Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Les Deux Alpes, Franta

Les Deux Alpes - una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Franta este si una din cele mai inalte zone glaciare de schi ale lumii, cu o altitudine care variaza intre 2130 - 3600 m. Statiunea are 102 partii pentru toate gradele de dificultate care cumuleaza 220 km si este dotata cu un snowpark, un half-pipe si un boarder crosse.

Centrul statiunii iese in evidenta in sensul bun al cuvantului in comparatie cu celelalte statiuni de schi franceze, in general foarte compacte. Instalatiile de transport pe cablu si partiile, situate pe ambele parti ale vaii, pornesc chiar din centrul statiunii care are o infrastructura excelenta. Posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt multiple: parapanta, patinaj, bowling, zboruri cu elicopterul, catarari pe gheata s.a. Dupa schi, numeroase magazine, mai mari si mai mici, va invita la cumparaturi, iar pentru relaxare va stau la dispozitie o piscina, sauna si whirlpool, iar pentru sport va asteapta un patinoar. Cand vine ora mesei, puteti descoperi in numeroasele restaurante specialitatile gastronomiei franceze.

Statiunea se afla la 220 km de Geneva (Cointrin Airport), la 160 km de Lyon (Exapery Airport) si la 120 km de Grenoble Airport.

Oferte de sejur ski Les Deux Alpes

Oferte de cazare in Les Deux Alpes


# #