Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Megeve, Franta

Statiunea Megeve este o statiune traditionala franceza alcatuita din trei zone separate:
Rochebrune Cote 2000, Jaillet si Mont d'Arbois care impreuna cu Combloux, Saint-Nicolas de Veroce si Saint Gervais, formeaza domeniul schiabil "Evasion-Mont Blanc". In statiunea Megeve sunt 300 km de partii de ski, deservirte de 80 de instalatii pe cablu. Partiile de ski sunt recomandate in special pentru schiorii de nivel mediu. Stratul de zapada este asigurat atat datorita altitudinii mari si a microclimatului influentat de catre Mont Blanc, cat si datorita celor 175 tunuri de zapada. Serviciile de intretinere a partiilor, serviciul de salvamont si instalatiile pe cablu sunt printre cele mai bune din Europa!

La Mont d'Arbois gasim mai mult partii rosii provocatoare. In zona Mont Joux gasim cea mai abrupta partie neagra din Megeve cu inclinatia de 33%, iar cea mai mare atractie a zonei o reprezinta posibilitatile de "off-piste" pentru experti. Snowboarderii sunt asteptati de un snowpark si half-pipe si de boardercross la Rochbrune, iar iubitorii de schi fond au la dipozitie 70 km piste preparate.

Copii intre 3-5 ani sunt asteptati la mini-clubul "Piou-Piou", iar cei mai maricei - la scolile de schi din regiune.

Un urias complex sportiv si un patinoar ofera un sfarsit de zi activ, chiar si pentru cei care nu sunt adeptii sporturilor albe. Este o statiune exclusiva cu o gama larga de hoteluri top-class. Posibilitatile de apres-ski sunt nenumarate: cluburi, concerte, ice-show, casino, etc.

Trebuie mentionat ca Megeve se afla la doar 60 km de la aeroportul din Geneva!

# #