TurisMALL
powered by

10 cele mai creative valize


BUCOVINA

Va pregatiti sa plecati in vacanta? Atunci trebuie sa va alegeti cu atentie garderoba si sa incepeti depozitarea lor intr-o valiza incapatoare. Intotdeauna, bagajul devine neincapator sau se rupe cand va asteptati mai putin.

Valiza semicerc
Cu un design ingenios, in culori pastelate, valizele realizate de Sarah Jane Williams sunt facute dintr-o piele fina si garanteaza o aparitie eleganta.

Valiza caruciorFacuta dintr-un metal inoxidabil, valiza are numeroase functii si poate cara mai multe bagaje deodata. De asemenea, valiza este potrivita si ca suport pentru copii.

Valiza rolaAceasta valiza sfideaza conceptul de bagaj traditional. Numita Samsonita OBAG, valiza are un sistem simplu de deplasare si o forma ingeniosa: o rola eleganta, in culori de negru si verde.

Valiza cu stickereDaca vreti sa va decorati bagajul cu stickere originale, atunci apelati la compania Suitcase Stickers. Cu diverse modele, aceste abtibild va atrage atentia asupra dvs si va scapa bagajul de aspectul monoton.

Valiza origamiSe stie ca cele mai inovative inventii sunt realizate de chinezi. Bagajul creat de Naoki Kawamoto nu face exceptie de la regula. Insipirat de arta origami, valiza tridimensionala se poate impaturi si turti, desi are fatetele dure.

Valiza scaunCu totii am petrecut numeroase ore pe scaunele incomode din salile de asteptare din aeroport sau gara. Pentru turistii foarte pretentiosi, a fost inventata valiza care se transforma in scaun, biblioteca sau lampa.

Valiza cu tablaValiza cu tabla este modalitatea ideala de a va tine copiii ocupati atunci cand asteptati avionul. Cu multe carioci colorate, valiza a castigat premiul pentru design in 2009.

Valiza cu armeVreti sa va incercati norocul la controlul bagajelor? Atunci puteti sa va achizionati valizele imprimate cu diverse arme: cutite, topoare sau pistoale.

Cea mai scumpa valiza din lumeCu un pret ce porneste de la 20.000 $, Henk Travelfriend, valiza companiei Dutch are interioare ce pot fi configurate de cumparator si pot fi realizate din matase, piele fina sau alte materiale de lux.

Valiza multifunctionalaCu numeroase facilitati, valiza Zuca Pro este facuta sa va ofere confortul unui dulap cu multe sertare. Valiza functioneaza simultan ca servieta, valiza si scaun, cu un aspect unic.

Sursa articol


3329

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Germania  |  Ungaria  |  Belgia  |  Romania  |  Malta  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Capibara este cel mai mare rozator din lume. Neobisnuitele animale pot ajunge pana la 80 de kg.... Prajiturile cu ravas nu sunt traditionale din China? Ele au fost inventate in 1920, de un lucrator al fabricii Key Heong Noodle din San Francisco? ...
Dictionar turistic
Voucher - Document emis de agentiile de turism pentru turistii individuali sau grupuri de turisti, prin care sunt stabilite serviciile ce urmeaza a fi asigurate turistilor de catre prestatori.
7 recomandari