, povesti si mituri. Plecam spre punctul cel mai nordic al insulei, si trecem printr-o vale larga si fertila a insulei, renumita pentru culturile sale de banane, trestie de zahar și vița de vie. Incepem un tur al unei plantații ecologice de banane si vom savura o degustare de lichior de banana. Ajungem in orasul-muzeu in aer liber La Orotava, cu strazi pavate, piete pline de flori si conace castiliene. Dupa ce vizitam orasul la pas, plecam sa admiram Casa de Los Balcones, Primaria, Casa Molina si Basilica. Continuam spre munti, ne bucuram de privelisti minunate asupra vaii Orotava si la sfarsit, ajungem in Parcul Natural Teide, listat in Patrimoniul Mondial UNESCO. Acesta se afla in inima insulei si este dominat de formidabilul El Teide, cel mai impunator dintre vulcanii din Canare, totodata si cel mai inalt varf din Spania cu cei 3718 metri inaltime. Tenerife gazduieste unele dintre cele mai diverse formatiuni de roca vulcanica, un produs al eroziunii, siluete elegante si izbitoare cunoscute sub numele de “roques”. Peisajul lunar din aceasta zona a fost folosit ca locatie pentru filme celebre precum "Planeta maimutelor" si "Ciocnirea titanilor". Intoarcere la hotel. Cazare si cina la AluaSoul Orotava Valley 4* sau similar.



Ziua 7. PUERTO DE LA CRUZ – Sun & Fun!

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a ne bucura de plajele vulcanice si orasul colonial Puerto de la Cruz. Vremea permanent placuta si soarele pe tot parcursul anului mentin apele calde, asadar Tenerife este un loc grozav pentru sporturi nautice si o varietate de activitati de care puteti avea parte in regiune. Va puteti relaxa la plaja, puteti lua masa pe o terasa la malul marii sau puteti petrece o zi plina de actiune intr-un parc tematic. Oricum veti alege sa va petreceti aceasta zi, va veti indragosti iremediabil de aceasta insula. Cazare si cina la AluaSoul Orotava Valley 4* sau similar.



Ziua 8. PUERTO DE LA CRUZ - TENERIFE de SUD - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Tenerife de Sud pentru imbarcare pe zborul Wizz Air W4 3022 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 17:15 sosire in Bucuresti la ora 00:45 (a doua zi).

PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 3 zile inainte de plecare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

Nota: Taxele de aeroport incluse in tarif sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Februarie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NOTA :

TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta actualizata in data de: 28.03.2024

AluaSoul Orotava Valley         

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Aflat la doar câţiva metri de plaja minunată Playa Jardín din Tenerife, acest hotel elegant are o piscină în aer liber, 2 restaurante şi vedere superbă la Muntele Teide şi la mare.

Hotelul Diamante Suites oferă suite junior mari şi confortabile, cu un balcon privat, un dormitor separat şi un lounge.

Aveţi la dispoziţie un mic teren de golf şi un teren de tenis sau puteţi închiria o bicicletă de la recepţie pentru a explora insula.

Conexiunea WiFi în zonele publice şi biroul de turism vă vor ajuta să vă organizaţi sejurul în Tenerife.

Bucuraţi-vă de mese la restaurantul tip grill argentinian sau la cel tip bufet şi descoperiţi centrul plin de viaţă al staţiunii Puerto de la Cruz

Facilitati AluaSoul Orotava Valley

  • aer conditionat
  • centru SPA
  • internet
  • minibar
  • parcare
  • piscina
  • restaurant
  • room service
  • sala de conferinte
  • seif
  • telefon
  • TV
  • uscator par

Agentia de turism Boreal Tours

Telefon: 07xx xxx xxx

Telefon Fix: 02xx xxx xxx

Adresa: Str. Sg Lazar Gafton nr 1 [...]

Email: oferte@b [...]

Website: http://w [...]

Arata datele de contact

Detalii & rezervare

  • Durata: 7 nopti
  • Destinatia: Spania / Tenerife
  • Hotel: AluaSoul Orotava Valley 4*
  • Data plecarii: 27.05.2024
  • Transport: Avion din Bucuresti
  • Masa: Mic dejun
  • Locuri disponibile: 6 (in momentul postarii ofertei)
  • 1169 Euro
  • 1099 Euro /persoana