Sejur Lacu Sarat 2024 - oferte vacante si sejururi in Lacu Sarat

Cont turist Cont agentie Cont hotelStele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 3 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Complex Balnear Flora 2*

6 nopti de la 359 euro
Hotel Flora din statiunea balneara Lacul Sarat este locul ideal pentru doritorii de tratamente balneare precum bai galvanice, kinetoterapie individuala si în grup, bai de sare la cada, bai de namol, împachetari generale cu namol, cataplasme cu namol, dus subacval, bai de lumina, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, ultrascurte, magneto-diaflux, infrarosii, solux, ultraviolete, acupunctura, iono-galvanizari, aerosoli, masaj, gimnastica medicala, bazin kinetoterapie. Pentru turismul balnear, Hotel Flora este una dintre cele mai bune alegeri, avand o baza de tratament, bar, restaurant, sauna
Oferta de la:  Pico Mar Travel

2 . Sejur Hotel Complex Ier Perla 3*

5 nopti de la 230 euro
Complexul balnear funcţionează în tot timpul anului, avand o capacitate de 164 locuri repartizate în 82 de camere, clasificate la categoria trei stele. Acesta este situat în zona de câmpie din nord-estul Baraganului, la numai 5 kilometri distanta de Municipiul Braila. Climatul de stepa din aceasta zona se caracterizeaza prin veri calduroase, cu cantitati reduse de precipitatii si cu cer senin. Este unul din locurile din tara cu cel mai mare numar de ore de stralucire a soarelui, si anume 2.200 ore pe an.

Masa se asigură la restaurantul propriu, unitatea dispunând de asemenea de spaţiu pent
Oferta de la:  Pico Mar Travel

3 . Sejur Hotel Alma Health & Spa Retreat 4*

5 nopti de la 547 euro
Alma Health & Spa Retreat**** este un resort balnear și de vacanță premium, aflat pe malul Lacului Sărat, lângă Brăila și înconjurat de pădure.

De la cele mai eficiente terapii spa, wellness și tratamente balneare cu nămol sapropelic din Lacul Sărat, la vacanțe pentru întreaga familie, Complexul da viață unui loc unic în care să te vindeci, să te relaxezi și să te bucuri împreună cu cei dragi.

Toate facilitățile au fost proiectate pentru a crea un centru modern de wellness și relaxare, cu echipamente de ultimă generație, pentru confortul tău.

Hotelul are 185 camere, 60 cabinete
Oferta de la:  Pico Mar Travel
Sejur Lacu Sarat :
3 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 230 EURO si 1065 EURO
 
! Vezi si pensiuni din Lacu Sarat pe www.infopensiuni.ro