Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Saint Martin De Belleville, Franta

Cea mai inalta statiune de ski din Europa (2300 m altitudine) face parte din ansamblul geografic numit Les Trois Vallees. Pe langa schi-ul practicat pe cele 69 aceste piste, de dificultati diferite si cu specific diferit (de la partii pentru ski fond pana la partii de coborare cu pante ametitoare), cei cu dorinta de adrenalina pot incerca si free-style, avand la dispozitie un elicopter special pentru a-i duce in zone cu zapada neatinsa. Si tot cu acelasi heliport, se poate ajunge cu elicopterul pe varful Mont Blanc.
In Val Thorens se gaseste cea mai lunga pista pentru sanie din lume. Se numeste Le Toboggan, cu o lungime de 6 km, avand punct de plecare la o altitudine de 3000 metri si sosirea la 2300 metri, deci o diferenta de nivel de 700 metri. Pista amenajata pe o panta 100% naturala a masivului Peclet nu este dificila, din contra, este o pista pentru toate nivelele si pentru toate varstele. O coborare dureaza aproximativ 45 de minute, pe toata lungimea traseului avand in fata ochilor o priveliste deosebita. O cursa cu sania pe Toboggan costa 16 € , aici fiind inclusa si urcarea cu telecabina (in aproximativ 8 minute se ajunge la punctul de plecare).
Le Centre Sportif este situat chiar in mijlocul statiunii, in fostul statiune olimpica, fiind un important punct de reper. Cuprinde 2 piscine acoperite, sauna, jacuzzi, solar, zone de relaxare, sala de fitness, sali de masaj, trambuline elastice, sali de tenis, fotbal, baschet, badminton, tenis de masa, multe magazine de articole sportive si de suveniruri, plus cateva restaurante. Toate, intr-un singur corp de cladire, pe doua etaje. Un abonament de 5 zile iti scoate din buzunar intre 40 si 113 , € in functie de ce alegi sa faci. Pe langa acest centru sportiv, in Val Thorens exista numeroase piscine, iar la numai 10 km, in Les Menuires te poti bucura de o piscina termala in aer liber, intr-un decor de vis.

# #