4 Sfaturi practice pentru vacante cu cei mici

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

4 Sfaturi practice pentru vacante cu cei mici


A venit sezonul în care toată lumea își dorește să plece în vacanță, iar planurile trebuie făcute din timp.

Când vine vorba de plecarea în concediu cu copilașii, treaba devine ușor mai complicata și trebuie planificată corect pentru a evita neplăceri atât pe drum cât și la locație.

Cel mai greu este probabil cu cei între1-3 ani fiind vârsta la care sunt cei mai curioși. Vor să vadă tot, să încerece de toate, se supără repede dacă nu reusesc ceva, nu le pace să mânânce orice și lista continuă.

Însă dacă planurile sunt făcute din timp, chiar și o vacanță cu cei mici poate fi relaxantă.

Mijloace de transport
Dacă vă place să vizitați mult, probabil vă întrebați cum o să puteți reuși să faceți acest lucru alături de coplașii mici. Puteți opta pentru triciclete multifuncționale, pliabile care vă vor ușura munca extrem de mult. Cele ușoare și ultra-pliabile sunt ideale chiar și pentru călătoria cu avionul. Trebuie să vă interesați înainte la compania aeriană dacă tricicleta este destul de mică pentru a fi luată la bord. Optați pentru modele care se pliază ușor, nu sunt foarte grele și au umbrelă pentru a-i proteja de soare pe copilași. Astfel ei pot sta liniștiți, pot pedala sau dormi în voie. Pentru cei puțin mai mari, trotinetele ar fi o alternativă simpatică.

Distracție pe plajă
Dacă din contra, preferați să petreceți mai mult timp pe plajă, atunci piscina gonflabilă nu trebuie să lipsească. Prețul nefiind foarte mare pentru cele mici și simple, se pot achiziționa chiar de pe plajă. Pentru cei mici cărora le este frică de apă, o astfel de piscină este ideală. Apa se va încălzi mai repede, iar copilașul se poate distra în voie chiar la umbra umbrelei fără prea multe probleme. Pentru cei mari, o barcă sau un colac gonflabil sunt mult mai potrivite. Nu ocupă spațiu în bagaj și le menține distracția copiilor pe tot timpul vacanței.

Nu uitați de protecția solară
Dacă vorbim de vacanță, trebuie aducem în discuție și sănătatea. Aveți grijă ce mâncați și cât timp stați la soare. Este de preferat să evitați soarele de după masa și să folosiți crema cu protecție solară. Chiar și crema rezistentă la apă trebuie reaplicată frecvent pentru a evita arsurile solare. Pentru cei mici există costume de baie cu protecție UV, extrem de bune mai ales când sunt micuți.

Pentru drum
Fie că plecați la drum cu mașina sau cu avionul, este de preferat să aveți cărticele diverse pregătite pentru cei mici. Pentru cei mari cărți cu povești sau chiar unele de colorat, iar pentru cei mici cărțile de tip puzzle sau cele 3D sunt mai mereu preferate. De cele mai multe ori ei se bucură să descopere și cărticele noi, astfel poate este chiar cel mai bun moment pentru a cumpăra câteva pentru drumul către destinața de vacanță. Mai relaxant pentru părinți, mai distractiv pentru cei mici.


25

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Belgia  |  Malta  |  Grecia  |  Austria  |  Italia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Cel dintai dintre praznicele imparatesti cu data schimbatoare, din cursul anului bisericesc, este Duminica Stalparilor sau a Floriilor, numita in popor si Floriile, cu o saptamana inainte de Pasti (du... Simtul de miros al unei furnici este la fel de puternic ca al unui caine?...
Dictionar turistic
Mic dejun - Breakfast - Prima masa a zilei care se serveste, de regula, in intervalul 07.00 - 11.00.
7 recomandari