TurisMALL
powered by

39248

Ghid Balcik
Cum ajungi

Balcik

Aflat la 308 km de Bucuresti, oraselul Balcic atrage turistii prin zonele linistite, farmecul boem al zonei amintind de Vama Veche. Un sejur in Balcic este ideal pentru cei care fug de agitatia marilor statiuni si sunt in cautarea unei vacante linistite, departe de stresul distractiilor nocturne.

Pana in anii ’40, orasul Balcic s-a aflat sub dominatia romaneasca, fiind cunoscut ca resedinta de vara a Reginei Maria. Datorita dealurilor albe, orasul mai este cunoscut si sub numele de “Orasul Alb” sau “Coasta de Argint”.

Ofertele de cazare sunt generoase, hotelurile de 4 stele satisfacand chiar si cei mai exigenti turisti. In vilele de 2 stele, fara prea multe facilitati, cazarea pleaca de la 10 euro pe noapte, ajungand pana la 60 de euro la hoteluri cu pretentii.Aflat la 308 km de Bucuresti, oraselul Balcic atrage turistii prin zonele linistite, farmecul boem al zonei amintind de Vama Veche. Un sejur in Balcic este ideal pentru cei care fug de agitatia marilor statiuni si sunt in cautarea unei vacante linistite, departe de stresul distractiilor nocturne.

Cu masina
Situata la 308 km de Bucuresti, statiunea Balcic isi atrage turistii prin vegetatia bogata, apa cristalina, nisipul fin si linistea ce inconjoara zona. Masina este cea mai comoda si rapida modalitate de transport. Ruta aleasa de majoritatea turistilor romani este: Giurgiu – Ruse – Varna – Balcic. Calatoria dureaza aproximativ 3 ore si 30 minute.

Cu autocarul
Majoritatea agentiilor de turism pun la dispozitia turistilor autocare sau microbuze care ajung pe litoralul bulgaresc. Pretul unei curse dus – intors este de aproximativ 40 euro/persoana.
  Pagina 1 din 9   Cand sa viziteziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL




Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Stiai ca?
Albert Einstein a castigat premiul Nobel pentru lucrarea sa despre efectul fotoelectric din anul 1921. Einstein nu a fost prezent sa-si ridice premiul sau Nobel in decembrie 1922 deoarece era plecat i... Bacsisul nu este bine vazut in Japonia. Indiferent de situatie evitati sa lasati bacsis intrucat este vazut drept o jignire....
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari