Geneva

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
Destinatie
Perioada
De la
Pana la
Pret
- EUR


Filtreaza dupa

Vacante, sejururi shopping Geneva

*Nota: toate agentiile marcate cu verde ofera discount
In urma filtrelor aplicate, nu au fost gasite rezultate
Va rugam sa modificati filtrele aplicate
citeste mai mult

TurisMALL Shopping


De ce sa faci shopping la Geneva

Ce poate fi mai delicios decat o vizita in tara unde ciocolata are gustul cel mai dulce, iar ceasurile se bucura de o atentie deosebita de sute de ani? Chiar daca este un oras mic, Geneva rivalizeaza cu Londra si Paris in privinta shopping-ului. Geneva este specializata in lucruri fine, luxoase, exclusiviste, fiind lider mondial in industria ceasurilor, cu branduri de top localizate chiar in centrul orasului.

Destinatie recomandata pentru

ciocolata, ceasuri, briceaguri, branduri locale de haine si decoratiuni, tigari de foi.

Perioadele de reduceri

Reducerile de vara incep pe 1 iulie si dureaza pana la sfarsitul lunii august. Iarna, reducerile incep la sfarsitul lunii ianuarie si dureaza pana la sfarsitul lunii februarie.

Cele mai cunoscute strazi

Rues Basses - Rue du Rhône, Rue de la Confédération, Rue du Marché and Rue de la Croix-d'Or, Rue du Mont Blanc (magazine exclusiviste), Place de la Madeleine (piata in aer liber), Du Rhône, Rue de la Confédération 3, and at Martel, Rue de la Croix-d'Or 4 (cele mai bune magazine cu ciocolata), St-Gervais, Grand Rue si Pâquis (magazine cu antichitati si piese vintage).

Cele mai celebre magazine

Patek Phillipe, Frank Muller, Swatch, Omega, Piaget, Swatch, Gallopin, Bucherer, Franck Muller, Emporio Armani, Vogue, Pimkie, Burberry, Chanel, Dior, Escada, Gucci, C&A, Emanuel Ungaro, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Prada, Chloe.

Cele mai importante centre comerciale din Geneva sunt: Centre Balexert (110 magazine, cinematograf si restaurante), Manor Department Store, Confederation Centre Shopping Mall (cel mai mare centru comercial cu 53 restaurante), Globus Department Store (mall-ul cu cele mai renumite branduri de haine, bijuterii si accesorii).