Oferte speciale cazare 2019

Home > Oferte speciale >

Oferte speciale cazare

Cont turist Cont agentie Cont hotel
Infoturism.ro - rezerva vacanta online

Data de plecare

Intre
si

Destinatie:


Oferte valabile pana in data de: 30.Nov.2019

Revelion 2020 Turcia - Antalya & Pamukkale - Titanic Deluxe Golf Hotel Belek

Revelion 2020 Turcia - Antalya & Pamukkale - Titanic Deluxe Golf Hotel Belek
Oferta valabila pana in data de: 30.11.2019
Destinatie: Turcia / Antalya
Perioada de calatorie: 27.12.2019 - 03.01.2020
Transport: Avion
Traseu: Ziua 1. Bucuresti - Antalya Ckeck-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la Titanic Beach Lara Hotel 5* AI in zona Antalya. Ziua 2. Antalya Mic dejun. Prezentarea facilitatilor hotelului in cadrul unei intalniri relaxate cu cocktailuri non-alcoolice. Dupa-amiaza, tur de orientare in zona Antalya. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel de 5* in zona Antalya. Ziua 3. Antalya - Pamukkale Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint. Timp liber pentru cumparaturi. Se continua calatoria printr-o regiune cu peisaje montane pitoresti, paduri de conifere, terase calcaroase si izvoare termale. Oprire in orasul antic grecesc Herapolis, unde optional, se pot vizita : Teatrul Antic Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor si cimitirul cu morminte de piatra, vechi de 1200 de ani. Cazare si cina la Hotel Richmond Pamukkale Thermal 5* sau similar in zona Denizli/Pamukkale. Ziua 4. Denizli - Laodikya Mic dejun. Plecare spre Tavas, unde se viziteaza un atelier de covoare traditionale - pentru a observa una dintre cele mai vechi indeletniciri ale localinicilor. Oprire in orasul antic Laodikya, care surprinde prin monumentele romane bine conservate de-a lungul timpului. Cazare si cina la hotel Richmond Pamukkale Thermal de 5* sau similar in zona Pamukkale/Denizli. Ziua 5. Denizli - Antalya Mic dejun. Plecare spre Antalya - ``Perla Rivierei Turcesti``. Se calatoresti printr-o regiune cu peisaje montane fermecatoare. Se viziteaza Poarta lui Hadrian, Centrul Vechi si portul cu yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat in prelucarea pielii. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel de 5* in zona Antalya. Ziua 6. Antalya Mic dejun. Timp liber pentru a va bucura de facilitatile hotelului. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel 5* in zona Antalya. Ziua 7. Excursie la teatrul antic din Aspendos si orasul Side* Mic dejun. Timp liber sau optional, croaziera pe Raul Manavgat*. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel de 5* in zona Antalya. Ziua 8. Antalya - Bucuresti Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.
Durata: 7 nopti
Pret: 609 EURO /pers.
servicii incluse servicii neincluse

prin agentia:  Mapping Travel Detalii oferta

Super REVELION EGIPT 2020 Cairo si Hurghada la pret imbatabil, AVION+TAXE+TRANSFER+CAIRO2N+HURGHADA5N, de la 755 EUR/pers!

Super REVELION EGIPT 2020 Cairo si Hurghada la pret imbatabil, AVION+TAXE+TRANSFER+CAIRO2N+HURGHADA5N, de la 755 EUR/pers!
Oferta valabila pana in data de: 30.11.2019
Destinatie: Egipt / Hurghada
Perioada de calatorie: 27.12.2019 - 03.01.2020
Transport: Avion
Traseu: Bucuresti - Cairo - Hurghada
Durata: 7 nopti
Pret: 755 EURO /pers.
servicii incluse servicii neincluse

prin agentia:  Voyager Detalii oferta


Oferte valabile pana in data de: 08.Dec.2019

Revelion 2020 - Circuit si Sejur Tenerife ****

Revelion 2020 - Circuit si Sejur Tenerife ****
Oferta valabila pana in data de: 08.12.2019
Destinatie: Spania / Tenerife
Perioada de calatorie: 30.12.2019 - 06.01.2020
Transport: Avion
Traseu: Ziua 1. București – Tenerife Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Tenerife. Transfer, cazare și cină la hotel în Puerto de la Cruz. Ziua 2. Santa Cruz de Tenerife și Las Teresitas Mic dejun. Excursie la Santa Cruz de Tenerife, capitala insulei și a arhipelagului Insulelor Canare. Într-un tur panoramic se vizitează: Centrul International de Afaceri si Congrese, Auditoriul, zona Maritima, iar apoi se descoperă zona pietonală, pornind din Piața Spaniei. La nord de capitală, vom face un scurt popas la plajaLas Teresitas,pentru a călca pe nisipul auriu adus din Sahara de Vest. Seara, cazare și cină la hotel în Puerto de la Cruz. Ziua 3. Parcul Naţional Teide* Mic dejun. Timp liber pentru plajă sau excursie opţională la Vulcanul Teide, El Portillo, Montana Blanca, La Catedral. Seara, cazare și cină la hotel în Puerto de la Cruz. Ziua 4. Nordul insulei – La Laguna și Taganana Mic dejun. Se traversează Parcul Natural Anaga pana în zona de nord-vest a insulei, în satul Taganana. Se traversează munții din nordul insulei, printr-o pădure luxurianta de lauri, de unde se coboară in San Cristobal de La Laguna. Oraș episcopal si universitar, al doilea cel mai mare oraș din Tenerife. Se face un popas in centru istoric pentru a admira Plaza del Adelantado, Biserica Sf. Cristos din Laguna, Episcopia. Seara, cazare și cină la hotel în Puerto de la Cruz. Ziua 5. Insula La Gomera* Mic dejun. Timp liber sau excursie opţională pe insula La Gomera, unde se vizitează San Sebastian, Degollada de Peraza, Los Roques de Ojila, La Laguna și Reședința lui Columb de pe insulă*. Seara, cazare și cină la hotel în Puerto de la Cruz. Ziua 6. Sudul insulei – Masca și Las Americas Mic dejun. Se pornește către zona de sud-vest a insulei, iar pe drum se vizitează faimosul sat Masca, cândva un refugiu al piraților, situat la o altitudine de 600 de metri. Se continua mai departe către faimoasa stațiune Las Americas. Timp liber pentru relaxare pe faimoasa plajă cu nisip fin - Playa de las Vistas. Seara, cazare și cină la hotel în Puerto de la Cruz. Ziua 7. Croazieră Royal Dolphine și Los Gigantes* Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau, opţional, croazieră Royal Dolphine și Los Gigantes. Pe parcursul croazierei se pot admira faimoasele stânci vulcanice Los Gigantes, ce se ridica vertical din ocean, pana la înălțimi de pana la 600m. Se navighează mai departe prin largul oceanului, unde se pot surprinde diferite specii de balene si delfini, in mediul lor natural. Seara, cazare și cină la hotel în Puerto de la Cruz. Ziua 8. Tenerife – Bucureşti Mic dejun. După prânz, transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.
Durata: 7 nopti
Pret: 1219 EURO /pers.
servicii incluse servicii neincluse

prin agentia:  Mapping Travel Detalii oferta

! Vezi si pe www.infopensiuni.ro

Oferte speciale de circuite