Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Sainte Foy Tarentaise, FrantaSaint Foy Tarentaise se afla in Alpii francezi, aproape de granita cu Italia, la o altitudine de 1550 m. Aceasta statiune uimitoare ofera peisaje asupra vaii si asupra impresionantului Mount Pourri care iti taie respiratia.De asemenea are acces la peste 800 hectare de zapada proaspata.

Adesea denumita „Jewel in Crown”din Alpii francezi, ea se afla aproape de cele mai renumite statiuni din lume: Val d'Isere, Tignes si Les Arc precum si La Rosiere de unde puteti sa schiati in Italia. Aceasta locatie centrala va ofera acces la unele dintre cele mai bune zone de ski din lume.
Pistele de ski sunt bine pregatite si raman in conditii bune pe parcursul intregii zile.
Statiunea are scoli de ski pentru incepatori dar si pentru copii.
Aflate la doar 25 m de cabane, partiile de ski cresc de la 1550 la 2620 m in NV, si se bucura de zapada excelenta pe tot parcursul iernii.

Snowmaking - Sainte-Foy Tarentaise poate imbunatati calitatea zapazii naturale prin intermediul celor 3 tunuri de zapada

Ski lift capacity (capacitatea ski lifturilor)-cele 5 ski lifturi au capacitatea de a inalta 3600 de skiori/snowborderi pe ora.

Exista trei aeroporturi, la numai 2 ore de condus, astfel incat, weekendurile si vacantele rezervate skiului sau pauzele pentru snowboard pot fi cu usurinta realizate.

Sainte-Foy Tarentaise ofera conditii bune de ski pentru schiorii cu toate nivelurile de pregatire, in special pentru schiorii intermediari.

Date despre statiune:

Partii negre: 3
Partii rosii: 7
Partii albastre: 4
Partii verzi: 1
Lungimea partiilor de ski: 30 km
Ski lift-uri: 5
Maximum atins in verticala: 1070 m
Cel mai inalt lift: 2620 m
Cea mai joasa pista: 1550 m
Altitudinea statiunii: 1550 m

# #