3 facilitati care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa de vacanta

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

3 facilitati care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa de vacanta


Fie ca este destinata vacantelor personale, fie ca este un spatiu pe care-l inchiriezi sezonier, casa de vacanta are nevoie de cateva facilitati de baza care ofera confort si o fac atractiva pentru potentialii clienti. Mai mult, vei transforma casa de vacanta intr-un loc care poate fi utilizat tot timpul anului.

Asigura confortul termic
O casa de vacanta primitoare in orice sezon este cea care ofera confort termic, indiferent de temperatura de afara, adica vara racoare si iarna cald. Daca vara confortul termic se poate obtine mai usor, in perioada rece din an este important sa o poti incalzi rapid, mai ales ca este vorba despre o casa locuita ocazional.

Cele mai bune sunt solutiile simple care pot fi pornite si oprite rapid si pentru a caror punere in functiune sa nu fie necesare instalatii complicate. Cel mai bine raspunde la aceste cerinte un semineu pe lemne. In plus, acesta se incadreaza perfect in decor, inclusiv vara, poate fi integrat in orice tip de design, iar in perioadele reci, incalzeste rapid casa cu un consum eficient de resurse.

Amenajare inteligenta
Amenajarea casei de vacanta nu trebuie sa fie nici complicată si nici costisitoare. Un decor simplu, usor de intretinut si care sa nu impuna investitii mari este mereu cea mai buna solutie.

Mult mai important este confortul pe care o casa de vacanta il ofera, astfel ca atentia maxima se cuvine acordata baii, spatiilor de dormit si zonei de bucatarie. Regula de baza este ca trebuie sa existe toate facilitatile necesare, iar asta inseamna: baie proprie, apa calda, o masina de spalat si o bucatarie cu dotarile necesare. Astfel de cerinte pot fi relativ simplu indeplinite si pot satisface nevoia de confort. Nu omite gratarul in aer liber utilat cu cele minim necesare.

O buna parte din an, curtea casei de la tara este o veritabila sufragerie in aer liber. O zona de luat masa si de relaxare in exterior reprezintă beneficiul major pe care il poate avea o astfel de casa. Speculeaza orice colt al curtii, montand fie un hamac, fie o piscina gonflabila si cateva sezlonguri. Ca sa realizezi o oaza de relaxare, iti trebuie foarte putin, dat fiind faptul ca rolul cel mai important il joaca verdeata si linistea.

Accesorii pentru odihna activa
Utileaza casa de vacanta cu accesoriile necesare pentru diverse activitati. Cateva unelte de gradinarit sunt perfecte pentru a amenaja un strat cu legume sau un razor cu flori. Gradinaritul este tonic, sanatos si relaxant. Doteaza-te cu tot ceea ce-ti poate fi necesar si amenajeaza gradina cu forte proprii.

Ia in calcul cate o bicicleta pentru fiecare membru al familiei. Este cel mai bun si mai placut mijloc de deplasare si un mod de a face miscare si plimbari scurte prin imprejurimi. Implica-te in activitatile de sezon. Poti participa la stransul fanului, la coasa sau mergi in grup, prin padure, dupa ciuperci sau mure.

Instaleaza un leagan pentru copii, o zona pentru plaja cu nisip si, daca vrei sa transformi casa de vacanta intr-un paradis, si o sauna.

Casa de vacanta este locul ideal pentru petrecerea zilelor libere si a perioadelor de concediu. Amenajata si dotată corect, casa de vacanta poate deveni inclusiv o sursa de venit daca o inchiriezi atunci cand nu o folosesti.

Sursa foto: Shutterstock.com


151

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Vara Romana
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o..
Malta  |  Italia  |  Cehia  |  Grecia  |  Germania  |  Spania  | 
Stiai ca?
Bobul de strugure este o mica bomba daca il pui in cuptorul cu microunde? ... Bucurestiul a fost denumit si "Micul Paris". Denumirea provine de la arhitectura unor cladiri care se mai pastreaza in prezent in zona centrala a orasului: case, magazine, palate, edificii p...
Dictionar turistic
Voucher - Document emis de agentiile de turism pentru turistii individuali sau grupuri de turisti, prin care sunt stabilite serviciile ce urmeaza a fi asigurate turistilor de catre prestatori.
7 recomandari