TurisMALL
powered by

10 apartamente ciudate


NEW YORK

Nu de putine ori ne-am trezit ca admiram sau invidiem apartamentul unui prieten sau casa vreunei celebritati. Insa, apartamentele de mai jos nu va vor starni admiratia, ci va vor face sa va intrebati cum de proprietarii au avut asemenea idei ciudate...

Apartamentul din mingi ping-pongApartamentul arhitectului Daniel Arsham se afla in Brooklyn, New York si are o suprafata de 28 m2. Cu doar 2 incaperi, una pentru dormit si una pentru dressing, apartamentil arata spectaculos. Cu un design minimalist, peretii sunt punctul de atractie al apartamentului: acestia seamana cu ecrane pixelate, a caror culoare porneste de la gri si ajunge la alb, spre tavan. La o privire mai atenta, veti observa ca peretii sunt facuti din 25.000 de mingi de ping-pong.

Cel mai mic apartament din New YorkUn cuplu de americani traieste intr-unul dintre cele mai mici apartamente din New York. Cu o suprafata de 53 m2, apartamentul are putina mobila: un pat, un raft pe post de biblioteca, o baie minuscula, o chiuveta, un aragaz si un filtru de cafea. Hainele cuplului sunt tinute in spalatoria blocului.

Apartamentul hamsterIdeala pentru locuitorii din New York, aceasta rola are multiple intrebuintari: bucatarie sau living room.

Apartamentul lui Jean Paul Gaultier

Intotdeauna ne face placere sa tragem cu ochiul in casele vedetelor. Astazi vom admira apartamentul lui Jean Paul Gaultier, situat in centrul Parisului si are vedere spre Turnul Eiffel. Camerele sunt monocromatice, una dintre ele avand dungi nautice. Una dintre camere este plina de plante, iar camera papusilor are un covor din dantela.

Apartamentul din hartieArtistul Don Lucho a creat Casa de Karton: un apartament cu toaleta, pat si ustensile, toate din hartie si carton. Daca veti vizita acest apartament, va veti simti ca intr-o carte cu benzi desenate.

Apartamentul coloratAcest apartament colorat se afla la etajul 13 al unei cladiri din Ucraina. Proprietara a avut de intampinat protestele vecinilor, care nu doreau ca ea sa aiba posibilitatea de a-si desena peretii din beton in nuante ametitoare.

Apartamentul cu scari
O cladire din Tokyo are un aspect unit: 5 dormitoare cu intrari separate, toate fiind conectate de niste scari.

Apartamentul cinematografLocalizat in orasul Stockholm, apartamentul a fost initial cinematograful Plaza Astoria. Cu o suprafata de 423 m2 si o terasa de 39 m2, studioul poate fi cumparat cu 3.216.400 $.

Sursa articol


3339

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
In lume exista 22 de tari in care peste jumatate din populatie este analfabeta? 15 dintre ele se afla in Africa.... Delfinii dorm cu un ochi deschis? ...
Dictionar turistic
Cec de calatorie - Traveler`s check - Mijloc de plata, inscris cu o valoare fixa emis de o agentie de voiaj sau de o banca, care, de regula, ii garanteaza titularului inlocuirea in caz de pierdere sau furt.
7 recomandari