Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Brides Les Baines, Franta

Aflata langa Parcul National Vanoise, Brides-les-Bains are farmecul de neegalat al unei statiuni montane din masivul Savoy. Cuibarit in inima vaii Tarentaise, la o altitudine de 600 m, oraselul incanta printr-o atmosfera intima si prietenoasa cum numai muntenii francezi o pot oferi. Brides-les-Bains este un loc unic in Franta, pentru toate gusturile, de la cei mai activi pana la cei contemplativi.
Statiunea Brides-les-Bains este unica in Franta datorita pozitiei sale, ca poarta spre 3 Vallees cu luxoasele sale Courchevel, Meribel, Val Thorens si Les Menuires. 3 Vallees este socotita de francezi cea mai mare arie de schi din lume cu 600 km de partii si 200 de ski lifturi, peste 330 de piste pentru incepatori, cunoscatori si avansati, peste 1800 de instalatii pentru zapada artificiala. Aceasta zona mirifica se afla la numai 20 minute de urcat cu gondola olimpica de Brides-les-Bains.

Brides-les-Bains ofera o multitudine de activitati apres-ski si divertisment pe toata durata sezonului de iarna: discoteca patronata de DJ Karadance, seri tematice, concerte live, cinema, cazino, magazine, taverne, restaurante si nu in ultimul rand modernul Centru SPA deschis in 2005, specializat in aromaterapie, thalassoterapie si masaje.

Accesul catre Brides-les-Bains se face prin aeroportul Aeroport Geneva (120km), Aeroport Lyon (150km) si Aeroport Chambery (90km).

Oferte de sejur ski Brides Les Baines

Oferte de cazare in Brides Les Baines


# #