TurisMALL
powered by

10 baruri ciudate


DUBLIN

Restaurantul Red Sea Star

Restaurantul Red Sea Star este localizat in orasul Eilat, Israel si este renumit in lumea intreaga datorita conceptului unic, a procesului de constructie si a decorurilor fascinante. In plus, restaurantul este construit din materiale care nu afecteaza rezervatia de corali care il inconjoara.

Barul Skeleton


Daca barul Skeleton va face sa va ganditi la filmul Alien, ati fi indreptatiti sa o faceti. Barul a fost construit dupa planurile lui Hans Rudi Giger, care a primit si un premiu Oscar pentru efectele speciale din filmele Alien.

Barul Hobbit House


Hobbit House este un bar faimos din Manila, Filipine. Bazat pe trilogia lui J.R.R. Tolkien, tot personalul este format din pitici, mereu veseli si bucurosi de oaspeti. Pe langa treburile zilnice, piticii pozeaza cu placere cu turistii incantati de ospatarii atipici.

Lounge Chillout

Chillout este primul lounge din gheata din Dubai. Construit in cea mai mare parte din gheata, barul este o experienta unica, intr-un zona calduroasa, unde temperatura nu scade nicioadata sub 25 grade Celsius. Mesele, scaunele, farfuriile, paharele si barul sunt din gheata. Clientii trebuie sa plateasca un couvert in valoare de 17$ care include: o bautura, o geaca calduroasa, manusi de lana si pantofi speciali.

Casa Pocho

Un bar de langa Valencia a venit cu o idee originala de a se promova: pentru a primi o bautura gratuita, clientii care muncesc din greu si sunt afectati de criza economica, trebuie sa jigneasca barmanul cu o injuratura originala.

Barul Clinic

Unul dintre cele mai renumite baruri din Singapore este Clinic Bar. Intr-un spatiu generos de 4.500 m2, barul are decorul inspirat de spitale: clientii stau in scaune cu rotile, iar pentru mai multa intimitate pot apela la paravanele albe.

Barul Zetors

Un alt bar interesant se afla in Helsinki, Finlanda. Proprietarul a decorat barul cu tractoare colorate, unde iti poti savura linistit halba de bere.

Barul Eternity

Daca sunteti intr-o pasa proasta, va recomandam sa evitati barul Eternity. Nu de alta, dar nu cred ca puteti savura in tihna bautura preferata intr-un cosciug din lemn. Barul se afla in orasul Truskavts, Ucraina.

Barul DM


In Estonia exista un bar dedicat fanilor Depeche Mode. Peretii sunt decorati cu pozele membrilor din concerte sau cu imaginile oficiale ale albumelor. Daca va intrebati ce muzica se asculta aici, ar trebui sa stiti ca doar piesele Depeche Mode se aud in difuzoare.

Sursa articol. Sursa foto


3591

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Belgia  |  Franta  |  Austria  |  Italia  |  Romania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Madona Sixtina, pictata de Rafael (Raffaello Sanzio da Urbino), in jurul anului 1514, chiar inainte de moartea artistului, a avut o istorie foarte zbuciumata. Din 1754 tabloul a fost mutat la Dresda, ... Femeile rostesc 8.000 - 9.000 de cuvinte pe zi, iar un barbat obisnuit intre 2.000 si 4.000 de cuvinte pe zi?...
Dictionar turistic
Brunch - O combinatie intre mic dejun si pranz, care se serveste intre orele 11.00 - 14.00, in special in zilele de duminica si de Sarbatori.
7 recomandari