5 avantaje care te vor convinge sa renunti la masina personala si sa calatoresti cu microbuzul!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

5 avantaje care te vor convinge sa renunti la masina personala si sa calatoresti cu microbuzul!


Esti extenuat si ai nevoie de o pauza? In ultimul timp ai fost extrem de ocupat, iar acum vrei sa te relaxezi si sa-ti organizezi o excursie exact asa cum ti-ai dorit. Alege destinatia si bucura-te de aceasta excursie. Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta alaturi de familie sau prieteni. Insa cu ce alegi sa calatoresti? Daca alegi avionul trebuie sa sti ca nu te vei bucura de peisaje, iar daca alegi masina personala costurile se vor ridica destul de mult. Cel mai potrivit mijloc de transport este cu microbuzul alaturi de ZGR.RO si iti vom spune imediat si de ce.

Va vom prezenta mai joi 5 avantaje in cee ace priveste calatoria cu microbuzul:

1. Siguranta si confortul sunt doua elemente extrem de importante. Microbuzul este un mijloc de transport care te v-a preluat direct de la adresa astfel eviti deplasarea pana la aeroport ceea ce presupune costuri suplimentare. Soferul de microbuz are experienta si iti poate garanta un drum sigur si fara incidente pana la destinatie. Acestea au aer conditionat, scaune individuale si rabatabile, wifi si TV. Cand vine vorba de alegerea transportului potrivit este destul de dificil. O varianta ar fi ZGR Tour pentru transport persoane Romania Germania dar si catre Austria, Belgia si Olanda.

2. Pretul biletului este mult mai mic in comparatie cu orice alt mijloc de transport. Este mult mai convenabil plus ca economisesti niste bani pe care ii poti folosi in confortul cazarii sau ii poti folosi la urmatoarea excursie.

3. Spatiu pentru depozitarea bagajelor. Cand alegi sa calatoresti cu microbuzul, bagajele voluminoase nu mai reprezinta un stres pentru tine, deoarece in pretul biletului include si un bagaj de pana la 50 de kg si inca unul de mana.

4. Ai posibilitatea sa faci pause cand ai nevoie. Daca vrei sa iei o gura de aer sau este vorba despre o alta nevoie, nu este nici o problema. Trebuie doar sa le comunici soferilor mai din timp ca sa gaeasca un loc sigur pentru a putea stationa. Ei iti vor acorda tot timpul necesar.

5. Ai posibilitatea sa admir toate peisajele sau sa imortalizezi privelisti de neuitat cu aparatul foto. Oriunde alegi sa calatoresti, fie ca ai mai fost sau nu, fiecare loc are farmecul lui si merita toata atentia ta.

Avantajele enumerate mai sus ofera posibilitati deloc de ignorat la calatoriile cu microbuzul. Vrei o calatorie sigura si placuta? Atunci alege microbuzul ca modalitate de deplasare. Lasa acasa masina personala si incearca o altfel de experienta cara iti va aduce numai beneficii.


689

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Belgia  |  Romania  |  Germania  |  Cehia  |  Franta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Cel mai tanar laureat al premiului Nobel avea 25 de ani, iar cel mai batran 90 de ani, cand au primit premiile. SUA au cel mai mare numar de laureati ai premiului Nobel – 260, iar Franta detine cel ... Bancnotele au fost introduse de negustorii chinezi de ceai, la inceputul secolului al X-lea, care incheiau mari tranzactii cu bilete la ordin, cu scopul evitarii transportului monedelor metalic? Admin...
Dictionar turistic
Traseu turistic - Parcursul dinainte stabilit intre doua opriri sau intre doua puncte de interes turistic.
7 recomandari