TurisMALL
powered by

10 mall-uri uimitoare


DUBAI

Dubai Mall


Dubai Mall este cel mai mare centru comercial din lume, are o suprafata de 1.100.000 m2 si peste 1.200 de magazine. Dubai Mall a revolutionat experienta de shopping, ducand totul la un nivel superior. Aici veti gasi: patinoar olimpic, fantana impresionanta, acvariu de 33 m populat cu peste 30.000 specii de pesti, parcuri de joaca pentru copii, 150 restaurante, 160 baruri si cafenele, 22 sali de cinematograf, hotel de lux, cel mai mare magazin de dulciuri din lume (930 m2), parcare pentru 45.000 masini, galerii de arta, cel mai mare souk (piata de aur) din lume, Galeriile Lafayette, Fashion Island (locatie destinata designerilor celebri).

West Edmonton Mall, Alberta, Canada


Deschis in 1981, West Edmonton Mall este cel mai mare mall din America de Nord si are numeroase facilitati care atrag milioane de vizitatori. Punctul de atractie al mall-ului este piscina acoperita cu valuri artificiale, cea mai mare din lume. Centrul comercial are peste 800 magazine, Bourbon Street (o strada cu restaurante si cluburi), Chinatown, parc de distractii Galaxyland, lac acoperit, hotel, gradina zoologica, cinematograf, capela si 20.000 locuri de parcare.

Grand Canal Shoppes, Las Vegas

In apropiere de hotelurile The Venetian si The Palazzo din Las Vegas se afla un uimitor centru comercial: Grand Canal Shoppes. Mall-ul a fost deschis in 1999 si are o suprafata de 46.000 m2, cu peste 100 magazine. Pe langa restaurante, cafenele si show-uri cu muzica live, mall-ul are un canal interior, unde gondolierii va duc unde doriti dvs.

Mall of the Emirates, Dubai

Mall of the Emirates este localizat intr-una din cele mai frumoase zone din Dubai si ofera clientilor numeroase facilitati. Pe langa 450 magazine ale unor designeri celebri, aici veti mai gasi Ski Dubai (partie de schi acoperita), spatii de joaca pentru copii, sala de teatru cu 500 locuri, sala de cinematograf cu 14 sali, 2 hoteluri de 5*.

Mall of America, Minnesota

Deschis in 1992, Mall of America este unul dintre cele mai mari mall-uri din America de Nord. Cu o suprafata de 128.000 m2, mall-ul are un parc de distractii, capela de casatorii (peste 5.000 de cupluri s-au casatorit aici), cinematograf, acvariu, teren de golf, club de comedie si simulatoare de zbor.

Istanbul Cevahir, Istanbul

Impresionant prin eleganta si opulenta, Istanbul Cevahir este unul dintre cele mai mari centre comerciale din Europa. Vizitatorii care ii calca pragul vor gasi aici 343 magazine ale unor branduri celebre, dar si buticuri cu preturi accesibile, peste 50 restaurante, 12 sali de cinematograf, pista de bowling, mountain russe. Acoperisul din sticla are incorporat un imens ceas, al doilea ca marime din lume.

Tokyo Midtown Mall, Tokyo

Deschis in 2007, Tokyo Midtown se afla in zona Roppongi si uneste sub acoperisul sau numeroase firme importante (Yahoo sau Fuji Xerox), un spital, hotelul de 5* Ritz Carlton, restaurante de lux, galerii de arta si magazine ale unor branduri renumite.

Beijing Mall, Beijing

Cu o suprafata de peste 1 milion de hectare, Beijing Mall este unul dintre cele mai mare centre comerciale din lume. Magazinele de lux, facilitatile extraordinare si numarul mare de vizitatori au contribuit la faima lui Beijing Mall.

Zlote Tarasy Mall, Varsovia

Mall-ul Zlote Tarasy are numeroase chiriasi, cu diverse activitati: magazine, birouri sua centre de distractii. Mall-ul are peste 200 magazine, restaurante si sali de cinematograf.

Westfield London Shopping Centre, Londra

Design-ul futurist, dimensiunea impresionanta (150.000 m2) recomanda Westfield London Shopping Center ca unul dintre cele mai mari mall-uri din Londra. Cu peste 250 magazine, restaurante, locuri de joaca pentru copii, saloane de coafura, Westfield London se numara printre mall-urile preferate ale londonezilor.

Sursa articol. Sursa foto


8744

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Stiai ca?
Liliecii intotdeauna vor zbura catre stanga cand vor iesi dintr-o pestera?... Atlas, cel mai mare lant muntos (2.500 km) se afla in Africa?...
Dictionar turistic
Excursie - Calatorie de o singura zi unde se viziteaza diferite atractii turistice, fara a petrece noaptea la un hotel sau pensiune.
7 recomandari