5 avantaje care te vor convinge sa renunti la masina personala si sa calatoresti cu microbuzul!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

5 avantaje care te vor convinge sa renunti la masina personala si sa calatoresti cu microbuzul!


Esti extenuat si ai nevoie de o pauza? In ultimul timp ai fost extrem de ocupat, iar acum vrei sa te relaxezi si sa-ti organizezi o excursie exact asa cum ti-ai dorit. Alege destinatia si bucura-te de aceasta excursie. Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta alaturi de familie sau prieteni. Insa cu ce alegi sa calatoresti? Daca alegi avionul trebuie sa sti ca nu te vei bucura de peisaje, iar daca alegi masina personala costurile se vor ridica destul de mult. Cel mai potrivit mijloc de transport este cu microbuzul alaturi de ZGR.RO si iti vom spune imediat si de ce.

Va vom prezenta mai joi 5 avantaje in cee ace priveste calatoria cu microbuzul:

1. Siguranta si confortul sunt doua elemente extrem de importante. Microbuzul este un mijloc de transport care te v-a preluat direct de la adresa astfel eviti deplasarea pana la aeroport ceea ce presupune costuri suplimentare. Soferul de microbuz are experienta si iti poate garanta un drum sigur si fara incidente pana la destinatie. Acestea au aer conditionat, scaune individuale si rabatabile, wifi si TV. Cand vine vorba de alegerea transportului potrivit este destul de dificil. O varianta ar fi ZGR Tour pentru transport persoane Romania Germania dar si catre Austria, Belgia si Olanda.

2. Pretul biletului este mult mai mic in comparatie cu orice alt mijloc de transport. Este mult mai convenabil plus ca economisesti niste bani pe care ii poti folosi in confortul cazarii sau ii poti folosi la urmatoarea excursie.

3. Spatiu pentru depozitarea bagajelor. Cand alegi sa calatoresti cu microbuzul, bagajele voluminoase nu mai reprezinta un stres pentru tine, deoarece in pretul biletului include si un bagaj de pana la 50 de kg si inca unul de mana.

4. Ai posibilitatea sa faci pause cand ai nevoie. Daca vrei sa iei o gura de aer sau este vorba despre o alta nevoie, nu este nici o problema. Trebuie doar sa le comunici soferilor mai din timp ca sa gaeasca un loc sigur pentru a putea stationa. Ei iti vor acorda tot timpul necesar.

5. Ai posibilitatea sa admir toate peisajele sau sa imortalizezi privelisti de neuitat cu aparatul foto. Oriunde alegi sa calatoresti, fie ca ai mai fost sau nu, fiecare loc are farmecul lui si merita toata atentia ta.

Avantajele enumerate mai sus ofera posibilitati deloc de ignorat la calatoriile cu microbuzul. Vrei o calatorie sigura si placuta? Atunci alege microbuzul ca modalitate de deplasare. Lasa acasa masina personala si incearca o altfel de experienta cara iti va aduce numai beneficii.


364

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Malta  |  Belgia  |  Romania  |  Germania  |  Cehia  |  Italia  | 
Stiai ca?
Irlanda este singura tara europeana in care nu exista serpi?... Cei mai scunzi oameni din lume traiesc in Africa. Acestia sunt pigmeii, din padurile Iturii, ce au o inaltime medie de 1,20 m....
Dictionar turistic
Cea mai buna disponibila - Best available - Expresie utilizata in cerintele de rezervare si confirmari, prin care se solicita si respectiv se rezerva cel mai bun tip de camera libera pentru perioada rezervata. Trimiterea cererii de rezervare implica angajamentul clientului de a plati tariful aferent.
7 recomandari