Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Saint Sorlin  d’arves, FrantaStatiunea franceza de ski St Sorlin d'Arves face parte din zona de ski Les Sybelles, cu acces la 127 piste individuale. In plus fata de zona de ski in sine (90 km partii de ski in St Sorlin d'Arves), ski lift pass-ul va permite sa schiati sau sa faceti snowboard in alte statiuni din Les Sybelles: Albiez Montrond, La Toussuire, Le Corbier, Les Bottières, St Colomban des Villards, St Colomban des Villards si St Jean d'Arves.
Statiunea de ski este la peste 1500 m, astfel ca schiatul si snowboardingul catre statiune sunt de obicei posibile.Cu piste de ski peste 2500 m, schiatul si snowboardingul sunt asigurate pe parcursul intregului sezon.

Snowmaking - Statiunea St Sorlin d'Arves poate imbunatati calitatea zapazii naturale prin intermediul celor 66 de tunuri de zapada

Ski lift capacity (capacitatea ski lifturilor)-cele 14 ski lifturi au capacitatea de a inalta 20350 de skiori/snowborderi pe ora.

Exista patru aeroporturi, la numai 2 ore de condus, astfel incat, weekendurile si vacantele rezervate skiului sau pauzele pentru snowboard pot fi cu usurinta realizate.Aeroportul Chambery este la doar o ora de condus, in conditii bune de mers, astfel incat puteti fi pe pista rapid.

St Sorlin d'Arves ofera conditii bune de ski, in special pentru schiorii intermediari si incepatori.

Date despre statiune:
Partii negre: 2
Partii rosii: 9
Partii albastre: 10
Partii verzi: 4
Ski lift-uri: 12
Lungimea partiilor de ski: 90 km
Cross Country Trails (Schi fond): 20 km
Ski lift-uri: 14
Maximum atins in verticala: 1070 m
Cel mai inalt lift: 2620 m
Cea mai joasa pista: 1550 m
Altitudinea statiunii: 1550 m

# #