10 locuri unde poti fi pacalit de 1 aprilie

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

10 locuri unde poti fi pacalit de 1 aprilie


LOS ANGELES

Ziua de 1 aprilie a devenit o traditie pentru multe companii de pe internet, ocazie cu care userii sunt intampinati cu tot felul de farse.

GoogleFarsele Google sunt cele mai asteptate si anticipate. Anul trecut, userii au avut parte de Sewage-based home WiFi si hartie Gmail. Alte farse din arhiva Google sunt: Google Mentalplex, Google Gulp, job-uri Google pe Luna, Google PigeonRank si Google Romance.

EbaySite-ul de licitatii eBay este un loc ideal pentru farsele de 1 aprilie. In 2006, un american pe nume Dan Baines a starnit multe controverse cand a scos la licitatie trupul unei “zane” moarte. Pentru a raspunde tuturor mailurilor venite dupa postare, Baines a avut nevoie de mai multe zile. Printre mailurile primite, a aflat ca unii sustineau ca au zarit si ei un trup identic cu cel de pe eBay. Un alt user i-a recomandat sa duca trupul de unde l-a luat pentru ca altfel va suporta consecinte.

ThinkGeekPe 1 aprilie, site-ul de cumparaturi online ThinkGeek ofera spre vanzare diferite obiecte fanteziste. In 2011, de pe site se puteau cumpara casca de muncitor pentru Wii sau bastonase cu cofeina de inhalat.

WikipediaDesi veridicitatea informatiilor de pe Wikipedia este deja in dubiu, asteptati-va la mai multe confuzii pe 1 Aprilie. In 2005, site-ul a anuntat ca a fost cumparat de Encyclopedia Britannica, iar pretul editarii unei pagini va costa 99.97 £.

NASADesi NASA este o organizatie serioasa si severa, pe 1 Aprilie, chiar si cei de aici se tin de farse. Cele mai celebre sunt pozele postate in sectiunea "Astronomy Picture of the Day”. Printre cele mai reusite se numara: Space Quidditch Match (2011), Ollie the Owl constellation (2003) si Water on Mars (2005).

FacebookUna dintre farsele puse la cale de Facebook pe 1 Aprilie este aplicatia :”LivePoke!”. Userii aveau posibilitatea de a plati pentru ca cineva sa mearga si sa le pocneasca in realitate prietenii. O alta farsa a fost modificarea statusului relatiei.

BlizzardCompania care a creat jocurile World of Warcraft, Blizzard, a facut o farsa reusita fanilor in 2006. Atunci, Blizzard a anuntat ca va deschide un lant de restaurante, BurgerCraft, unde fanii vor avea ocazia sa savureze preparate traditionale alaturi de console cu renumitele jocuri. Blizzard anuntase si numele a cateva preparate din meniu: aripioare Red Dragon, cartofi prajiti Zealot si smoothie Frost Shock.

HowStuffWorksDin 2006, magazinul virtual HowStuffWorks face farse pentru clientii sai. Astfel, printre jucariile fantezie valabile doar pe 1 aprilie se numara tatuajele animate si implanturile de telefoane mobile.

CraigslistCraiglist este un site renumit pentru simplitate si pentru paginile fara reclama. Cu peste 27 milioane de useri unici pe luna, Craigslist este un site respectat. Asadar, in 2002, mare a fost mirarea utilizatorilor cand au aflat ca site-ul Craigslist va pune bannere cu reclame in toate paginile.

ZiareZiarele, in special cele din Marea Britanie, adora sa publice povesti false pe 1 Aprilie. Totul a inceput in 1977, cand ziarul Guardian a scos un supliment de 7 pagini despre cum este viata pe insula fictiva San Serriffe.

Printre farsele jucate de ziare amintim de Cnet care anunta ca Dalai Lama a fost exilat in Second Life, iar Wii a lansat o noua versiune pentru crosetat. Independent a publicat o stire despre cum sa iti prepari propria Viagra, iar Observer anunta ca Tony Blair intra in showbiz. Ziarul Register a scris o stire falsa despre Google si Apple care vor crea un telefon impreuna.

Sursa articol


2848

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Belgia  |  Malta  |  Romania  |  Italia  |  Germania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Elevii din Japonia si Coreea de Sud sunt considerati cei mai buni din lume la matematica si alte stiinte exacte?... Egiptenii sunt primii care au avut anul din 365 zile, impartit in 12 luni?...
Dictionar turistic
Ospitalitate - Hospitality - Actiunea de a primi si gazdui pe cineva.
7 recomandari