Sejur Grecia 2019 - oferte vacante si sejururi in Grecia

Cont turist Cont agentie Cont hotelStele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 3 oferte gasite
Sorteaza dupa

1. Sejur Grecia Halkidiki Athos, Hotel Muntele Athos 2*

4 nopti de la 300 euro
Sfântul Munte al Athonului este o peninsulă legată de pământul Greciei în partea dinspre miazăzi, având celelalte trei părți scăldate de Marea Egee. Lungimea Sfântului Munte este de 60 km, iar lățimea variază între 12 și 18 km. Altitudinea vârfului Athonului este de 2030 de metri (vezi Vârful Athonului (2030 m)). Suprafața peninsulei este de 389 km2.

Până la venirea Maicii Domnului aici, Sfântul Munte se afla în întunericul închinării la idoli. Se aflau multe capiști idolești, iar pe vârful Athonului se afla idolul Apolon, fiind făcut din aur și având o înălțime uriașă. Se spune că atunci
Oferta de la:  Avraam Travel

2. Sejur Grecia Ioannina, Hotel Grand Forest Metsovo 5*

7 nopti de la 400 euro
Situat în mijlocul unei păduri de pini, pe o colina din Pindos, Grand Forest Metsovo are un restaurant gastronomic decorat elegant și un bar cu vedere la munte. Facilitățile includ, de asemenea, o fermă cu cai și un centru spa cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj și saună.

Camerele și apartamentele Grand Forest beneficiază de vedere la Muntele Pindos. Toate sunt dotate cu un minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și saltele ortopedice. Baia de marmură este dotată cu halate de baie și articole de toaletă .
Zona înconjurătoare este ideală pentru drumeții, schi și călărie.
Oferta de la:  Places 2 Go

3. Sejur Grecia Ioannina, Hotel Kipi Suites 4*

7 nopti de la 275 euro
Kipi Suites este un hotel boutique exclusiv, amplasat în rețeaua magică de munți, văi și râuri din Zagori, în nord-vestul Greciei. Este situat la doar o jumătate de oră de Ioannina, în vârful vechiului sat Kipi. Cele opt apartamente și terase luxoase oferă vedere panoramică asupra satului, muntelui Mitsikeli, râului Baya și Milos - una dintre rețelele de poduri care leagă numeroasele sate tradiționale din zonă. De-a lungul anotimpurilor, Kipi Suites oferă o evadare perfectă iubitorilor de natură și de viață la țară.

Hotelul a fost dezvoltat din două case din satul Zagori care datează din 1
Oferta de la:  Places 2 Go
Sejur Grecia la munte :
3 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 275 EURO si 400 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro