TurisMALL
powered by

121208

Ghid Barcelona
Cum ajungi

Barcelona

Daca Madrid-ul este celebru pentru viata de noapte, muzeele si colectiile de arta, iar Valencia isi ademeneste turistii prin cladirile futuriste si ritmul de viata trepidant, Barcelona ne fascineaza prin ruinele romane, arhitectura moderna cu influente gotice si art nouveau catalan, catedrale impozante, restaurante elegante si o viata de noapte formidabila.

Cu avionul

Avionul este cea mai rapida modalitate de a ajunge la Barcelona. Din fericire, spre capitala Cataloniei exista si zboruri low cost, acesta fiind un motiv in plus pentru a vizita Barcelona.

Companiile Wizz Air si Blue Air opereaza curse saptamanale, iar zborul dureaza 2 ore si 15 minute.

Compania Tarom opereaza zboruri spre Barcelona de pe aeroportul Henri Coanda, iar cursa dureaza 3 ore si 15 minute.


Adresa aeroportului El Prat de Llobregat din Barcelona este 08820 Prat de Llobregat si se afla la 12 km sud de centrul orasului.

Cu autocarul
Eurolines este una dintre cele mai importante companii de transport ce deserveste Spania din numeroase orase europene, inclusiv Bucuresti. Autobuzele opereaza, de obicei, din cea mai importanta autogara din Barcelona, Estacio del Nord, precum si din Estacio de Sants. Durata unei curse dureaza, de obicei, 48 ore.

Cu masina
Barcelona este legata de restul Europei si Spaniei prin autopistes (autostrazi cu plata), ca si prin strazi fara taxa. Cu o distanta de peste 2700 km, cea mai buna varianta pentru deplasare ramane avionul.

Website oficial: www.bcn.cat
  Pagina 1 din 10   Cand sa viziteziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
GAVRILESCU CONSTANTIN Guest, 15.03.2011

Foarte util pentru mine care impreuna cu familia ajung in luna iulie 2011 in Barcelona, acolo unde vom Sta o zi in drumul nostru catre Mallorca. VA MULTUMIM!

 
Elena S. Guest, 15.10.2013

Woow!!! Cel mai complet ghid pe care l-am gasit, de unde am reusit sa strang toate informatiile de care aveam nevoie pentru excursia la Barcelona. Felicitari!!! Informatiile sunt atat de detaliate, incat chiar m-ati convins si cu alegerea perioadei de plecare, fiindca eu gasisem oferte foarte bune pe www.flysky.ro, dar imi era teama sa nu fie prea frigut in perioada aceasta, iar acum abia astept sa ma bucur de putinele zile libere pe care le am.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Germania  |  Austria  |  Malaysia  |  Malta  |  Cehia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
In Rusia, fluieratul in interior este considerat a aduce ghinion (saracie).... Intre anii 1901 si 2009 au fost acordate in total 537 de premii Nobel (inclusiv premiile pentru economie) unui numar de 829 de laureati – 806 persoane si 23 de organizatii. Dintre acestea doar 41 de...
Dictionar turistic
Turism de afaceri - Forma de turism practicata de angajati sau alte categorii de persoane, in interes de serviciu, in interiorul sau in afara tarii de resedinta, incluzand participarea la intalniri de afaceri, targuri si expozitii, conferinte si reuniuni.
7 recomandari