TurisMALL
powered by

51874

Ghid Insula Rhodos
Cum ajungi

Insula Rhodos

Cunoscuta si ca Insula Soarelui, Rhodos este cea mai mare din Insulele Dodecaneze, Arhipelagul Insulelor Sporade in Marea Egee si se intinde pe o suprafata de 78 km.

Cei care aleg Rhodos ca destinatie de vacanta nu vor fi dezamagiti. Capitala insulei, denumita tot Rhodos, este situata in nordul insulei si este compusa practic din trei orase: modern, antic si medieval. Numeroasele muzee si manastiri sau ruine din Grecia antica transforma un sejur de 8 zile intr-o vacanta prea scurta.

Cele mai cautate statiuni sunt: Lindos, Rhodos (capitala insulei), Ixia, Kolymbia, Ialyssos, Faliraki, Kalithea.

Avionul este cea mai rapida si confortabila modalitate de transport. Agentiile de turism ofera pachete turistice atractive ce includ transport cu avionul, cazare 7 nopti si masa all inclusive. Cursele sunt operate de pe aeroportul Henri Coanda, iar durata zborului este de aproximativ 2 ore.

Masina personala este o alta alternativa pentru a ajunge in Rhodos. Desi drumul este lung (1.499 km), peisajele care pot fi admirate pe traseu merita osteneala. Cea mai scurta ruta, potrivit ViaMichelin.com, este Bucuresti – Giurgiu – Russe – Sofia – Veliki Preslav – Istanbul – Ankara – Izmit - Adnan Menderes – Rhodos.
  Pagina 1 din 8   Cand sa viziteziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL




Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
Egipt este supranumit si "Tara piramidelor" sau "Tara Nilului".... Cel mai mare ochi este cel al caracatiţei? Diametrul ajunge la 40-50 cm?...
Dictionar turistic
Hamam - Baie turceasca cu abur uscat. Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari